Новогодишна среща София 54

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Новогодишна среща София 54

Мнение от nasco2 »

Дата 23.12. 2010г. Място тук часът е около 19.00. Мястото е на 150 м. от Метростанция Г. М. Димитров. Реално датата трябваше да е 30.12.2010г, но след консултация с най-редовно присъстващите решихме да я изтеглим малко. Сроковете са съкратени поради празниците и трябва да резервираме от сега места в заведението, може да се наложи и да има някакъв куверт. Така, че побързайте със записването, за да сме наясно, горе доло поне колко човека ще бъдем.

Бистро "Златна Есен"

Град: София, 1797
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Новогодишна среща София 54

Мнение от chirusa_bg »

:drinkers:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Хубаво би било да се пуска гласуване, па макр и за 2-3-4 дни. Относно смяна на заведение или нова дата.
За да се включат повече колеги и съответно да се приобщят и нови.
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Ivak написа:Хубаво би било да се пуска гласуване, па макр и за 2-3-4 дни. Относно смяна на заведение или нова дата.

Ивчо честит рожден ден първо, да си жив и здрав и всичко най.
Не се пуска тема защото знаеш каква каша става. Пък и не бива да се вземат такива решения от хора който не присъстват, темата е пусната по телефона и лични до хората който най често присъстват и е взето решение, смятам, че така е най правилно, който иска е добре дошъл и когато се види , че присъства редовно, ще се взима и неговото мнение в предвид, заведението е същото като миналия път. В случая сме притиснати и от времето, трудно се резервират места в последния момент по празниците, всички банкети са по това време.
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от David Kamenov »

:drinkers: ама няма да мога да дойда
Риболова е хоби.Наслука :)
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Първо Иво, Честит Рожден Ден приятелю :drinkers: Съгласен съм с теб , не е лошо да има някакво съгласуване на мястото.По едно време имаше в центъра ,така горе долу беше добре за всички .Но ,аз не съм от редовно присъстващи ,така че хората който го организират имат думата.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

MITKO70 написа:Първо Иво, Честит Рожден Ден приятелю :drinkers: Съгласен съм с теб , не е лошо да има някакво съгласуване на мястото.По едно време имаше в центъра ,така горе долу беше добре за всички .Но ,аз не съм от редовно присъстващи ,така че хората който го организират имат думата.

Пак да кажа, мястото и дата се определят от най-редовно присъстващите, хич не ми пука къде и кога ще е, но последните срещи никои не се обади и трябваше да ги организираме за 2-3 дни. За мен тези срещи са традиция и тя трябва да се спазва. Щом Иво иска гласуване, нека го организира. Днес датата и мястото са резервирани и то не след малко разправии, защото било заето и т.н. ако искат съорганизаторите да се обадят да потвърдят. Ако си мълчат, на място на дошлите ще им е обяснено от тях. На мен лично мястото не ми е хич ефективно, 10 лева с такси за да се резервира и 10 лева за прибиране от срещата, това е за едната посока, за отиване ползвам метрото, коетото ако не съм такава свиня да стоя след 22.30 мога да поллзвам и за връщане. Та за да не съм голословен:

Ако някои се наеме да организира нещата да го направи, аз ще съм там където са всички, но при положение, че никои не се наема това е положението и не смятам, че някой са дискриминирани. Писна ми от претенции, мястото е добро с комуникации, кухнята , цените, абе няма да ви разправям повече, който бяха на предната знаят колко е гадно. Какво би спряло приятели да се видят. Пак ще кажа ако някои се наеме да определи място или да пусне анкета, нека го направи за следващата, аз и организаторите ще го приемем когато има мнозинство което ще присъства.

Е вие сте???
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Ок, Насе ,щом е пробвано ,а и кухнята е добра така да бъде.Метрото е добър превоз,стига да може да се направи удобна връзка с него.А иначе да присъстваш с кола си е направо мъка ,при тези софри :D
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

Аз съм на линия :drinkers:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

nasco2 написа:
Ivak написа:Хубаво би било да се пуска гласуване, па макр и за 2-3-4 дни. Относно смяна на заведение или нова дата.

