Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2011
Вчера 19.11.2011год. на Черноморец - 3бр. на "кучкарника", после на "халката" -1бр. и това е ....после здраве и наздраве.Когато сутринта пристигнахме един колега, който дойде секунди след нас, думите му буквално бяха, че предния ден на 18-ти е вряло от риба, особено следобедните часове.Ние обаче, като ходим рибата върви все вчера и утре днес не.
Todorin написа:Днес на Ной от 14 до 16.30 - 4 броя. Май ще приключваме за тая година, но не се знае
![]()
.
Ей браво сериозен си.Аз от две седмици съм окачил пуканките на пръчките

Привет Колеги!!!!!!1
Тия два хубави дни ги отървах, но за вторник се каня да направя закриване на този чудесен риболов и ме интересува как е положението с активността на рибите на "Германката" и "Агалината". По на юг не смятам да ходя и затова моля, ако някой колега е бил на тези места да сподели дали си заслужава или да "качвам бомбардите на гардероба". Поздрави и късмет на всички!!!!!!!!!!!!!!!
Тия два хубави дни ги отървах, но за вторник се каня да направя закриване на този чудесен риболов и ме интересува как е положението с активността на рибите на "Германката" и "Агалината". По на юг не смятам да ходя и затова моля, ако някой колега е бил на тези места да сподели дали си заслужава или да "качвам бомбардите на гардероба". Поздрави и късмет на всички!!!!!!!!!!!!!!!
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
И да не забравя да благодаря на варналиите със Субаруто които взеха на стоп моята половинка от Маслен нос до Перла,кавалери се оказахте-да не върви пеш дамата хеххе!! 

по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
kefeto написа:Привет Колеги!!!!!!1
Колега чети постовете и ще ти се изясни картинката,моето мнение -давай към Маслен нос,няма да сбъркаш!!!
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Всеки опит си заслужава, човек не знае от кой храст ще изскочи заек. А казват, че някои зайци си ходели с храстите така, че .... знае ли човек.Пък ако няма риба ще остане насладата от гледките.Доколкото зная днес на "Агалина" е бил слаб риболова на зарган.
Явно юга в момента е по-дащен.Така говорят всички.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
от 11 до 16ч 37 броя след Ахтопол посока Синеморец на скалите,доста изтървани и няколко върнати.Риба имаше много,но не много едра,можеше и доста повече да се хванат,но се бяхме подготвли с барбекю бира 

- gogobogo
- кандидат преподавател
Доколкото разбрах над 30 риби двама човека за период от 7 сутринта до към 2, нещо от сорта. Имало е много хора на кучкарника.[/quote]kalin_76 написа:Колега,не разбрах какво е положението на Черноморец,че утре мисля да прескоча до там?
Благодаря ти предварително!
В грешка си с Живака не повече от 2-3 риби на човек.Абсолютно загубена дестинация

Последно промяна от gogobogo на Нед Ное 20, 2011 9:39 pm, променено общо 1 път.

КЕФА ЦЕНА НЯМА.
Здравейте и от мен. За колегата който пита за Агалината. Много слабо и мудно пипаше рибата през целия ден. От тъмно до тъмно 19бр., колегата 11бр. всички добри екземпляри. Пекрасно време, но само на потъваща. Рибата беше долу. Три от зизитата по 50см. останалите около 40см. Наслука мна всички.
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес на Силистар - 32 броя от обед до тъмно.
вчера в царево на кръста - 2 лапини
Пак варненска измама ще е това. Червея ще е ГМО внос от Китай (с контейнери).КИРО написа:Ееее,то е минало ве.
ТИМ отдавна са взели работата в ръцете си.
Даже скоро ще направят и голяма ферма за производство на тези черъви.
Ще има за сички,и на по-ниски цени.

Стига глупости с най добрия град за ............ той от давна не еееееееее
Малко инфо от север (Тюленово) 20.11.2011.
Риба има там е, но вчера не ядеше( според мен заради отлива около(30/40см.) морето беше перфектно
редовни зизита няма брак само добро, но аз 4бр, колегата 3бр. а и мъглата не се вдигна до 14ч.(до тогава брахме студа водачите замръзваха). В събота 2ма от местните имат 35бр. (техните също редовни като им гледам такъмите са ми ясни ( пръчката му се гъни като градинарски маркуч
от старите руски и има 11бр.) Рибата си е тук даян му е майката.
По това време дребно няма.

Малко инфо от север (Тюленово) 20.11.2011.
Риба има там е, но вчера не ядеше( според мен заради отлива около(30/40см.) морето беше перфектно
редовни зизита няма брак само добро, но аз 4бр, колегата 3бр. а и мъглата не се вдигна до 14ч.(до тогава брахме студа водачите замръзваха). В събота 2ма от местните имат 35бр. (техните също редовни като им гледам такъмите са ми ясни ( пръчката му се гъни като градинарски маркуч

По това време дребно няма.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Чи и по над 100 са имали катилите - ма за наказание дет не вярвате,КИРО написа:Бе аз ако знаех че правят по 80 бройки на ден,щях за се довлека на пожар.Боцмана написа:Цитирам Киро по стечение на обстоятелствата - знам че е риболовец от лодка предимно и в момента не е на юг.
без фото ви го казвам това.
И доста гларуси са се предствили мноооого добре де.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА