Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Новогодишна среща София 54
Модератор: sapuna
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Новогодишна среща София 54
Дата 23.12. 2010г. Място тук часът е около 19.00. Мястото е на 150 м. от Метростанция Г. М. Димитров. Реално датата трябваше да е 30.12.2010г, но след консултация с най-редовно присъстващите решихме да я изтеглим малко. Сроковете са съкратени поради празниците и трябва да резервираме от сега места в заведението, може да се наложи и да има някакъв куверт. Така, че побързайте със записването, за да сме наясно, горе доло поне колко човека ще бъдем.
Бистро "Златна Есен"
Град: София, 1797
Бистро "Златна Есен"
Град: София, 1797
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Новогодишна среща София 54

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хубаво би било да се пуска гласуване, па макр и за 2-3-4 дни. Относно смяна на заведение или нова дата.
За да се включат повече колеги и съответно да се приобщят и нови.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ivak написа:Хубаво би било да се пуска гласуване, па макр и за 2-3-4 дни. Относно смяна на заведение или нова дата.
Ивчо честит рожден ден първо, да си жив и здрав и всичко най.
Не се пуска тема защото знаеш каква каша става. Пък и не бива да се вземат такива решения от хора който не присъстват, темата е пусната по телефона и лични до хората който най често присъстват и е взето решение, смятам, че така е най правилно, който иска е добре дошъл и когато се види , че присъства редовно, ще се взима и неговото мнение в предвид, заведението е същото като миналия път. В случая сме притиснати и от времето, трудно се резервират места в последния момент по празниците, всички банкети са по това време.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- MITKO70
- кандидат преподавател
Първо Иво, Честит Рожден Ден приятелю
Съгласен съм с теб , не е лошо да има някакво съгласуване на мястото.По едно време имаше в центъра ,така горе долу беше добре за всички .Но ,аз не съм от редовно присъстващи ,така че хората който го организират имат думата.

Всичко може,но не всеки го можe.

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
MITKO70 написа:Първо Иво, Честит Рожден Ден приятелюСъгласен съм с теб , не е лошо да има някакво съгласуване на мястото.По едно време имаше в центъра ,така горе долу беше добре за всички .Но ,аз не съм от редовно присъстващи ,така че хората който го организират имат думата.
Пак да кажа, мястото и дата се определят от най-редовно присъстващите, хич не ми пука къде и кога ще е, но последните срещи никои не се обади и трябваше да ги организираме за 2-3 дни. За мен тези срещи са традиция и тя трябва да се спазва. Щом Иво иска гласуване, нека го организира. Днес датата и мястото са резервирани и то не след малко разправии, защото било заето и т.н. ако искат съорганизаторите да се обадят да потвърдят. Ако си мълчат, на място на дошлите ще им е обяснено от тях. На мен лично мястото не ми е хич ефективно, 10 лева с такси за да се резервира и 10 лева за прибиране от срещата, това е за едната посока, за отиване ползвам метрото, коетото ако не съм такава свиня да стоя след 22.30 мога да поллзвам и за връщане. Та за да не съм голословен:
Ако някои се наеме да организира нещата да го направи, аз ще съм там където са всички, но при положение, че никои не се наема това е положението и не смятам, че някой са дискриминирани. Писна ми от претенции, мястото е добро с комуникации, кухнята , цените, абе няма да ви разправям повече, който бяха на предната знаят колко е гадно. Какво би спряло приятели да се видят. Пак ще кажа ако някои се наеме да определи място или да пусне анкета, нека го направи за следващата, аз и организаторите ще го приемем когато има мнозинство което ще присъства.
Е вие сте???
- MITKO70
- кандидат преподавател
Ок, Насе ,щом е пробвано ,а и кухнята е добра така да бъде.Метрото е добър превоз,стига да може да се направи удобна връзка с него.А иначе да присъстваш с кола си е направо мъка ,при тези софри 

Всичко може,но не всеки го можe.

- barutchiata ©
- Администратор
Аз като един от учстниците в първите срещи искам да кажа, че нещата бяха демократични и незнам защо така се изкривиха.Вземаше се решение за заведения и дати със гласуване без да има значение кой от кога е във форума, на колко срещи е присъствал, дали е мод или администратор дори.Няколко момчета започнахте да налагате мнение което е в пълен разрез с първоначалните идеи на сбирките.Някой хора като мен не присъстват по простата причина, че се преместих в чужбина, но това не ми пречи да ви кажа, че не сте прави с тези си решения.Ако искате няколко човека да решавате вместо другите правете го ама не във този форум или под името nariba.comnasco2 написа:Ivak написа:Хубаво би било да се пуска гласуване, па макр и за 2-3-4 дни. Относно смяна на заведение или нова дата.
Не се пуска тема защото знаеш каква каша става. Пък и не бива да се вземат такива решения от хора който не присъстват, темата е пусната по телефона и лични до хората който най често присъстват и е взето решение, смятам, че така е най правилно, който иска е добре дошъл и когато се види , че присъства редовно, ще се взима и неговото мнение в предвид, заведението е същото като миналия път. В случая сме притиснати и от времето, трудно се резервират места в последния момент по празниците, всички банкети са по това време.

