ШИБАНА ДЪРЖАВА !

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: ШИБАНА ДЪРЖАВА !

Мнение от Vid »

AL KAPONE написа:
Ivak написа:Проблема е в нас хората живеещи в тази държава.

За протеста ще се замъкна, че да ми се чуе гласа и на мен :D
Дам... цялата истина е в първото изречение... и последното е важно :wink:
Колеги, абсолютно подкрепям по-горното... Проблема е в нас хората, няма друга такава държава в света, която да има следната поговорка - "По добре на Вуте да му е зле отколкото на мен да мен да ми е добре", Sorry за Софиянци, но това е истината....просто сме много "долнопробни" хора... Лично Аз съм загубил надежда..., обиколил съм всички съседни държави и съм ловил риба в тях.... и искам да Ви кажа, че всички съседи са много ПОВЕЧЕ от НАС. Най "откъсаните" са Македонците, които са поне три пъти по добре от нас.....(вижте Букурещ, тъпите Румънски цигани за които ни беше срамно, че влизаме в Европейския съюз с тях...., а бе пред Букурещ София изглежда като помийна яма..... ама си е точно помийна яма) Разходете се и вижте Колеги, нашите съседи какво правят..., жалко, много жалко за България. Аз съм голям националист.., и заради това още се мъча тук (въпреки, че карам последен модел Мерцедес и Кво от тВа), и ако Ботев и Левски видят в каква държава живеем, "ще се обърнат в гроба"..
Тук бих подканил всички млади и интелигентни хора да напускат България навреме, а не да се мъчат като Нас.....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
tiramisu
новобранец
новобранец

Мнение от tiramisu »

Vid написа:
AL KAPONE написа:
Ivak написа:Проблема е в нас хората живеещи в тази държава.

За протеста ще се замъкна, че да ми се чуе гласа и на мен :D
Дам... цялата истина е в първото изречение... и последното е важно :wink:
Колеги, абсолютно подкрепям по-горното... Проблема е в нас хората, няма друга такава държава в света, която да има следната поговорка - "По добре на Вуте да му е зле отколкото на мен да мен да ми е добре", Sorry за Софиянци, но това е истината....просто сме много "долнопробни" хора... Лично Аз съм загубил надежда..., обиколил съм всички съседни държави и съм ловил риба в тях.... и искам да Ви кажа, че всички съседи са много ПОВЕЧЕ от НАС. Най "откъсаните" са Македонците, които са поне три пъти по добре от нас.....(вижте Букурещ, тъпите Румънски цигани за които ни беше срамно, че влизаме в Европейския съюз с тях...., а бе пред Букурещ София изглежда като помийна яма..... ама си е точно помийна яма) Разходете се и вижте Колеги, нашите съседи какво правят..., жалко, много жалко за България. Аз съм голям националист.., и заради това още се мъча тук (въпреки, че карам последен модел Мерцедес и Кво от тВа), и ако Ботев и Левски видят в каква държава живеем, "ще се обърнат в гроба"..
Тук бих подканил всички млади и интелигентни хора да напускат България навреме, а не да се мъчат като Нас.....
С тоя си пост уби всичко написано в тия 7 страници. :)
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Е па разходете и се по всички съседните държави на балканския тъп полуостров и се убедете, че нашата е най-откъсаната от всички, е както и да звучи, това е истината... ЖАЛКО...
Сенека
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Толкова ли е зле в Хасково ?
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

INCUBUS написа:Толкова ли е зле в Хасково ?
Ами в Смолян по добре ли е?
Имах в предвид цялата ни скапана държава, убеден съм, че сме най зле в целия балкански полуостров (западните държави въобще не ги коментирам), а бе Албанците са по добре от нас, бях там преди месец... Тъпите сърби, война водиха и НАТО им срина половин Белград и 10 моста на Дунава и сега след 10 г. няма и помен от това, те си ги направиха наново, а ние за 20 г. един мост не сме направили, не на Дунава, а въобще никъде.. Румънците преди 10 г. какви пътища имаха..., ужас, а идете сега да видите какви пътища имат.., а нашите, ужас , не са пипнати от 20 г.
Чак падам като чуя изказванията на министъра на финансите, че сме задминали Германия по някои показатели свързани с брутния вътрешен продукт.. Ха, Ха, по голям смях няма...
Аз лично участвах в перестройката, в студентските, а и другите митинги преди 20 г., когато "времето беше наше" и вече минаха 20г. от тогава и какво стана..? НИЩО, не само НИЩО, ами с всяка следваща година се "забатачваме" още повече в блатото...., а нашите съседи за по малко години, чудеса направиха... Какъв е извода? Ще Ви кажа - и господ да слезе от небето, не може да оправи тази малка държавица наречена България, затова яжте, пийте и еб..те докато сте живи...
За да се оправи България трябва да бъдем По-Добри с хората около Нас.. (за да спасим България трябва са се научим да бъдем по-добри, отчивчиви, толерантни, колегиални, по-задружни, с две думи да бъдем ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО - най-просто то е съвкупност от обединени граждани, които спазват законите на държавата и са непримирими към тези които не ги спазват и са дотам задружни, че общото им мнение влияе на държавните институции и техните решения) Е, те това го няма и докато не се сътвори такова, нищо не може да стане...
Аз вече мисля, че това едва ли може да стане тук, след като до сега не е станало.... и пък ако стане след 100 г., кога ще настигнем примерно съседите?
Та мисълта ми е, че ние по-старото поколение сме обречени, но дайте шанс на децата си да живеят по-добре някъде другаде.., това е истината колеги.
Сенека
Аватар
batlar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от batlar »

