Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Въпрос за фидер въдица
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Въпрос за фидер въдица
Може,може,но на по кротки места.В по бързо и силно течение забрави.
Above us only sky
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
кое да забравя не разбрах, да ловя с пикера ли
Не ме разсмивайте рано ,рано.Фидера е един както за река ,така и за стояща вода,стига сте си мислили нови похвати.А колкото до грамажа на хранилката за пикера-тя е 15гр.във форма ,която излезе най-добра за течение.А между другото и със 6oz да ви е върха,като мине водорасло през кордата пак ще ви отмести хранилката,защото точно това искате да убедите колегите прохождащи в риболова с фидер.Че за река трябва да е с по-голяма акция,която е единствено за дистанция и едри риби.Само във формата на хранилката е разликата
Значи фидер Катана на Шимано на двете дължини3.60-4.20 ,на който върховете му започват от 4oz
и завършващи на 6oz е за река.Няма какво да добавя повече.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аз не съм виждал още да пише фидер за река на въдица.Не съм и на мнение,че дадена въдица е само за река или язовир.Просто някои модели са по-подходящи за река.А и от река до река има балкан разлика. 

Above us only sky
- ivelin_1976
- разбира нещата
Често хода за риба на река Тунджа. Като се има в предвид, че на моменти е толкова голяма на места, че можеш да я прескочиш, без значение каква ще е формата на кошничката/ триъгълна, правоъгълна и др./не можеш да я задържиш в течението ако няма 50+ грама собствено утежнение. Така, че всяка въдица според условията на риболов 

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

кво стана пак бре,пак умря работата.та между другото от биг була,по убав фидер няма. 

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Тъкмо се чудех дали да не зачекна нещо,че темата умря 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Търся да закупя 50 бр,цена по договаряне.Изчезна тая въдица ,който е купил не се разделя с нея.
Мога да поръчам на сина в училище да направят 50бр.По "Домашен бит и техника" или по старому "трудово обучение"
Специално ще заръчам да слагат повече лепило на керамиките по водачите

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Минути за рекламаshekira написа:кво стана пак бре,пак умря работата.та между другото от биг була,по убав фидер няма.

Шаки, между другото от по-късите намират ли се още на 3 метра или 3.30 из вашите геогравски ширини ?

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Бих се снабдил с един 3 метров ``Адвенчърър``.Ще го ползвам за пикер 

Above us only sky
Четеш ми мислите колегаlfc_boy написа:Бих се снабдил с един 3 метров ``Адвенчърър``.Ще го ползвам за пикер

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- каридата
- учете се от него
ми Жоре тука няма ли ги бе,при братята ги имаше по едно време.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Deka,няма ирония в поста ми предложението е сериозно.dekata написа:Мога да поръчам на сина в училище да направят 50бр.По "Домашен бит и техника" или по старому "трудово обучение"Специално ще заръчам да слагат повече лепило на керамиките по водачите
![]()
-
- научил се да хвърля
колега има така наречените BARBEL ROD използват ги за реки и по специално за б. мрянаlfc_boy написа:Аз не съм виждал още да пише фидер за река на въдица.Не съм и на мнение,че дадена въдица е само за река или язовир.Просто някои модели са по-подходящи за река.А и от река до река има балкан разлика.
има бре на 3.30,3.60,3.90.кой са вреди печели.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