Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
stoiann80
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от stoiann80 »

Аз съм За зарибяване (ама и хищни) но после ние сами ще трябва да си осъществяваме контрол, както вече успешно правят някой колеги.[/quote]

Е точно контрола трябва да се измисли как да е най-ефикасен. Чичаците излавящи масово маломерките, най-ще ги заболи, като им се изтряскат няколко поредни акта. Въпроса е обаче, че актовете ще трябва да се пишат длъжностно лице. То е ясно, че за зарибяване от ИАРА, нама да се получи никаква подкрепа, но поне за контрола ще трябва да измислим как да ударят едно рамо.
Другия вариант е лесен, ама що трябва да се връщаме в 90-те :axe:
Memento mori
Аватар
sa4kov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sa4kov »

stoiann80 написа: Е точно контрола трябва да се измисли как да е най-ефикасен. Чичаците излавящи масово маломерките, най-ще ги заболи, като им се изтряскат няколко поредни акта. Въпроса е обаче, че актовете ще трябва да се пишат длъжностно лице. То е ясно, че за зарибяване от ИАРА, нама да се получи никаква подкрепа, но поне за контрола ще трябва да измислим как да ударят едно рамо.
Другия вариант е лесен, ама що трябва да се връщаме в 90-те :axe:

Именно , трябва да се говори с ИАРА предварително , да се уговори период в който ще има повече контрол над язовира и в който да се направи зарибяването. Или направо да се говори за пускане на забрана за риболов от месец примерно или нещо такова... нз не съм наясно много как действат тези органи , но ще е добре да се съгласува с тях това зарибяване ако искате да се получи. Нищо не пречи да си командироват една кола с 4 човека там за седмица - две да пообикалят язовира,вместо да си клатят краката в офиса , то като се види че се пази няма да го закачат поне месец и ще има шанс рибата.
ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
iidrianovski
новобранец
новобранец

Мнение от iidrianovski »

magichko написа:Прясно инфо за гьолчето на нови хан ?

Здравейте, инфо някой има ли за Нови Хан, дочух, че имало добри условия ?
piso
новобранец
новобранец

Мнение от piso »

На Панчака днес от 7 до 13 часа пълна скръб на гумаджийницата,на банята и на стената.Стръв бял, рибка за костур, каракудка за щука.Стрелянето с бял червей и захранката не влияеше по никакъв начин!
Mefo
новобранец
новобранец

Мнение от Mefo »

piso написа:На Панчака днес от 7 до 13 часа пълна скръб на гумаджийницата,на банята и на стената.Стръв бял, рибка за костур, каракудка за щука.Стрелянето с бял червей и захранката не влияеше по никакъв начин!
Същото до към 16.30 на Чепинци.
Аватар
Бай Иван
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Бай Иван »

piso написа:На Панчака днес от 7 до 13 часа пълна скръб на гумаджийницата,на банята и на стената.Стръв бял, рибка за костур, каракудка за щука.Стрелянето с бял червей и захранката не влияеше по никакъв начин!
Странно, аз се разходих към 16:00 по стената без въдица. Един плувкаджия таман си тръгваше и извади живарника си, като имаше около 30 баби. Човекът каза, че е ловил без никаква захранка.
Mistor ribar
новобранец
новобранец

Мнение от Mistor ribar »

Преди 2 часа се върнах от Пънчака,бабушка дава доволно.Уклея нещо се крие,хванах два със зор,и е доста едър.Няма нищо чудно,че колегата не е хванал нищо,същото се случи и с комшията с които днес бяхме на стената. Аз ловя, на него няма пипане, а бяхме на два метра един от друг, по половин час стръвта му седеше във водата не докосната,а ме увери че преди четири дена пак е бил на същото място и си е хванал доволно.Та странности има всякакви.Те това е риболова.
rumen_vasilevvv
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rumen_vasilevvv »

Здравейте.Някой може ли да ми препоръча къде по София или около София гьолове мога да си пробвам новите щукарски воблери.Не съм ходил от години на по близка дестинация от 100 км и за това търсия информация къде е най дашно според вашите виждания.Мерси и наслука
milenminds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от milenminds »

Колега, мисля, че по това време кариерите са най-добрата опция за щука. Като наблюдения - Враждебна - гьола до оградата на летището, Челопечене, Негован, Богоров - зад платения. На Панчарево даваше добре щуката, но към момента не знам как е.
rumen_vasilevvv
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rumen_vasilevvv »

milenminds написа:Колега, мисля, че по това време кариерите са най-добрата опция за щука. Като наблюдения - Враждебна - гьола до оградата на летището, Челопечене, Негован, Богоров - зад платения. На Панчарево даваше добре щуката, но към момента не знам как е.
Благодаря желая на всички само големи рибоци :fishing6:
Mistor ribar
новобранец
новобранец

Мнение от Mistor ribar »

Колеги, някакво инфо за Кътина? Този водоем направо го забравихме.
hristo94
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hristo94 »

Когато минавах имаше хора на големия Кътински.На Синия вир видях хора да хвърлят на тапа за щука.На водоема в гората Тайна е бил бивша уранова мина и казаха че излиза дребна щука,но незнам там дали няма радиация заради бившата мина.
Mistor ribar
новобранец
новобранец

Мнение от Mistor ribar »

Колега hristo94,кога си минавал? Били казал нещо за този Сини вир, къде се намира и каква риба държи. Благодаря предварително.
hristo94
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hristo94 »

Колега не съм риболовствал на него само като минавах видях хора бяха нахвърляли тапи.Предполагам има щука.
Прикачени файлове
20r7l1g[1].jpg
20r7l1g[1].jpg (321.96 KiB) Преглеждано 1491 пъти
Mistor ribar
новобранец
новобранец

Мнение от Mistor ribar »

hristo94 написа:Колега не съм риболовствал на него само като минавах видях хора бяха нахвърляли тапи.Предполагам има щука.
ОК
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”