абе я дайте да се съберем тия тука дето знаем кво искаме дето знаем от какво сме недоволни (обикновенните хора с проблемите на всички останали ) да си спретнем една партийка и да оправим държавицата :)
:finga:
Рибата е като жената,дава когато си поиска и на който си иска !!!

http://www.eeautoservice.com/
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

batlar написа:абе я дайте да се съберем тия тука дето знаем кво искаме дето знаем от какво сме недоволни (обикновенните хора с проблемите на всички останали ) да си спретнем една партийка и да оправим държавицата :)
:finga:
:drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Todor Georgiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todor Georgiev »

УРА-А-А-А-А-А-А-А ! ! ! !
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Колега Vid,по-добре сте там.Поне кметовете ви се сменят.При нас всяка една възможна алтернатива на БСП плюс пенсионери, е абсолютно импотентна и няма минимален шанс за промяна.Това важи и за новите-ГЕРБ,пак ще се запази статуквото и упадъка ще продължи.Чисто егоистично-аз живея тук,щото много ми харесва околната планина /на 10 минути пеша встрани от главната улица влизаш в гори Тилилейски /,имам щастието преди доста години да съм избрал професия,без която не може нито едно общество и за отстраняване на негативните наслоения в душата ми ходя на риболов целогодишно.Честно да ти кажа,по ми харесва да е шибана държавата -така и така не съм живял в нормална,нешибана,така,че :drinkers:
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

INCUBUS написа:Колега Vid,по-добре сте там.Поне кметовете ви се сменят.При нас всяка една възможна алтернатива на БСП плюс пенсионери, е абсолютно импотентна и няма минимален шанс за промяна.Това важи и за новите-ГЕРБ,пак ще се запази статуквото и упадъка ще продължи.Чисто егоистично-аз живея тук,щото много ми харесва околната планина /на 10 минути пеша встрани от главната улица влизаш в гори Тилилейски
Колега, нищо не ни се сменя, кмета- един бай Ганьо от с.Узунджово е вече трети мандат и със сигурност на есен ще е и четвърти, разпродал е градинките и даже градските кенефи, и вече всичко е застроено в нашия тъп град, просто не се диша от сгради и бетон.... Относно риболова, хубавото е че Марица е близо, както и яз.Ивайловград, Тракиец, Кърджали и много други водоеми, които всъщност почти са обезрибени от бракониери. Иначе, благородно ти завиждам за природата, която имате в Смолянско. Когато имам възможност и време с удоволствие релаксирам в твоя регион...
Сенека
ivanov70
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivanov70 »

абе я дайте да се съберем тия тука дето знаем кво искаме дето знаем от какво сме недоволни (обикновенните хора с проблемите на всички останали ) да си спретнем една партийка и да оправим държавицата
Въпреки сравнително малкото си население България може да се похвали с пъстроцветна и колоритна политическа фауна. Според данните на Сметната палата в България функционират 176 политически партии. Това е броят на партиите, за които Сметната палата има данни; вероятно броят им е много по-голям.
Хайде на 177-та-а-а-а!
На нормалните държави и 2-3 са им достатъчни да се оправят доста по-добре от нас!
Поздрави!
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
tanosliven
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tanosliven »

Държавата ни страхотна и ДОСТА стара в сравнение с некои комшии,друго е кои ИДИОТ ни управлява -той Буров го е казал много ясно :wink: А за комшиите Гърци нали беха много добре -но с пари на заем и сега требва да ги връщат -НО КАК? Преди 60г някои разбраха че войната е скъп начин да грабиш -по лесно е да си лихвар /Европеиски Съюз/и да даваш пари които знаеш че немогат да ти върнат! и после просто ти взимат законно!!!/.за да се разплатиш/ земята която с война не успяха да вземат.Тези които спонсорираха Хитлер просто смениха тактиката и създадоха Европеиския съюз за да си продават стоката на нас туземците както правеха Англичаните в колониите си -това сме една КОЛОНИЯ на ЕС.......
tanosliven
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tanosliven »

...........тия европеици ако беха успели да вземат /заграбят/най доброто от България сега щяхме да сме техни любимци но НЯКОИ знеха системата и се усетиха навреме и после го убиха -ЛУКАНОВ!!!!!!!!!!!!Историята се пише от победителите :wink: както им изнася затова нека четем и между редовете - там е истината но за съжаление тя БОЛИ!
tanosliven
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tanosliven »

А и ми е интересно колко вярват в свибодните избори :D :D :D :D това е егати вица!!!Я прочетете как се е родила ДЕМОКРАЦИЯТА :D :D :D една грешка от която вече толкова хиляди години богатите стават по богати след като НИЕ????? ги избираме да ни крадат :D :D :D
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

http://vbox7.com/play:5be70e6c До кога?!!!!!!!!!

ДО кога ще търпиме вадете пушките и на оръжие
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”