СТОП на ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: СТОП на ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА

Мнение от gmurkacha »

не пич не бързал в София така си върви трафика по Цариградско.Не ти ли се е случвало като си пътувал към Созопол някой заспал шофьор да си кара в лява лента с 60 а ти да си караш с 90 в дясна какво правиш в случая?
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Чета,чета и пак не мога да разбера едно нещо.От повечето постове по-нагоре установявам че някой още се учат на правилник,нека се учат ,но аз съм на мнение че повечето го знаят(правилника).Въпроса е кога ще започнем да го СПАЗВАМЕ(поне на 50%) иначе е преливане от ПУСТО в ПРАЗНО :?
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

fider написа:
gmurkacha написа:Това май са си някакви твой правила колега!!!!!
Не са мои за всички са :idea: ГЛАВА ВТОРА чл.41(1) Пътните превозни средства се изпреварват от лявата им страна
Нали за това се мъча да ти обясня,че от дясно не се счита за изпреварване,следователно не е нарушение.Значи в бургас пред новата болница са 3 ленти,ти ще ми кажеш,че всички ще карат в дясната лента а другите 2 ще стоят празни.Има камери и всичко,тези които са вдясно някога си карат по бързо,един не е глобен.На ден минават хиляди коли от там.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Скоро няма да почнем да спазваме дори и на 50%,щото на повечето от малки родителите са им повтаряли,че "закона е врата в полето","е..л съм го в правилника","с пари всичко са оправя"и др.такива.Дет се вика,усвоили са го това барабар със закуските и им е станало жизнено кредо.Това е положението и към него за вкус и цвят сложете ромбулчетата като участници под всякаква форма в движението.Получава се точно днешната картина.Не че не е прав и Неделчо за безхаберието на държавата по отношение на пътищата и поддръжката им -но такава е родната ни вътрешна политика.Повече мъртво население,по-малко живи,по-лесно се управляват.
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gmurkacha »

Няма как да му обясниш колега sneqk той така си кара явно, както се казва по пернишки
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

gmurkacha написа:Няма как да му обясниш колега sneqk той така си кара явно, както се казва по пернишки
От дясно не е изпреварване,а задминаване.
Ама кой да чете правилника.....
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gmurkacha »

Да това се опитваме да обясним на един колега цал ден Киро ама той не иска да го разбере
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

едно мое много голямо приятелче преди 2 месеца стават сутринта рано с детето му да ходят за риба кам пловдив пада се в неделя сутринта,патуват на там и гледа че колата която идва отсреща влиза в неговата лента опитва се да е избегне и да мине по кам края но не успява и колата ги закача в задната част и става нещо като по филмите таван гуми,тавам гуми,като по чудо остават без драскотини и двамата с детето му окозало се че шофиора бил мартвешки пиян и заспива на волана (дупета цяла нощ били на диско и се пребират пияни)
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gmurkacha »

Преди около седмица мой приятел с гаджето си по чудо остана жив ,един дятка с диоптри като за телескоп не го бил видял ,дядката с 150 метра спирачен път на ограничение 60 представете си с колко е карал и моя човек е виновен бил спрял неправилно.Всичко това става извънградско на права отсечка, кво е това кажете ми?
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

gmurkacha написа:Преди около седмица мой приятел с гаджето си по чудо остана жив ,един дятка с диоптри като за телескоп не го бил видял ,дядката с 150 метра спирачен път на ограничение 60 представете си с колко е карал и моя човек е виновен бил спрял неправилно.Всичко това става извънградско на права отсечка, кво е това кажете ми?

Корупция
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

gmurkacha написа:Няма как да му обясниш колега sneqk той така си кара явно, както се казва по пернишки
Май ти си караш по ахтополски.Цитирай Глава-точка от закона да прочетеме.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

fider написа:Цитирай Глава-точка от закона да прочетеме.
Пусни си интернет,и там ще намериш закона.
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Леле,мале то не беше изпреварване,задминаване,подминаване,разминаване и т.н. минаване,абе хора,колеги,за да изпревариш трябва ли да смениш лентата в която се движиш?Трябва,нали?!?Е,след като е така без да смениш лентата няма изпреварване,освен ако не го прескочиш,то и това е вариант за някои!Сега за 5-те кила тои никога не кара пил,щото пие докато кара!Преди време ми попадна една интересна статия,ще се опитам да я преразкажа:Та значи нейде из Шведско,в някакво градче да речем като нашия Сливен,решават да махнат знаци,светофари и всякакъв друг тип маркировка за 1 година.Какъв мислите бил резултата?Ами през тази година ПТП-тата намалели с над 75% в сравнение с предходната.Ама в Швеция!За тук не искам дори и да си го представям.Та за да спре войната по пътищата трябва да махнем fighterite от там!Иначе става като в руския виц:Ааа,там другой джигит!Сега за новите автомобили и старите,свидетал бях на следното:Волга ама от онези старите с еленчето на капака и Мерцедес на сточна гара челно!Волгата с огъната броня и без фар,мерцедеса отпред приличаше на шар-пей.Водача на волгата на 5 метра от нея през предния джам,на оня от мерцедеса нищо!А колко от вас спират на пешеходна ама честно?Значи там кадето живея има една пешеходна ако сложа катаджия там за 2 часа ще е милионер и то в евро!На няколко пъти там сам вадил "Водачи"през страничния прозорец на колите им."Водачиии-Рогачиии).То мангалите с и без книжки таксита карат!Добре че не им позволяват на маршрутка да се качат,че тогава и танка на Батман немое да те спАси!Ако аз шинба 2-3 водки и утрепя човек и вкарам друг в болница ще гледам небе на квадрати много дълго време,ама щом е руската пляка Ставийски и условна може!Баща ми още има пирони в крака и дясната ръка е почти неподвижна щото един Идиот решил да фане жълтото ама фане и баща ми покрай него.Та дошли КаТ и оня разправял:
-Абе само с 40 карах,хубаво ама баща ми е автоинжинер в ТУ катедра АТК и ДВГ та някои неща са му ясни.Оня е бил на околи 90 матра от светофара а за 4 секунди стига до баща ми.А сега кажете с колко се движил?
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

gmurkacha написа:Който кара в дясната лента е с предимство не тоя който е в дясно трябва да се съобразява с този вляво а обратно. Мигача не е предимство когато можеш ще се прибереш проблема си е твой че караш с по ниска скорост в лява лента.Чети правилника там пише всичко а щом си за напомняне не карай кола!!!
Това казах и аз .Но какво се случва в деиствителност ...."Летящия Холандец които се движи в лявата лента , се мисли за по бърз и е с предимство пред всички , свири мига ...вместо да изчака или леко да забави - лявата лента трябва да е свободна :wink: :(

Малко да изясним термините

- задминаване е когато имаш ситуация със - СПРЯЛО , ПАРКИРАНО , МПС
- изпреварване е : когато се движи :wink:
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

http://video.dir.bg/video_open.php?id=247811
Е такива са всяка вечер.този клип не е кой знае какво,но заледиха яко площада,след което автобусите имаха доста проблеми.Понеже се спускат към площада.
Каквото и да им говориш,те си знаят тяхната.Но не мислят,че могат да направят бела и без автомобил.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”