Не се пуска тема защото знаеш каква каша става. Пък и не бива да се вземат такива решения от хора който не присъстват, темата е пусната по телефона и лични до хората който най често присъстват и е взето решение, смятам, че така е най правилно, който иска е добре дошъл и когато се види , че присъства редовно, ще се взима и неговото мнение в предвид, заведението е същото като миналия път. В случая сме притиснати и от времето, трудно се резервират места в последния момент по празниците, всички банкети са по това време.
Аз като един от учстниците в първите срещи искам да кажа, че нещата бяха демократични и незнам защо така се изкривиха.Вземаше се решение за заведения и дати със гласуване без да има значение кой от кога е във форума, на колко срещи е присъствал, дали е мод или администратор дори.Няколко момчета започнахте да налагате мнение което е в пълен разрез с първоначалните идеи на сбирките.Някой хора като мен не присъстват по простата причина, че се преместих в чужбина, но това не ми пречи да ви кажа, че не сте прави с тези си решения.Ако искате няколко човека да решавате вместо другите правете го ама не във този форум или под името nariba.com :evil:

Иначе нищо лично към никой.Квото ми е на съцето това ми е на устата.Голями хора сме и трябва да си казваме истината в очите.
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

barutchiata © написа:
nasco2 написа:

Аз като един от учстниците в първите срещи искам да кажа, че нещата бяха демократични и незнам защо така се изкривиха.Вземаше се решение за заведения и дати със гласуване без да има значение кой от кога е във форума, на колко срещи е присъствал, дали е мод или администратор дори.Няколко момчета започнахте да налагате мнение което е в пълен разрез с първоначалните идеи на сбирките.Някой хора като мен не присъстват по простата причина, че се преместих в чужбина, но това не ми пречи да ви кажа, че не сте прави с тези си решения.Ако искате няколко човека да решавате вместо другите правете го ама не във този форум или под името nariba.com :evil:

Иначе нищо лично към никой.Квото ми е на съцето това ми е на устата.Голями хора сме и трябва да си казваме истината в очите.

Ти си шефа, ти командваш, даваи организираи нещата, пусни анкета, вземи решение, запази места, пусни тема, звъни на приятели който по една или друга причина не пишат и не четат тук, но са доказани Човеци - това е истината в очите.
Дали ще е под името на рибаком или под друго приятелите са си приятели, уважавам този сайт, свърза ме с доста приятели, но си запазвам правото да не уважавам методите на админите и да имам собствено мнение.

Та в този ред на мисли, нека сегашната среща остане така, защото няма време, поне според мен за нова организация. От тук нататък аз няма да се намесвам в организацията, Косьо ти си назначи редници или старшини който да движат нещата. Ако не го направиш, аз ще продължа да съм част от организацията на тези срещи и ще ги организирам според мойте правила, а именно да се съгласувам с присъстващите.

Против съм всякакво разцепление, искам да сме заедно всички колеги и да подкрепяме едни цели.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Насо много ми изкривяваш думите бате. Аз редници в случая нямам и не са ми нужни, в против съм това 4-5 човека да решавате къде да бъдат сбирките без да го съгласувате с останалите.На една от първите срещи може би втора или трета непомня, точно това беше решено срещите да бъдат демократични и да няма насаждане на мнение само от няколко човека.Ама това няма как да го знаеш, понеже дойде доста по късно.
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

Малиййййййй,какви купешки думи:"демокрация","решения"...
Колеги,хора,Приятели...знаем ги тия анкети...не "мерси и благодарЪ"-гласуват 200 идват 20!
Справка-последната среща на яз.Ал.Стамболийски!
Няма нищо "недемократично"!
Нека някой да поеме организацията,а ние ще присъстваме!
Тръгвали сме в 21.00 за Ивайловград,та някаква Софийска среща ли ще ни уплаши?
Кажете и организирайте:Дружба,Люлин,Овча купел,Орландовци...
Очаквам предложения,реални,а не виртуални!?
Щото пред компа всички лаят ама като опре до организация???
Очаквам "демократични" предложения!!!
А иначе "решенията" си ги взимайте,но се наемайте и с организация...
Ае лека вечер!
Последно промяна от Pavkata 1977 на Пет Дек 10, 2010 12:41 am, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”