Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

Шабла-Бялата лагуна
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Шабла-Бялата лагуна
КОЛЕГА САМО ЩЕ ТИ ДАМ ИНФО ЗА ВРЕМЕТО ЧЕ ЗА ПЕТЪК И СЪБОТА ЩЕ Е ИДЕАЛНО ЗА САФРИДЧЕТО,НО ЗА РИБАТА НЕ ЗНАМ.
АКО СИ ТАМ В СЪБОТА МОЖЕ ДА СЕ ЗАСЕЧЕМ САМО АКО СИ НАМЕРЯ НЯКОИ ДА ВЛЕЗИ С МЕН, И АКО НЕЩО НЕ СЕ СЛУЧИ СЛУЖЕБНО.
КАДЕ ЩЕ СИ НА ПАЛАТКА ?
И С КАКВА ЛОДКА ЩЕ СИ ?
АКО СИ ТАМ В СЪБОТА МОЖЕ ДА СЕ ЗАСЕЧЕМ САМО АКО СИ НАМЕРЯ НЯКОИ ДА ВЛЕЗИ С МЕН, И АКО НЕЩО НЕ СЕ СЛУЧИ СЛУЖЕБНО.
КАДЕ ЩЕ СИ НА ПАЛАТКА ?
И С КАКВА ЛОДКА ЩЕ СИ ?
-
- научил се да хвърля
Ами аз ще ходя на палатка с един приятел на къмпинга който е точно до Шабленското езеро (не съм ходил преди там и затова не му знам името приятеля ми каза че къмпинга се намира там) и евентуално един друг приятел ще дойде само ако морето е спокойно(аз утре като видя как е ще му звънна ) с моята гумена лодка и ако е добре морето ще се влиза в ляво или дясно от срутеният мост.
В неделя след банкета GO FISHING на малко пияни глави се получи много добър рибиолов.
Влязохме към 16.00 часа отначало беше пръсната рибата която си беше доста навътре може би на 23 тия до 25 тия метър.
С разговори с колегите от Шабла казаха че се е завъртяли доста циганки.
Към 18.00 часа рибата се събра и започна да се храни доста добреето малко снимков материал
Влязохме към 16.00 часа отначало беше пръсната рибата която си беше доста навътре може би на 23 тия до 25 тия метър.
С разговори с колегите от Шабла казаха че се е завъртяли доста циганки.
Към 18.00 часа рибата се събра и започна да се храни доста добреето малко снимков материал

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
кирето се престави този път доста добре 

и наи доброто преживяване беше с една циганка.Както си хващахме сафридчето се появи един джерум от циганки бати Кире хварли и ето какъв беше резултата.
Но със сигурнос не беше тази единствената която се закачи на чапарето защото Кирето хвърляше с 12 бр куки и останаха само 3бр.
Голям адреналин натрупа Кирето

-
- научил се да хвърля
Уоу браво колега.Това пак ли вдясно от моста ? Днес мисля към 16:30 да тръгвам от Добрич за там па да видим какво ще стане 

Точно там колега.
Ами то след такава тежка вечер Циганка ще хване Калчев,няма да хване някоя французойка
чи и дебела
Поздарави за добрия риболов 
п.п.И нещо серьозно,като хванете циганка или паламуд,ако не го изчистите веднага,му направете един разрез/снимката доло/ да му изтече кръвта.Така ме светна един стар рибар

п.п.И нещо серьозно,като хванете циганка или паламуд,ако не го изчистите веднага,му направете един разрез/снимката доло/ да му изтече кръвта.Така ме светна един стар рибар

За да поискаш, трябва да дадеш
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ами Кирето да си има на борда чепаре с Ювела N 20.refiivo написа:Но със сигурнос не беше тази единствената която се закачи на чапарето защото Кирето хвърляше с 12 бр куки и останаха само 3бр.![]()

В готовност на втора сопа.
Бидеми 8-10см,между тях към 20см разстояние.
Не повече от 8 куки на чепарето.
Разцветка същата като на сафрида.

С тежест,поне 60гр.
Тошето е прав за обработката - после може да имате проблем със здравето си.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Днес след обед на Шабла
около четворка в килограми.
Много едри хайманки излязоха дано вече и да се задържат.
Като цяло слабо, не си заслужавеше треперенето докато влезнем
ама емоцията си е имаше, а и три хубави харипа.
Ще поизчакаме да си по гърмят военните от 24 до 27.08 и после дай боже пак сме там.
около четворка в килограми.
Много едри хайманки излязоха дано вече и да се задържат.
Като цяло слабо, не си заслужавеше треперенето докато влезнем
ама емоцията си е имаше, а и три хубави харипа.
Ще поизчакаме да си по гърмят военните от 24 до 27.08 и после дай боже пак сме там.
Калчев я дай малко повече инфо за тея стрелби че утре смятах да ходя на Болата.Ще забраняват ли да се влиза на Болата и от кога до кога?
Здравей колега стрелбите започват на 23.08 и дсвършдват на 26.08, 27.08 е резервен ден ако ходиш най сигурно е на 28.08 тогава със сигурнос ще може да се влиза.
- atanasov1589
- ще става разбирач
Колега тез стрелби на болата ли ще са или на шабла,щот утре смятам да правя севтето на болата. 

Според рова, което пише тук, утре би следвало да няма проблем за риболова в района??!atanasov1589 написа:Колега тез стрелби на болата ли ще са или на шабла,щот утре смятам да правя севтето на болата.
http://dobrich-governor.org/news.php?id=858
"Във връзка с провеждането на тактическо учение на Българската армия - бойни стрелби на зенитния полигон „Шабла" в периода от 24.08.2011г. до 27.08.2011г се обявяват за "временно опасни" от 08.00 часа до 19.00 часа за гореспоменатия период участъците от въздушното и морското пространство, намиращи се между нос Карталборун, нос Калиакра и линията отстояща на 55 мили ( 100 км) успоредно на бреговата ивица и пространството над тях на височина 40 км.
С цел недопускане на инциденти, умоляват се всички граждани по възможност да ограничат пребиваването в района на стрелбите."