Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Новогодишна среща София 54
Модератор: sapuna
Re: Новогодишна среща София 54
Супер срещичка се получи,много хубава и истинска!
-
- фен клуб-скобар
Ебати и хубавата среща.Супер сте си изкарали.
Аз...като се сетя ,че едно време и аз бях редовен член на тия сбирки.
А сега....ме е яд на вас...съвсем сериозно.
Кефите се там...а аз съм безработен и съм много зле финасово.
Сигурно и аз когато съм се кефил на тия срещи е имало някой ,който е завиждал.
Яд ме е по принцип, защото съм един от най -добрите грънчари на България и сега кандидатсвам за работа в Джобс и никой не ми обръща внимание.
Кандидатсвам за чистач ,шьофор, охрана, доставчик, и никъде нищо.
Много е гадно да си беден и да нямаш работа.
Съжалявам,че ви развалям Коледното настроение.
Живи и здрави.
Аз...като се сетя ,че едно време и аз бях редовен член на тия сбирки.
А сега....ме е яд на вас...съвсем сериозно.
Кефите се там...а аз съм безработен и съм много зле финасово.
Сигурно и аз когато съм се кефил на тия срещи е имало някой ,който е завиждал.
Яд ме е по принцип, защото съм един от най -добрите грънчари на България и сега кандидатсвам за работа в Джобс и никой не ми обръща внимание.
Много е гадно да си беден и да нямаш работа.
Съжалявам,че ви развалям Коледното настроение.
Живи и здрави.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
А за паркетчия кандидаства ли? Не, че в момента имаме много работа, но от време на време можеш да докараш по нещичко, пък лятото и доста, ако имаш желание?saksi написа:никой не ми обръща внимание.
.
Аве, мястото че остава, остава, ма кво ще кажете и за един озвучителен оркестър Изомрудъ?
Не свирят само "мръсни", а и нормални песньовки

- Paublo_Eskobar
- Модератор
И аз ще дойда на 23-ти,някъде към 8 ч.! 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- var4o
- вече хвърля и на тежко
Пишете ме и мен към 18'30-18'45ч.
Важно!
Всичко е на 100% потвърдено и уредено!
В събота след Нови хан минахме и потвърдихме цялата зала(капацитет около 30-35 човека).
Куверти няма да има и амо нямате нищо против ще се събере някаква символична сума(говоря за по 2-3 лв. на човек) за да се направи Новогодишна томбола?
Очаквам всички,които имат желание и възможност да заповядат,а колкото повече нови хора толкова по-добре!
До скоро!
Всичко е на 100% потвърдено и уредено!
В събота след Нови хан минахме и потвърдихме цялата зала(капацитет около 30-35 човека).
Куверти няма да има и амо нямате нищо против ще се събере някаква символична сума(говоря за по 2-3 лв. на човек) за да се направи Новогодишна томбола?
Очаквам всички,които имат желание и възможност да заповядат,а колкото повече нови хора толкова по-добре!
До скоро!
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Elfi написа:Аве, мястото че остава, остава, ма кво ще кажете и за един озвучителен оркестър Изомрудъ?![]()
Тъй - тъй, ама доизкажи се де.
След дарителската акция в Нови Хан, по традиция седнахме на шкембе и бира. Бившият организатор на Софийските срещи Ивака, обясни , че няма възможност вече да се занимава с това и предложи аз и Павката да поемем нещата, никой от присъщващите нямаше нищо против, а Ели и Нинчето изразиха желание да помагат с каквото могат. Та след това седнахме 4-мата и измислихме за коледната среща това:
Оркестър Изомрудъ са поканени вече и на 90% ще са с нас, остана само Ели да получи потвърждение от управителя на заведението, което мисля, че няма да е проблем. Все пак е Коледна среща и трябва да е малко по различна. Тези пичове от оркестъра са уникални и със сигурност ще приповдигнат допълнително настроението ни . Удоволствието ще ни струва 200лв. Тъй като няма време за анкети, решението беше взето от следната група Павката, Ели, Нинчето и аз, Сапуна и Жоро - мултито ни подкрепиха по телефона, нека не се сърдят колегите на който не сме звънали (все пак не можем да прозвъним всички ). Финансовата страна на въпроса е следната: Ако някои има нещо против, не задължен да плаща, хората взели това решение ще поемат и финансовата му част. Който иска може да се включи с каквато сума прецени. По нататъшната организация на срещите ще бъде обсъдена във форумът и ще се вземе под внимание всяко мнение за заведение и всичко свързано с тази прекрасна традиция. Ще се радвам повечко колеги да се включват с коментари относно организацията, независимо критично или не. Това ще ни помогне да направим срещите по приятни за всички. Абсолютно всички трябва да се чустват поканени, за срещите и коментари, независимо дали са присъствали или не досега. Решенията на този етап, ще бъдат взимани от нас след взимане под внимание на всяко едно мнение. Със сигурност няма да можем да угодим на всички и това е най тежката част от организацията. Това ще е така докато не се вземе решение да се сменят организаторите.
Колеги моля найстина да се включите с коментари.
-
- ще става разбирач
Аз също ви подкрепям и ще участвам в това начинание,което означава че ще дам моята лепта колкото и да е скромна.Просто знам тези момчета от ИЗОМРУД какъв купон ще ни спретнат. 

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Изомруд, няма да дойдат за съжаление. Сори, че Ви подведох. Извинявам се на всички.
Не е виновен само Наско2 и аз и Елфи имаме своята "доза" вина,за което се извинявам на всички от името на ТРИМА ни!
Оставаме си към предишният вариант с томболата!Струва ни се,че това е по-добрият за предстоящата Новогодишна среща,на която ще се съберем и видим доста хора,ще пообсъдим доста неща...а "Изомруд" ще ни пеят и свирят,нищо не се губи,стига да го решим всичките заедно!
Извинявайте и Благодарим за разбирането!
Оставаме си към предишният вариант с томболата!Струва ни се,че това е по-добрият за предстоящата Новогодишна среща,на която ще се съберем и видим доста хора,ще пообсъдим доста неща...а "Изомруд" ще ни пеят и свирят,нищо не се губи,стига да го решим всичките заедно!
Извинявайте и Благодарим за разбирането!
Нема да се кахъриш приятелю.Ние шъ си певаме.......
Нека и аз да поднеса своите извинения за подвеждането , но наистина безсмислено е няколко човека да решаваме да каним групи. Мисля че би било по-добре на следващи срещи да се пусне като запитване има ли желаещи за такъв по-различен купон и тогава да действаме по-отрано. Отсега мога да ви кажа , че Марио и Пресльо са ми лични приятели и винаги мога да ги уговоря. В четвъртъците не свирят никъде, тъй че с удоволствие биха свирили за нас, ако ги поканим.
Пак се извинявам за спонтанните ни решения , те не че са лоши де, ама все пак не е редно така, нещата трябва да се съгласуват, на някой може да не му харесват и после ко - ние финовнииии
Със здраве и до скоро
И още нещо : "Колкото повече - толкова повече" е казал Мечо Пух
Пак се извинявам за спонтанните ни решения , те не че са лоши де, ама все пак не е редно така, нещата трябва да се съгласуват, на някой може да не му харесват и после ко - ние финовнииии

Със здраве и до скоро

И още нещо : "Колкото повече - толкова повече" е казал Мечо Пух

Павка парите за томболата на самия купон ли ще ги събирате.Аз съм за томболата,щом ще има изненади...