Турнири, първенства - идеи, мнения, препоръки и...

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: Турнири, първенства - идеи, мнения, препоръки и...

Мнение от SONY »

Аз подкрепям на Ицо предложението за Червен.Не съм бил на този водоем и ще е интересно. :wink:
TICA FAN
Аватар
gorkata_petrov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gorkata_petrov »

А на Червен какво ще ловим- дребни червеноперки колкото кутрето.Мерси.
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
Аватар
gorkata_petrov
разбира нещата
разбира нещата

butnik написа:Нали съм дал три предложения или моите не се броят.Нови извор го видяхме,а на стената не е за фидер,много е дълбоко и мисля ,че не е сега момента за там.
Всеки има право да дава предложения. Не е задължително да се спрем точно на твоите.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Явно някои са нервни,оттеглям се от всякаъв вид турнири срещи и подобни.Ходил съм на Нови извор,когато даже и не сте знаели,че съществува,за това писах,че не е подходящ за риболов на стената в момента.Сбогом!За Червен не съм писал освен ,че мога да проверя дали има нещо за ловене.Спасявайте се,аз съм a fuera!Вчера незнам дали забелязахте,че 15мин. говорих с един човек,който много от вас не познават-ТомаЛеков-вносител на Ава-Шима ,Трабуко и др.Бях осигурил и някои награди за турнира,отделно имах назначена среща с Филстар и Булит,ами оправяйте се.Някои имат много къса памет!Изтрил съм си мненията в тази тема,като съм по-свободен ще ги изтрия и от другите си постове.Съжал;явам,че се застъпих за някои неща и съм,абе какво се обяснявам,като,че ли съм виновен.
Последно промяна от butnik на Вто Май 19, 2009 5:06 am, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Беше ясно че ще има недоволни и скандали и циркове идеята за тези сбирки беше превъзходна ама много от рано тръгна към провал ..... не стига че има организация и всичко ами и сте недоволни ама все пак сме в българи всеки си знае неговото и си иска неговото .... жалко,че butnik се отказва от тази среща ...
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

ExTaZzY написа:Беше ясно че ще има недоволни и скандали и циркове идеята за тези сбирки беше превъзходна ама много от рано тръгна към провал ..... не стига че има организация и всичко ами и сте недоволни ама все пак сме в българи всеки си знае неговото и си иска неговото .... жалко,че butnik се отказва от тази среща ...
НЕ ОТ ТАЗИ-ОТ ВСИЧКИ И ЗА В БЪДЕЩЕ :wink:
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

butnik написа:Явно някои са нервни,оттеглям се от всякаъв вид турнири срещи и подобни.Ходил съм на Нови извор,когато даже и не сте знаели,че съществува,за това писах,че не е подходящ за риболов на стената.Сбогом!За Червен не съм писал освен ,че мога да проверя дали има нещо за ловене.Спасявайте се,аз съм a fuera!Вчера незнам дали забелязахте,че 15мин. говорих с един човек,който много от вас не познават-ТомаЛеков-вносител на Ава-Шима ,Трабуко и др.Бях осигурил и някои награди за турнира,отделно имам назначена среща с Филстар и Булит,ами оправяйте се.Някои имат много къса памет!Изтрил съм си мненията в тази тема,като съм по-свободен ще ги изтрия и от другите си постове.Съжал;явам,че се застъпих за някои неща и съм,абе какво се обяснявам,като,че ли съм виновен.
Ице що така бе брат,не се ядосвай постоянно ви следя развитията по турнирите които провеждате и сьм много доволен от тази инициатива която правите :D но има едно голямо но :shock: на цвят и на вкус приятел няма не може да се угоди на всеки :evil: жалко ако развалите това което сте постигнали до сега а то хич не е малко не сьм чул и прочел други от форума да го правят това :( а то хич не е малко :D
Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
gorkata_petrov
разбира нещата
разбира нещата

Бутник, по-спокойно бе майна.Първо- никъде не виждам да съм предложил Нови извор, само казах, че ще видя какво е положението.И второ-нали се искат предложения за водоеми, само ти ли имаш право да предлагаш.Щом е така , казвайте на кой водоем да го правим и няма какво да коментираме.Ха :drinkers:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Mного от вас не са гледали индианските филми с легендарния артист играещ ролите на товашната ГДР -ДЕФА-Филм-Гойко Митич,та имаше една фраза,АЗ КАЗАХ ХАУСтанаха ми ясни някои неща и от някои други постове на колеги.Някои от вас даже не смееха да пишат постове и бяха световно неизвестни и в един момент си помислиха,че са хванали господ за к..а.Стига ми толкова.Само за едно се радвам,че спасих бригадата ми от уволнение,като поех цялата вина върху себе си,а някои знаеха къде бях по времето когато ми се обадиха ,че са се издънили.Изядах 200лв.глоба-бълха ме ухапала.Айде,кой пил -пил,сиренето е вече с пари.Павле,изтрий ми всички постове от темите в този раздел,моля те.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ице , наистина лесно се запали в случаят но ако държиш да ти изтрия постовете тук утре слетобяд кат е минало съвсем малко време за размисъл ( баси , кат на избори го избихме ) ако потвърдиш тва ти искане ще го уважа макар че лично според мене няма смисъл .

