Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Инфо за р. Струма!
Днес на бобошево нищо, само две риби но за сметка на това имах невероятна слука на фидера.

Тия гадинки все повече се появяват в реката.
Дай боже повече от "гадинките" 

По Кюстендилско ври от мрени. Днес бях в Нов чифлик и добре, че взех един фидер. На бента имаше коли, така че отидох над стадиона, или както казва родата - над игрището. Мястото беше грозно, обаче мрени на корем. Не носех живарник и не съм ги броил, но за 4 часа извадих поне 4 - 5 килограма. Към 5 и половина започна да вали, спря, пак почна и към 7 си бих камшика. Чух се с приятели : на Копиловци и на Невестино също е имало отлична слука.
Риба обратно никой не е връщал, което е леко грозно, пълни са с хайвер.
Ето го грозника, малко над селската бара

Риба обратно никой не е връщал, което е леко грозно, пълни са с хайвер.
Ето го грозника, малко над селската бара

Много противоречива информация върви за река Струма в интернет пространството. Останаха няколко дни до забраната за риболов, а човек не може да се ориентира има или няма риболов по реката в мътната вода.
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
Няма как да се знае кой, къде, кога ще копае и колко ще разкаля-въпрос на късмет. В петък напр, причинителя на калта беше някъде по р .Джерман.... Има си места и пинизи за риболов дори в голяма и възмътна река, но се научават чрез упорито капотиранеACTEPA написа:Много противоречива информация върви за река Струма в интернет пространството. .
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- разбира нещата
Мътна ли е реката, на което и място да отидеш,няма да е много силен риболова,въобще ако има такъв. 

Абсолютно съм съгласен с колегата Наско , ден с ден няма ... за съжаление . Примерно вчера някой е ловил на въпросното място утре си капОчино ...naskobo написа:Няма как да се знае кой, къде, кога ще копае и колко ще разкаля-въпрос на късмет. В петък напр, причинителя на калта беше някъде по р .Джерман.... Има си места и пинизи за риболов дори в голяма и възмътна река, но се научават чрез упорито капотиранеACTEPA написа:Много противоречива информация върви за река Струма в интернет пространството. .
за да нямаш проблеми,трябва да си умрял ...
-
- новобранец
Недей да твърдиш нещо, за което няма как да бъдеш сигурен. Аз пък ще ти кажа, че в края на миналата седмица е имало много силен риболов по Благоевград. Риби са се ловили и в петък, и в събота та и във ветрилника в неделя.metoo написа:Мътна ли е реката, на което и място да отидеш,няма да е много силен риболова,въобще ако има такъв.
-
- разбира нещата
Не знам, няма да споря. Но едва ли има човек който ходи по редовно от мен по реката.И от години не съм виждал някой да прави силен риболов на реката в мътна вода,става въпрос за скобар. 

-
- новобранец
Определено не са се ловили пръскачиmetoo написа:........... от години не съм виждал някой да прави силен риболов на реката в мътна вода,става въпрос за скобар.

- Bob Nudd
- ще става разбирач
Реката е голяма и мътна от Кулата до Бобошево, туй от събота следобяд. Като гледам какви дъждове праха едва ли се е подобрила.
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат!![]()
![]()
сега доколкото разбирам над Мурсалево до 1-ви май може да се лови нали така
то е на почти 500 метра надморска демек при Невестино (550м) става?

- prodigy666
- разбира нещата
Та на мътно и лек дож са наи луди даже въпрос е да знаеш къде . Преди 2 години не падна нивото селолето през ден беше мътнаmetoo написа:Не знам, няма да споря. Но едва ли има човек който ходи по редовно от мен по реката.И от години не съм виждал някой да прави силен риболов на реката в мътна вода,става въпрос за скобар.
Не, не може. Над 500м е чак над с. Ръждавица, Кюстендилско. При Невстино е 445, а при Мурсалево 360. Оставете я на мира реката сега.CyberMan написа:сега доколкото разбирам над Мурсалево до 1-ви май може да се лови нали такато е на почти 500 метра надморска демек при Невестино (550м) става?