Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Venom_85
новобранец
новобранец

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от Venom_85 »

Браво, хубава риба. Успех и за напред.
Аватар
Shumolini
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Shumolini »

Браво и честито първо място! Поздравления!
:supz:

Явно майстора си е майстор навсякъде - и във воблеростроенето и на терен!
Ще трябва в най-скоро време да се пробват тези нови воблерчета ...
:drinkers:
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Благодаря на всички които дадоха своето мнение от 1 ва до 60 та страница.В спининга,освен добра примамка и умения се иска и късмет.Стефан Стефанов е един от най-добрите спинингисти в България и колекцията му от примамки е за завиждане,но на 13 ти юни късмета му изневери.Деня беше на "къца-кълве".Освен първото място което получих аз и Павката закачи с "къца-кълве"двулитров кефал,но изправи куките.Според мен трябваше да влезе в калта преди да изправи куките,а не след това,щом не носи кеп. Воблерите са окомплектовани с евтини куки.Те нямат блестящ външен вид и не могат да се продават по 32 лева.Няма как да сложа куки и халки за 3,20 и да дам воблера за 4 лева.Като разходите за пластмаса,отпечатване,тел,съчми,пликчета,етикети,боя и лак са за 0,80 стотинки.
Monovbg
новобранец
новобранец

Мнение от Monovbg »

Още като получих от новите воблери, забелязах малките куки и тънките хълки. Установих, че воблерът е добре изработен, но иска само една по-голяма тройка 10-ти номер и само една по-здрава халка отзад. След промяната играта се запази и вече имам воблер, с който, ако закача едра риба, няма да я изгубя от изправяне на куката/хълката. Силно препоръчвам всеки да се зареди с такива воблерчета, но и да направи този тунинг, за който не можем да се сърдим, че Къци не е направил, тъй като всеки отделен клиент има различни виждания и притенции и майсторът не може да ги удовлетвори всичките. Поздрави, Къци, и още много успехи в риболова и воблерстроенето ти пожелавам:)
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Сега съм поръчал тел която използват зъботехниците.Ако ми я доставят ще произвеждам халките сам и поне с тях няма да имате проблеми.
saw1977ewa
новобранец
новобранец

Мнение от saw1977ewa »

Честито първо място! :idea:
Artificem commendat opus-Творбата хвали художника,т.е. тя е показател за таланта му.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

saw1977ewa написа:Честито първо място! :idea:
Artificem commendat opus-Творбата хвали художника,т.е. тя е показател за таланта му.
Не страдай ! Ако си дал много пари за нещо което не работи, или си откъснал в клоните.Вече си поздравен ,защото си на 60 та страница.Виж какво нашепва творбата "къца-кълве"

Трето http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 28&t=63289" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Второ http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... &start=615" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Първо http://starividri.com" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow"
https://www.youtube.com/watch?v=7yCFigPDtbw" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
https://www.youtube.com/watch?v=F2823xmiKX0" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
https://www.youtube.com/watch?v=-JklV22p93Q" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
lomsky
новобранец
новобранец

Мнение от lomsky »

Изображение

Къца, леко си напреднал. Вляво са воблери съизмерими с твоите цени.Имай предвид, че високото качество оправдава високите цени, но ниските цени не оправдават ниското качество.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

lomsky написа:Изображение

Къца, леко си напреднал. Вляво са воблери съизмерими с твоите цени.Имай предвид, че високото качество оправдава високите цени, но ниските цени не оправдават ниското качество.
Опитвам да направя високо качество на ниска цена.Най-хубавото е,че сме свободни да избираме.Този знак :idea: поставен не на място,излага подателя.
Bai Ves
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Bai Ves »

р Янтра, жабче

Изображение
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Bai Ves написа:р Янтра, жабче

Изображение
Като казвам високо качество на ниска цена,имам предвид това. :D :D :D http://www.starividri.org" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
saw1977ewa
новобранец
новобранец

Мнение от saw1977ewa »

къца - кълве написа:
Този знак :idea: поставен не на място,излага подателя.
Внимателно съм прочел от 1ва до 60та страница. :idea: този знак в случая означава-едно първо място :idea: ,едно трето място :idea: -първия спечели с щуки на блесна тандем :idea: втория няма да го коментираме защото е извънземен,хубави трудни земни кефали обаче от къде да ги купя в Пловдив няма ги нито в големите нито в малките риболовни магазини,миналата седмица купих от Рибоко 10воблера за около70лева ,днес съм похарчил около 50лева за воблери.Когато си пазарувам воблери предпочитам да е от някой магазин.Не, че не хващам, Хващам ама защо да не е с КЪЦА-КЪЛВЕ .Къде в Пловдив?????????? :idea:
Аватар
DEATHMETAL82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от DEATHMETAL82 »

Жабето от снимката ми беше подарено от Стонин Махенд, който пък го беше получил пак като подарък от прозводителя. На воблерчето имаше надписано 2011.....След тоя приличен кефал има още поне дузина извадени по реката около В.Търново. Мисля още мн кефали , а защо не и некое соме да хвана с това жабе.
Наслука на всички и поздрави!!!
saw1977ewa
новобранец
новобранец

Мнение от saw1977ewa »

DEATHMETAL82 написа:Жабето от снимката ми беше подарено от Стонин Махенд, който пък го беше получил пак като подарък от прозводителя. На воблерчето имаше надписано
1-во. Да се чете не земни а зимни кефали.
Това имам предвид от 9 кладенеца вода трябва да се налива,както казва Стонин-''Леле,леле".
Обичаме да експериментираме.Явно трябва да се молим на някой.Много слаб маркетинг и пласмент във втория по големина град в България.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Най-лесно ще решите въпроса,като ми пишете на лични.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”