Зарган 2011

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Зарган 2011

Мнение от ivalpetkov »

Рапторе..на мен ми е четвъртото закриване на сезона...викам ако е готно времето да направим и по още едно закриване...минимум... :lol: :lol: :lol:
Ако си навит де... :rolleyes:
За сега отивам да сондирам в метео-прогнозите...хахаххх..
Аватар
kkiryazov
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от kkiryazov »

Аз съм на първия етаж :D :D :D . Нещо червеното не ми ходи, а и като подвижна реклама го раздавам.
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Kиро, няма какво да обясняваш човека не вярва . :D Аз му предлагам лятото да взема един фотоапарат и да идва на Болата :lol: Само да спомена , как работят някой колеги в лодка .Преди изгрев слънце 2-ма с по две пръчки едновремено. Третия откача . Наобяд излизат, защото рибата започва да се вмирисва от жегата и влизат пак до залес слънце. Четвъртия пази колата и рибата на брега, че на Болата има мн. разбойници. 8) Така, че мишока, който си постал го вземай и него да гледа как се бачка и да брои кг :D Аз поне се комплексирах като ги гледах 2 часа :rolleyes: Така, че нищо да не те учудва има хора това им е работата. Пък органите да си действат. :wink: Вчера на борсата в Балчик имаше доста зарган дано се задържи времето така слънчево ще има още резултати. Наслука на всички , които продължават да пробват :!:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Има ли още червей по магазините във Варна?
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Вчера се прибрахме от Синеморец.Групата ни бе от 5 човека. Правихме еднодневен риболов на Силистар.Още от сутринта рибата даваше доволно.Аз си сменях местото на три пъти.Първият път принудително,че бях на нисък камък и ме заливаха вълните.Упорствах понеже риба имаше доволно,но след поредното къпане се отказах.На следващото място пак си имаше риба,но по-дребни.Викам си поне са редовни,но по обяд отряза като с нож.И така докъм 14.00 часа.Отново смених местото с надеждата да намеря пасаж със човкообразни.Голямо вървене падна,но поне е имало защо.Приключих риболова по тъмно с 82 броя(10-15 каиша,останалото средна и няколко дребни).Имаше и няколко писалки,които отидоха обратно да порастат.Останалите от групата бяха с по около 50-60 заргани средно на човек.Тактиката със смяна на местото си каза думата.Ама и имах кадемлийско такъмче. :wink: С което имах 95% успеваемост,т.е. почти нямах откачени риби и ги вадех от раз.
И сега се чудя. :smt017 Да закривам ли зарганджийския,още един риболов ли да направя... :smt017 .
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

Тя страшна работа бе колега ,единия пазел рибата ,другия откачал третия броял килограми ,четвъртия чистил рибата петия я е консервирал шестия я транспортирал ,седмия я продавал и накрая всички щастливи броили парите до зазоряване.
На това ако ти му викаш риболовно хоби и релакс сред морето и приятели...................не ти завиждам на килограмите приятелю...........със здраве :D :drinkers:
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

Мите не ставаше дума за теб а за предният пост .Писали сме едновременно .И тука поздравления хем рибка сте хванали хем сте си изкарали чудесно.
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

КИРО написа:Има ли още червей по магазините във Варна?
Имаше в петък,що да няма и днес.
Ако ти върши една доза...Остана ми от риболова една доза червей мога да ти я преотстъпя(срещу :drinkers: ) :wink: :-D
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

roko-koko написа:Мите не ставаше дума за теб а за предният пост .Писали сме едновременно .И тука поздравления хем рибка сте хванали хем сте си изкарали чудесно.
Таман се зарадвах,че искарах една глоба от многолитрова дамаджана с животворна парлива течност и свирене с китара на ушенце,и ти взе да ми се оправдаваш и извиняваш. :lol:
Аватар
kkiryazov
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от kkiryazov »

MARLIN написа: ... Преди изгрев слънце 2-ма с по две пръчки едновремено. Третия откача . :!:
Колега или си объркал нещо темата или това е мега тактиката на годината, а защо не и на десетилетието. За зарган с две пръчки и един шерп да отказа рибата. Ало. Тука вече съвсем през просото. Ако говориш за сафрид пак е интересно? :shock:
Последно промяна от kkiryazov на Пон Ное 28, 2011 5:28 pm, променено общо 1 път.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Кирязче,са сафрид става въпрос май,
ама не знам как да те кача с Мънцата заедно на лодката,
че да видиш той как бачка с две чепарета - тактика майка.
Сега не ми се рови из клиповете от миналата година.
Ама си го може човека де.
Изображение

onzinasi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от onzinasi »

:prayer: :prayer: :prayer:

Tука някъде мармотите отиват да ядат ряпа :D
Изображение
Аватар
даката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от даката »

http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=16315
днес наякъде на мартина :D гордо се похвали авера :D
риба къща няма-риба време няма
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

lefera1 написа:Варналиите са най-най ти не си ли разбрал до сега. Тая година се наслушах на раздувките им за улови по 80 кила риба на прословутата им Бола. То и червея е варненски брат - по друго е като го окачат на варненска кука. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Айде со здраве. Майтап да става , че то като няма риба кво друго да пишем тука.
Така е става въпрос за сафрид. Написах го в отговор на това, което е написано по-горе :wink: В последствие излезе, че и за зарганския улов всички от Варна лъжем.Но АЛОООО , ако на Вас не са ви познати методите и са ви смешни , значи има какво да гледате и да учите !!!!! Без да се обиждате :wink: Има хора, които ще го потвърдят ... Киро, ако имаш такъв матерял изрови го нека гледат :wink: Но е добре да отиде в сафидската тема, че наистина се пообърка.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Марлин,от два три дена гледам си направя годишния клип.
Който ме знае,ще предположи за какво иде реч.
Това дето го споменах за Мънцата,ми е на дискове,
че имам само 160Гб на топа,а е от миналата година.

Ама заради ТЕЗИ - ще се напъна,ако нещо не ми е скапано.
Не чакайте и на двете сопи пълни чепарета,че никъде не е споменато това.
Но ................ :wink:
Изображение

Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”