Иначе нищо лично към никой.Квото ми е на съцето това ми е на устата.Голями хора сме и трябва да си казваме истината в очите.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
barutchiata © написа:Аз като един от учстниците в първите срещи искам да кажа, че нещата бяха демократични и незнам защо така се изкривиха.Вземаше се решение за заведения и дати със гласуване без да има значение кой от кога е във форума, на колко срещи е присъствал, дали е мод или администратор дори.Няколко момчета започнахте да налагате мнение което е в пълен разрез с първоначалните идеи на сбирките.Някой хора като мен не присъстват по простата причина, че се преместих в чужбина, но това не ми пречи да ви кажа, че не сте прави с тези си решения.Ако искате няколко човека да решавате вместо другите правете го ама не във този форум или под името nariba.comnasco2 написа:Ivak написа:Хубаво би било да се пуска гласуване, па макр и за 2-3-4 дни. Относно смяна на заведение или нова дата.
Иначе нищо лично към никой.Квото ми е на съцето това ми е на устата.Голями хора сме и трябва да си казваме истината в очите.
Ти си шефа, ти командваш, даваи организираи нещата, пусни анкета, вземи решение, запази места, пусни тема, звъни на приятели който по една или друга причина не пишат и не четат тук, но са доказани Човеци - това е истината в очите.
Дали ще е под името на рибаком или под друго приятелите са си приятели, уважавам този сайт, свърза ме с доста приятели, но си запазвам правото да не уважавам методите на админите и да имам собствено мнение.
Та в този ред на мисли, нека сегашната среща остане така, защото няма време, поне според мен за нова организация. От тук нататък аз няма да се намесвам в организацията, Косьо ти си назначи редници или старшини който да движат нещата. Ако не го направиш, аз ще продължа да съм част от организацията на тези срещи и ще ги организирам според мойте правила, а именно да се съгласувам с присъстващите.
Против съм всякакво разцепление, искам да сме заедно всички колеги и да подкрепяме едни цели.
- barutchiata ©
- Администратор
Насо много ми изкривяваш думите бате. Аз редници в случая нямам и не са ми нужни, в против съм това 4-5 човека да решавате къде да бъдат сбирките без да го съгласувате с останалите.На една от първите срещи може би втора или трета непомня, точно това беше решено срещите да бъдат демократични и да няма насаждане на мнение само от няколко човека.Ама това няма как да го знаеш, понеже дойде доста по късно.
Малиййййййй,какви купешки думи:"демокрация","решения"...
Колеги,хора,Приятели...знаем ги тия анкети...не "мерси и благодарЪ"-гласуват 200 идват 20!
Справка-последната среща на яз.Ал.Стамболийски!
Няма нищо "недемократично"!
Нека някой да поеме организацията,а ние ще присъстваме!
Тръгвали сме в 21.00 за Ивайловград,та някаква Софийска среща ли ще ни уплаши?
Кажете и организирайте:Дружба,Люлин,Овча купел,Орландовци...
Очаквам предложения,реални,а не виртуални!?
Щото пред компа всички лаят ама като опре до организация???
Очаквам "демократични" предложения!!!
А иначе "решенията" си ги взимайте,но се наемайте и с организация...
Ае лека вечер!
Колеги,хора,Приятели...знаем ги тия анкети...не "мерси и благодарЪ"-гласуват 200 идват 20!
Справка-последната среща на яз.Ал.Стамболийски!
Няма нищо "недемократично"!
Нека някой да поеме организацията,а ние ще присъстваме!
Тръгвали сме в 21.00 за Ивайловград,та някаква Софийска среща ли ще ни уплаши?
Кажете и организирайте:Дружба,Люлин,Овча купел,Орландовци...
Очаквам предложения,реални,а не виртуални!?
Щото пред компа всички лаят ама като опре до организация???
Очаквам "демократични" предложения!!!
А иначе "решенията" си ги взимайте,но се наемайте и с организация...
Ае лека вечер!
Последно промяна от Pavkata 1977 на Пет Дек 10, 2010 12:41 am, променено общо 1 път.