Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Vid
- кандидат преподавател
Re: Къца- кълве воблери BG
Кръстьо, това вече е друго. Гледам от клипчето, че и играта им е превъзходна....къца - кълве написа:Тези съм направил специално за теб.
№1 е перфекция- имитация на едно много ловящо Ъгли.., а светлите разцветки също са много добри...
Предполагам ще имат уникален кастинг.
И последно- няма да питам за кастинга, щото зависи и от пръчки, влакна, задвъдични и пр., ама да питам колко см. им е дължината?
п.п. Защо принципно не помислиш за намаление в цената? Т.е. да извадиш цената на халки и куки и да ги предлагаш без тях? Това е една идея, тъй като при по големите и тежки воблери, потребителя си решава какви риби и къде (в язовир или море) ще търси с тях?
Това разбира се не се отнася за кефалските воблери, къде куките нямат никакво значение...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
Аз ги настройвам с халки и куки.Без тях променят играта.Ако ги смениш няма да има проблем,но без куки ще има.Цената от пет лева за брой мисля,че не е висока.Като поръчаш най-малко четири броя, доставката е за моя сметка.Така за мен остават четири.Това е един хубав хляб от Kaufland.На къде да намаля още ?Големите са десет сантиметра,а малките седем.Vid написа:Кръстьо, това вече е друго. Гледам от клипчето, че и играта им е превъзходна....къца - кълве написа:
№1 е перфекция- имитация на едно много ловящо Ъгли.., а светлите разцветки също са много добри...
Предполагам ще имат уникален кастинг.
п.п. Защо принципно не помислиш за намаление в цената? Т.е. да извадиш цената на халки и куки и да ги предлагаш без тях?
- къца - кълве
- сериозен играч
къца - кълве написа:Време е да съблечете някое гадже ! От първи юни жегата ни натиска.къца - кълве написа:къца - кълве написа:Имам предложение към дамите !
Ако жена по бански направи един клип с едно улавяне така,че да се вижда ясно жената и воблера ще получи десет воблера с безплатна доставка.По монокини награда по договаряне.Няма да е трудно да хванете с "къца-кълве"по трудно ще направите и качите клипа.Трябва да го качите в You Tube и да го озаглавите "къца - кълве воблери БГ".Предложението важи до появата на три клипа.

- къца - кълве
- сериозен играч

-
- новобранец
Воблерчетата много ми допаднаха,взех си едно да го пробвам от един врачански магазин,да видя дали ще ловят колкото предните модели
Като недостатък за мен са двете малки тройки,лично аз бих изместил халката за задната тройка малко по-напред и бих сложил една по-голяма такава,като тези на жабетата примерно,понеже воблера е мъничък и една тройка би му подхождала повече от две мънички,но щом така си предпочел сигурно ще е по-добре,все пак ти си майстора! 

- къца - кълве
- сериозен играч
Аз също не харесвам малките тройки.Представи си река Цибрица около Вълчедръм и други такива малки реки.Малки реки,малки риби,малки тройки.Двете тройки не се закачват една за друга.Коремната се опитва да се закачва на лопатката,но това е инцидентно и не е досадно.Ако бях изместил задната малко напред щях да ги обрека с една тройка.Сега можете да махнете предната и да поставите една голяма отзад.Едно приятелче от Вълчедръм загуби един воблер в устата на щука около 1,5 килограма.Вече ще слага повод.ArsenaLondon14 написа:Воблерчетата много ми допаднаха,взех си едно да го пробвам от един врачански магазин,да видя дали ще ловят колкото предните моделиКато недостатък за мен са двете малки тройки,лично аз бих изместил халката за задната тройка малко по-напред и бих сложил една по-голяма такава,като тези на жабетата примерно,понеже воблера е мъничък и една тройка би му подхождала повече от две мънички,но щом така си предпочел сигурно ще е по-добре,все пак ти си майстора!

-
- новобранец
След седмица-две ще се разбере как ще е по-удачният вариант,куки има,дано и риби да има
Не съм виждал каква е играта на воблера,но като гледам лопатката и формата на воблера,дори и в по-бърза водя трябва да се държи стабилно,пък ако и го тачът рибите ще се закупят още такива рибки и така 

- къца - кълве
- сериозен играч
Днес бях на Дунав да настройвам малките разбойници.Едно разперче не можа да издържи на изкушението и увисна на куката.Разбира се,че отплава обратно.
- къца - кълве
- сериозен играч
В моята кутия попадат воблерите които не харесвате.Без лак и оченца,с разтечена и размазана боя.къца - кълве написа:Може би аз не съм обяснил добре.Това не е окончателния вид на воблерите.Трябва да пръскам мрежа,да рисувам по тях,да лакирам и т.н. Ето този го пръснах със спрея само да се ориентирате.Който не харесва двуцветните ще има много едноцветни с различни цветове на гърба.
https://www.youtube.com/watch?v=F2823xm ... e=youtu.be" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- Vid
- кандидат преподавател
Кръстьо, все де сме ползвали воблерите ти, потвърждаваме, че работят и то много успешно.., но определено е нужна и малко рекламка за новия сезон..къца - кълве написа: https://www.youtube.com/watch?v=F2823xm ... e=youtu.be" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow
В допълнение (щот изгледах клипчето) към автора и все де четат темата- тройките се откачат ей с този евтин инструмент http://www.nasluka-shop.com/koher-balzer.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow
Това не е шега, щото преди два деня помагах на колега, който се беше опитал да откача тройка с ръка от устата на 5 кила щука... и освен вСе неприятност, човека трябваше да ползва и услугите на хирург, щото и двете жила на няколко нули тройка му бяха забити до дъно в ръката...
При ползване на малките тройки за риболов на кефал, може и да не се стигне дотам, ама.... за те 7 лв. де струва кохера, що да си го причинявами и да си разваляме кефа....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
Видьо,приятелю,не става въпрос за седемте лева.Аз не обичам да нося много неща с мен.Затова си патя някой път.Vid написа:къца - кълве написа: Кръстьо, все де сме ползвали воблерите ти, потвърждаваме, че работят и то много успешно..
В допълнение (щот изгледах клипчето) към автора и все де четат темата- тройките се откачат ей с този евтин инструмент http://www.nasluka-shop.com/koher-balzer.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow
Това не е шега, щото преди два деня помагах на колега, който се беше опитал да откача тройка с ръка от устата на 5 кила щука... и освен вСе неприятност, човека трябваше да ползва и услугите на хирург, ....

- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Голем си КЪЦА!
Не си забравил моите воблерчета, които съм ти поръчал, нали? (от малките разбойници)
Не си забравил моите воблерчета, които съм ти поръчал, нали? (от малките разбойници)
- къца - кълве
- сериозен играч
На 13 ти събота Видрите организират турнир на Огоста.Заповядай на моста в Лехчево 12,30 на обяд.Ще можеш да избереш от разбойниците.Използвам случая да поканя Иво от Враца да ме бие с неговото Голди.Стонин МаХенд написа:Голем си КЪЦА!

- къца - кълве
- сериозен играч
http://starividri.com" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Приемам поздравления.

- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
A така, разцепил си ги- то и няма как.. с тия воблери 
Подобна риба всява респект

Подобна риба всява респект