Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: ЗАРГАН - 2009г
Добър уловCold написа:Ето и малко снимкиhttp://media.snimka.bg/4288/014831704.jpg http://media.snimka.bg/4288/014831710.jpg [http://media.snimka.bg/4288/014831708.jpg][http://media.snimka.bg/4288/014831707.jpg]

-
- учете се от него
Бе за вас работа няма ли бре мискини, само ни дразните
Браво, браво май ще вземам болнични

Браво, браво май ще вземам болнични

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- ще става разбирач
Утре рано-рано съм на първа буна(живот и здраве
)после ще има инфо.Ако някой колега от форума дойде моля да се обади да се запознаем 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
4 бр. на вълнолома вечерта. Мисля, че е крайно време да си взема флуорокарбон за поводите и да спра да го отричам 

-
- научил се да хвърля
Привечер на 3- та даваше доволно, преди това незнам как е било. Утре или на Ной или 3-та пак ще тествам.
-
- ще става разбирач
Какво ще рече доволно?expose написа:Привечер на 3- та даваше доволно, преди това незнам как е било. Утре или на Ной или 3-та пак ще тествам.
scratch написа:4 бр. на вълнолома вечерта. Мисля, че е крайно време да си взема флуорокарбон за поводите и да спра да го отричам
Не си давай парите за глупости незнам какво всички се прехласват по тоя флуорокарбон ако някой до теб е хванал повече риба едва ли е от него има още куп други фактори .Правил съм си експерименти с чепарета ми никаква разлика, за мен това е едно внушение купи си качествен монофил и не се занимавай с глупости.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И аз това разправям ама флуорокарбон та флуорокарбон.Спрете да слагате например червени и жълти електрикови бомбарди от по 40+ грама че замайвате рибата с детонацията дето правят и правят цунамита като ги водите,а и кефа е по малък с тоя дървен, тежък монтаж!zografa написа:scratch написа:4 бр. на вълнолома вечерта. Мисля, че е крайно време да си взема флуорокарбон за поводите и да спра да го отричам
Не си давай парите за глупости незнам какво всички се прехласват по тоя флуорокарбон ако някой до теб е хванал повече риба едва ли е от него има още куп други фактори .Правил съм си експерименти с чепарета ми никаква разлика, за мен това е едно внушение купи си качествен монофил и не се занимавай с глупости.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
ами ще ви дам пример от днес. Ползвам 2 влакна за поводи. Едното е Tubertini Top Scorer - зелено, другото е Trabucco Competition Pro - прозрачно. И двете са 0.12 мм. Повече опит имам с Трабукото.
Днес сложих Топ скоръра и колегата на 2 метра от мен извади 4-5 риби. Аз нямах удар. Смених с Трабукото и тръгнаха и при мен. Пак слабо, но тръгнаха
Според мен тук във Варна на вълнолома и по буните сме много народ и рибата си става по-капризна. Като пазарната икономика - като има повече предлагане /на стръв от рибари/, отколкото търсене /риба да яде/, клиента си става по-капризен. И си требе нови технологии и техники, за да го излъжем
Днес сложих Топ скоръра и колегата на 2 метра от мен извади 4-5 риби. Аз нямах удар. Смених с Трабукото и тръгнаха и при мен. Пак слабо, но тръгнаха

Според мен тук във Варна на вълнолома и по буните сме много народ и рибата си става по-капризна. Като пазарната икономика - като има повече предлагане /на стръв от рибари/, отколкото търсене /риба да яде/, клиента си става по-капризен. И си требе нови технологии и техники, за да го излъжем

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
еми като е на рядко е нормално да гледа какво лапа. Само веднъж съм попадал на пасаж и то малко преди да си замине. Едно нещо ми направи впечатление и то е, че нямаше никакво значение кой с каква бомбарда е. Плаващи, потъващи - всички вадеха. Явно рибата не е гледала и кой с какво влакно е. Има ли риба - яде каквото види и където види. Като няма и е на рядко е друго нещо.
Kато са еденични рибите са доста по взискателни и предпазливи,което е абсолютно логично...нямам намерение да навлизам в спорове с колеги,именно тогава фк си казва думата!scratch написа:Като няма и е на рядко е друго нещо.
Зарганолог
14 СЕПТЕМВРИ ЗА ЧАС И ПОЛОВИНА ЕДНО КИЛО И НЕЩО ЕДИНИЯ ЗАРГАН ДОСТА ДЕБЕЛ БЯЛАТА ЛАГУНА СЛЕД БАЛЧИК

-
- разбира нещата
gmurkacha написа:Е много интелект и вкарахте на тая риба

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Радостна новина от колегата.
А имаше ли много хора там дето си бил?
Ас в4ера гледах времето, но не ми хареса и се осумних 4е ще има нещо,а то виж какжо било
))
А имаше ли много хора там дето си бил?
Ас в4ера гледах времето, но не ми хареса и се осумних 4е ще има нещо,а то виж какжо било

Сухо дупе риба не яде