Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СПАМ.....
Модератор: dantho.mihov
Re: СПАМ.....
Да деМитев написа:Всеки ден с ново име

Ти пък, кой шъ въ чака да направите 1000 страници...то верно, че зимата е дълга, ама...Trias написа:Накрая ще стане там 1000 страници и кусур и на модераторите ще им е хем по-лесно да изтрият простотиите "накуп" ,отколкото да се напрягат излишно в другите темиМитев написа:Всеки ден с ново име

Ха, добра ви нощ сдуханяци, как сте?

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

-
- ще става разбирач
......................................................
Последно промяна от biel на Съб Окт 31, 2009 12:14 am, променено общо 1 път.
Добре сме д-рю Жечев , Вие как стеJechev написа:........Ха, добра ви нощ сдуханяци, как сте?

Пъ бивам, подхапнах едно прясноуловено пъстърве със зелена салатка и задушени картофки, натопих усти в Узи и сега допивам едни бирииии..., какво му трябва на човек повече....а вий комендант Митев, как сте?Митев написа:Добре сме д-рю Жечев , Вие как стеJechev написа:........Ха, добра ви нощ сдуханяци, как сте?

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

Ей сега тука ми липсва само Бачо ! Що не се обажда не знам
Предполагам , че е зает и няма време за спам

-
- учете се от него
А.., ма ти пак ли се появи бре; все съм се чудел къф, такъф дириш по рибарските форуми посред нощите и обикновено в най-скандалните моменти и периодиTrias написа:Ей сега тука ми липсва само Бачо ! Що не се обажда не знамПредполагам , че е зает и няма време за спам
![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хубаво име на темата 

А добро утро! Абе тая тема много често си сменя заглавието нещо 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мисля,че това е най-подходящо ....rumci написа:А добро утро! Абе тая тема много често си сменя заглавието нещо

Не съм аз виновникаrumci написа:А добро утро! Абе тая тема много често си сменя заглавието нещо

- YordanDanev
- сериозен играч
Темата е супер, и какво стана накрая, много гиролтия за нищо 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
така,така.....да не ни заловят ВЛАСТИТЕМитев написа:Всеки ден с ново име

м/у другото,изпих сега една малка ракийка,че сьм на рожден ден-подготвям се и взе,че ми хрумна една житейска подробност,която споделих с рикошета,а защо не и с вас..а именно:
раздялата с мьж се прави по следния начин-много сьм тьпа,сьжалявам,че ми изгуби толкова време и нерви с детските си простотии,малоумни изисквания и необмислено тьпи постьпки(а всьщност-ТИ ми изгуби,МА.. )..благодаря ти,че ме изтьрпя..сега аз си трьгвам,отивам да се е.. наляво/надясно(не,че до сега не сьм го правила,но заради тебе “нямам вьздух и лично пространство и се задушавам” ),щото скоро сьвсем ще одьртея и за нищо няма да ставам,но малко преди това,ще спра с еб...о и ще намеря подобен на теб бальк(щото ти си безперспективен и постоянно си задавам вьпроса,каво всьщност ни свьрзва),кьдето да си го мотам на малкия прьст и ще му правя сьщите сцени,а той да ме тьрпи,защото е още поо смотан и от теб...МОЛЯ те-прости ми,няма да имам никакви финансови изисквания кьм теб(е-може от време на време да ми оправяш колата примерно)-даже,ако ти имаш такива кьм мен-обаждай се..сбогом за сега,но когато пожелаеш ще сьм винаги готова да идвам и с теб да се е...,защото бяхме толкова близки и така ми липсваш всьщност ,а ГЛАВНО е,че знам колко болно ще му стане на новия от този факт и така се чувстам още по велика в собствените си очи...взимам детето(ако има такова,пьк може и да не е общо,ами напр от друг татко),телевизора,неколко стола,шкаф,маса и двеста лева(не е задьлжително),но винаги,когато поискаш да видиш детето можеш да го взимаш,стига то да иска,понеже сьвсем успешно ще го наговарям през цялото време,колко си смотан,какьв неудачник си и как си НИ зарязал,заради тьпите си курви....има и още да се добави,но и това мисля,че е достатьчно изчерпателно

ест,предполагам,че има и изключения,но аз не ги познавам-говоря в ГЛОБАЛЕН мащаб

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
Re: Off
Споко бе Божков няма да се плашиш,все някои хорица ще се смилят над форума и ще останат тука, няма да сменят адреса я ....d_bozhkov написа:Само теми като тая са в състояние да възвърнат добрия тон в форума.
Че последните 2 седмици май оредяхме.Само забележете днес за какво става въпрос:Това явление не съм го забелязвал от 2 седмици преди да се изтрият някои теми.Тъкмо си мислех ,че форума замира .Потребители разглеждащи този форум: AL KAPONE, d_bozhkov, dobrin_dinev, gogolisec, gosta, krasii, mitko__05, nervaa, nikidilov, planik, slivnalia, stoilkatastz, Кузмич, майсторчето страхил и 4 госта
Даже влязох в световна конспирация кат бай Шиле : "Абе защо спряха мелодия на годината?" ,мислейки си , че всичко се прави нарочно за да се даде старт на други подобни форуми или ,че "администратора няма пари да си плаща хоста" и тем подобни мисли ме бяха налегнали.Изхождайки от там ,че когато нещата вървят на добре не се пипат.Което учудвайки ме в нашия форум се прави наобратно ,ама това е друга тема а и формата не ми го позволява.

Re: Off
Пък кат го сменят - квоslivnalia написа:Споко бе Божков няма да се плашиш,все някои хорица ще се смилят над форума и ще останат тука, няма да сменят адреса я ....