Да живее или да не живее слънчака?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор

ЗА или ПРОТИВ слънчака?

ЗА
82
25%
ПРОТИВ
243
73%
Каква е тази риба? :D
9
3%

Общо гласове: 334

Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Да живее или да не живее слънчака?

Мнение от antivik »

Че самото ходене на лов и риболов е свързано с идеята за отнемане на живот :? , в началото с цел изхранване, а сега за удоволснвие, особенно лова дето кичи стените с рога, глиги и т.н. :? .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Ти,приятелю /имам пред вид antivik *,не трябва да пишеш в тази тема,защото беше на риболов на Охлювец.От там,човек няма как да остане безпристрастен и да даде неукоримо,мъдро и далновидно мнение за бъдещето на слънчака.След посещение на този водоем,нормалният човек,живял 30-50 години в България,няма как да се отнася добронамерено към този рибешки вид :lol:
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

нека живее но не в България :axe: :axe: :axe:
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

INCUBUS написа:Ти,приятелю /имам пред вид antivik *,не трябва да пишеш в тази тема,защото беше на риболов на Охлювец.От там,човек няма как да остане безпристрастен и да даде неукоримо,мъдро и далновидно мнение за бъдещето на слънчака.След посещение на този водоем,нормалният човек,живял 30-50 години в България,няма как да се отнася добронамерено към този рибешки вид :lol:
Веднага съм длъжен да се съглася с теб :oops: .Верно си имам свои сметки с тази твар, тази грешка на Създателя :evil: . И за това подкрепям всяко добронамерено отношение :lol: :lol: :lol: към тварта под формата на кълцане, рязане, цепене, хвърляне зад гърба на каманите, да се ползва през лятото за почва за бял чръв, да се гори с вряло олио и всичко което ви роди и най-извратената мисла :wink: , па даже и да бъде изядена за това съм ЗА. Но пак няма да се отървем ог гадината, то като гледам и ятата корморани изглежда бягат от нея :mrgreen: :drinkers: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Тази смрад дтрябва да се премахва на секундата след улова и. Да могат да си останат само екземплярите който са в недостъпните заблатени водоеми. Не стига ,че си няма риба по водоемите ами и този боклук да им хапва хайвера.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

martineti написа:Тази смрад дтрябва да се премахва на секундата след улова и. Да могат да си останат само екземплярите който са в недостъпните заблатени водоеми. Не стига ,че си няма риба по водоемите ами и този боклук да им хапва хайвера.
:smt023 :smt023 :smt023
Викат ми Николаев :)
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

Смърт за слънчака да мре в ла*на (извинявам се) :evil: :evil: :evil:
Викат ми Николаев :)
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Добре де , Слънчака е гаден , но поне се размножава у нас за добро или лошо ! А Дъговата пъстърва за чий уй дреме из бг водоемите ...а ? Ами , защото се зарибява изкуствено , за да се кефите на Американки , нищо че няма как да се люпи нормално у нас ! Евала на бг -рибарниците :idea: :D И се питам , къде е кефа при улова на дъговата пъстърва ,примерно на блесна ?
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Да се трепе ли,аз го земам жив и в буркан ,вкъщи,да му се радват лапетиите и да мре бавно и да се мъчи.
Сега и басове искат да вкарват и да развъждат у нас,както американския сом.
И те лакомия голяма,като жената ,какото им подадеш,го лапат. :lol: :lol: :lol:
Аз там съм пораснал...
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Trias написа:Добре де , Слънчака е гаден , но поне се размножава у нас за добро или лошо ! А Дъговата пъстърва за чий уй дреме из бг водоемите ...а ? Ами , защото се зарибява изкуствено , за да се кефите на Американки , нищо че няма как да се люпи нормално у нас ! Евала на бг -рибарниците :idea: :D И се питам , къде е кефа при улова на дъговата пъстърва ,примерно на блесна ?
Eeee, колега. Изказваш се неподготвен. Между дъговата пъстърва и слънчака, разликата е колкото от сьомгата до щипока. Хайде малко си помисли. Аз избирам американката, а ти - щом му се кефиш толкова - слънчака. Аз ще си ловя американка :wink: .
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
malkoto ribe
новобранец
новобранец

Мнение от malkoto ribe »

Аз съм ЗА, само при едно условие, ако е по половин кило. Иначе СМЪРТ за гадината.
granichar.org
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Дали я искаме или не искаме, слънчевката е даденост и при възможност трябва да се възползваме от нея.Както споменават много колеги ,малките слънчевки са идеалната стръв за много от хищниците.За ядене не съм ги пробвал ,но те тия от снимката по долу ги оценяват по достойнство :D .Иначе е престъпление да пуснеш жив слънчак обратно във водоема.

Изображение

п.п.Имам си въдица ,специално за улов на слънчаци :D
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Страхиле,български колосе,ами таз банда от мършояди сал твоя ли е или и на комшиите?Те и тези са за изтребване като слънчаците ,станаха повече от гризачите май :)
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

INCUBUS написа:сал твоя ли е или и на комшиите?
:D не са само мои,има и на комшиите ,но обикновено се събират когато чистя рибата :D
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Няма проблем,братка,ама знаеш ли,че тука има едни котки,като им хвърлиш специално донесен слънчак и не искат да го ядат-толкова са префинени гадините вече :( За това не го донасяам в цивилизацията,наторявам с него бреговете и до там.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”