Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Чат-лаф - Русе
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Чат-лаф - Русе
Владо дай ракията аз ще ти я пазя и няма да си харчиш парите за буре.
А между другото дървото попива ракията и да знаеш , че ще ти се губи доста.

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Владо,Иво е прав но ти сигурно си запознат с това свойство на буренцата,което ме навежда на мисълта,че имаш количества от споменатата течност което е много добре за теб и хората с които споделяш масата си!Ще поразпитам тук таме и ще ти дам резултат ако съм открил нещо!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Градски не се набутвай с бурето, но ако все пак си решил твърдо търси обезателно да е черничево. Аз си взех преди 5-6 год. 40л.-во и го ползвах до миналата година, но наистина си поема доста ракийка особено, ако го държиш и някъде на топло си гълта. По принцип държах ракията вътре докато омекне и се оцвети, но както ти казах си имаше и фира.От миналата година го ползвам да наливам вино в него, а ракията си я оцветявам с черничеви дъсчици докато отлежава в бидона, а след това си я прехвърлям в туби. Успех.ivo75 написа:
Който го може, си го може!
- Vlado_852
- разбира нещата
Ей това е... Иво благодарско!
Не ми е много ракията но обичам да мине през бурето. Наистина за придпочитане е черничевото. По принцип ползвам дъбов екстракт но си е химия и почнах да се отказвам от него...
П.П. Апък ако знайте кво капо му извъртях тази сутрин... Чак аз се чудя, как стана...
Дестинациите са Янтра и Лома...
П.П.П. Препоръчвам това влакно http://www.ribibg.com/shop/index.php?p= ... bgroup=100
Хареса ми много здравината му - 0,16

Не ми е много ракията но обичам да мине през бурето. Наистина за придпочитане е черничевото. По принцип ползвам дъбов екстракт но си е химия и почнах да се отказвам от него...
П.П. Апък ако знайте кво капо му извъртях тази сутрин... Чак аз се чудя, как стана...

Дестинациите са Янтра и Лома...
П.П.П. Препоръчвам това влакно http://www.ribibg.com/shop/index.php?p= ... bgroup=100
Хареса ми много здравината му - 0,16
Както каза Стиви и аз така.Оцветявам с черничеви цепеници докато ми хареса цвета и пълня в разни съдини да лежи.
Владо за какви риби беше тръгнал и в какъв стил се окапоти,че времето се оправя и може да ме ухапе щъркела края на седмицата.То от пиене време за риболов не остава ама знам ли..........
Владо за какви риби беше тръгнал и в какъв стил се окапоти,че времето се оправя и може да ме ухапе щъркела края на седмицата.То от пиене време за риболов не остава ама знам ли..........
- Vlado_852
- разбира нещата
Стилът ми беше новобрански, предимно гледайки от страни майсторите как и те нищо не хващат!
Нямало я рибата, под леда била и т.н.
На боло не пипва, на фидер с кошничка за бял също. Сигурен съм, че тези дни ще се размърда. На лома някакъв момък ми подшепна, че на спининг излизало но аз малко се съмнявам, пък и примамките "придвидливо" ги оставих в къщи...

На боло не пипва, на фидер с кошничка за бял също. Сигурен съм, че тези дни ще се размърда. На лома някакъв момък ми подшепна, че на спининг излизало но аз малко се съмнявам, пък и примамките "придвидливо" ги оставих в къщи...

За спининг и на мен ми се струва ,че е рано.Предполагам ще опитам на фидер,но ще си нося и боло та ако не иска на фидера да имам и друга алтернатива.Предполагам,че корифеите ще са там и начинът им на риболов ще ме ориентира,ма това като реша да ида,сега разсаждам домати и чопля из оранжерията,та края на седмицата може да се пусна.Благодаря за инфото!
- Vlado_852
- разбира нещата
Перфектно замислено!Венци ® написа:Предполагам ще опитам на фидер,но ще си нося и боло та ако не иска на фидера да имам и друга алтернатива!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Само, че на обратно първо болото. Ако не взема на фидера направо се мести.
Иначе за буренцето съм за, може да се губи но пък става в пъти по качествен дестилата.
Като човек, който се налива много го казвам, струва си
Ако не ви се ходи до Янтра, пообиколете Лома около Писанец
Иначе за буренцето съм за, може да се губи но пък става в пъти по качествен дестилата.
Като човек, който се налива много го казвам, струва си

Ако не ви се ходи до Янтра, пообиколете Лома около Писанец

Това го знам,ама кога ще се ударим гърди в гърди ,че искам много неща да те питам пък и аз да ти кажа.Ник и той е зажаднял да се видим та така.Ivak написа:
Като човек, който се налива много го казвам, струва си![]()
Виж кво мога:

- Vlado_852
- разбира нещата
Браво Венци, добре изглеждат. Аз пък започвам засилено да хапвам корекомски яйца, пак със същата цел но за бял червей... 

-
- сериозен играч
Владко я покажи някое яйце да видим как ги правиш точно.Vlado_852 написа:Браво Венци, добре изглеждат. Аз пък започвам засилено да хапвам корекомски яйца, пак със същата цел но за бял червей...

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Ей ви и от яйца !

После ги мацам с черен перманентен маркер и готово.Преди около месец като бях на Янтра лових с яйце!

После ги мацам с черен перманентен маркер и готово.Преди около месец като бях на Янтра лових с яйце!
- Vlado_852
- разбира нещата
Без пари, толкоз... 
П.П. Ееееее, Венци изпреварил си ме докато качвах снимки...
Сега Ви пожелавам лека вечер, защото ми казаха, че тая същата ракия много вървяла с телешко варено, пък реших да пробвам...

П.П. Ееееее, Венци изпреварил си ме докато качвах снимки...
Сега Ви пожелавам лека вечер, защото ми казаха, че тая същата ракия много вървяла с телешко варено, пък реших да пробвам...

Нищо де ,дай да видим и твойте!Може да копна някоя идейка
.