пп - инак бате Гойко е голема работа ! Покрай него и неколко наши си артиста доста нашумеха ако и единят от "нашите" да беше сърбин ама айде :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
4i4o djek
новобранец
новобранец

Мнение от 4i4o djek »

Бутник не се пали толкова риболовни братко Не знам кой те ядоса толкова.Идеята за тези турнирчета беше на For и твоя аз бях само мълчалив свидетел.Запалихте чергата на мн.рибарчета,опитахте се да ги направите риболовци и приятели,намерихте подкрепа и съдействие от ДИДО и т.н.Мисля че всички участници се гордеят,че са ловили рамо до рамо с истински профисионалисти.Видяхме туй онуй,чалъми,такъми,техника,но най-важното видяхме,че са ХОРА като нас с които можеш да споделиш освен знания, и :drinkers: кебапи и бира.Ицо не предавай идеята,никога не можеш да угодиш на всички.Гилдията(нашата)има нужда от хора като теб !!!Аз ще помагам с каквото мога!
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Дано Ицо да размисли и да се откаже от тази идея с напускането и на фидер съзтезанието да ме светне малко в този риболов,както го е правил и с риболова на плувка.То верно,че не може да се угоди на всички,но все ще се намерят някакви компромисни вариянти.Мойто мнение е,че е по-добре да разнообразяваме пък и ще е по-интересно ако посещаваме различни водоеми,които и без това са страшно много около Пловдив.Иначе,където и да се реши на мен ще ми е приятно да ловя редом с вас в пълния ви състав. :wink:
TICA FAN
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

gorkata_petrov написа:Бутник, по-спокойно бе майна.Първо- никъде не виждам да съм предложил Нови извор, само казах, че ще видя какво е положението.И второ-нали се искат предложения за водоеми, само ти ли имаш право да предлагаш.Щом е така , казвайте на кой водоем да го правим и няма какво да коментираме.Ха :drinkers:
Проверка се правят на водоеми, които могат евентуално да са в листата за избор.За какво го споменваш тогава.И да обясня на чист бг език,рибата влиза пред стената в дълбокото в по-късен период,сега единствено на този язовир може да се лови на фидер след стената на разливака,но за там не гарантирам,че ще имаме достъп,понеже си има много клиенти за тях.Явно някои са си гледали само в плувките по-време на състезанието и не са обърнали внимание какви риби се изкараха от там.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

4i4o djek написа:Бутник не се пали толкова риболовни братко Не знам кой те ядоса толкова.Идеята за тези турнирчета беше на For и твоя аз бях само мълчалив свидетел.Запалихте чергата на мн.рибарчета,опитахте се да ги направите риболовци и приятели,намерихте подкрепа и съдействие от ДИДО и т.н.Мисля че всички участници се гордеят,че са ловили рамо до рамо с истински профисионалисти.Видяхме туй онуй,чалъми,такъми,техника,но най-важното видяхме,че са ХОРА като нас с които можеш да споделиш освен знания, и :drinkers: кебапи и бира.Ицо не предавай идеята,никога не можеш да угодиш на всички.Гилдията(нашата)има нужда от хора като теб !!!Аз ще помагам с каквото мога!
Мерси,Живко!Само си правя изводи. :wink: Стоя мълчалив свидетел,само ще чета без да давам мнения,дали ще участвам по-какъвто и да е начин ще реша,но на младите колеги ще помогна във подготовката за тях,както и досега съм го правил.Не ми се пише повече,искам малко да ми мине.За пореден път останах разочарован от някой и нещо и нека оставим нещата така.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

butnik написа:Mного от вас не са гледали индианските филми с легендарния артист играещ ролите на товашната ГДР -ДЕФА-Филм-Гойко Митич,та имаше една фраза,АЗ КАЗАХ ХАУСтанаха ми ясни някои неща и от някои други постове на колеги.Някои от вас даже не смееха да пишат постове и бяха световно неизвестни и в един момент си помислиха,че са хванали господ за к..а.Стига ми толкова.Само за едно се радвам,че спасих бригадата ми от уволнение,като поех цялата вина върху себе си,а някои знаеха къде бях по времето когато ми се обадиха ,че са се издънили.Изядах 200лв.глоба-бълха ме ухапала.Айде,кой пил -пил,сиренето е вече с пари.Павле,изтрий ми всички постове от темите в този раздел,моля те.
Примера който давам с БРИГАДАТА ми е показателен за това на каква жертва съм готов за всеки един от вас,както и съм го доказал,г-н Петров вярно ли е,жертвал ли съм от свободното си време да ходя ,проверявам и т.н нееднократно и искаш да ме изкараш,че налагам само моята воля,един пропуск направих,че не обявих лично аз регламента и видяхте до къде се стигна.Вземете си мерки от сега-кой ще участва и кой не.Никога повече няма да се скарам заради някоя си недоволна булка с мои дългогодишни приятели.ОК?
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”