Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

Шабла-Бялата лагуна
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Шабла-Бялата лагуна
Здравейте и аз със мойте колеги решихме да пробваме новата лодка но малко по север за попчета и тръгнахме от шабла първо пуснахме лодката влязахме до естакадата проба на скарида на мида и на какво ли не още но без удър от там един вятър задуха от юг морето стана лошо и назад от там бялата лагуна пак пускане на лодка и там пообикаляхме малко 10 кайчки пред талаяна към голф игрището ходихме после пак вдигна времето и хаиде на вън. Че обшо взето нанагоре към северната дъга работата е много очайваща отностно попчетата.
П.С имам колега който сподели че малко преди ние да излезем от шабла имало лодка на волта който уж след нас излезли и имали по 5 кг. риба ама не сам я видял ама и моя няма как да ме лъже ходили срещу бункера ама къде това все още на съм стигнал до там ами това е от мен надявам се да съм бил полезен. Многооооо раничко за горе останах много разочарован.
П.С имам колега който сподели че малко преди ние да излезем от шабла имало лодка на волта който уж след нас излезли и имали по 5 кг. риба ама не сам я видял ама и моя няма как да ме лъже ходили срещу бункера ама къде това все още на съм стигнал до там ами това е от мен надявам се да съм бил полезен. Многооооо раничко за горе останах много разочарован.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Шабла-Бялата лагуна
За там мисля че е време да се покаже попа.
Ами чести проби,и няма начин да го изтървеш.
Ами чести проби,и няма начин да го изтървеш.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Студеничка е още водата крие се попчето 

Има една такава работа колега ще изчакаме по хубави дни за попаyarkost написа:Студеничка е още водата крие се попчето

На 22.05.11 и 24 риболова на шабла беше много успешен от към кая голям бой два дена единия ден трима имахме над 20кг. на следващия двама бяхме пак около 20 кг и нагоре делфин много сафрид няма миджид колкото искаш на чепаре утре ще сложа някой снимка че сега стана късничко дано да съм ви полезен.
- КИРО
- Обратна връзка:
Слагай запетайки бе човек.
На първо четене се опулих за сафрида.
На първо четене се опулих за сафрида.

- КИРО
- Обратна връзка:
Прочети го сега пак.vina78 написа:На 22.05.11 и 24 риболова на шабла беше много успешен, от към кая голям бой, два дена единия ден трима имахме над 20кг., на следващия двама бяхме пак около 20 кг и нагоре делфин, много сафрид, няма миджид колкото искаш, на чепаре утре ще сложа някой снимка, че сега стана късничко дано да съм ви полезен.
Не е ли по-добре така?КИРО написа:Прочети го сега пак.

КИРО написа:vina78 написа:На 22.05.11 и 24 риболова на шабла беше много успешен от към кая, голям бой, два дена, единия ден трима имахме над 20кг., на следващия двама бяхме пак около 20 кг и нагоре, делфин много, сафрид няма, миджид колкото искаш на чепаре, утре ще сложа някой снимка, че сега стана късничко дано да съм ви полезен.
Някъде там се крие истината
.......А бе дреме ти важното е че се вдигна адреналина след първия прочит
,някак си много лежерно прозвуча ...делфин много сафрид....представям си го как след прочетеното на прима виста , половината колеги са им са изправили косите (и обратно)а другата половина са били в прединфарктно състояние
.................да го е.....ба и сафрида,какви бели може да направи

Беше късно изморен малко съм ви по изправил косите 

- borkok
- научил се да хвърля
Колега?
....Благодарим ти за информацията.Словореда ти малко ми напомня на ЙОДА от филма STAR WARS.Поздрави! 

Aйде стига го дъвкаме ,човека си каза ,че бил изморен .Приятен уикенд на всички

Може и без да се коментираме отностно писането бях достачно коректнен да ви споделя, какво става на север има хора и толкова не споделят а само зяпат и търсят информация. Благодаря ви за разбирането. А по принцип на шабла сме постояно така че запазете поне един потребител, който да ви споделя какво става там защото там е найстина място на, което човек може да се върне към годините назад, когато наистина имаше рибаborkok написа:Колега?....Благодарим ти за информацията.Словореда ти малко ми напомня на ЙОДА от филма STAR WARS.Поздрави!

Благодаря ти колега те явно не разбират искат да ме откажат да ви споделям.roko-koko написа:Aйде стига го дъвкаме ,човека си каза ,че бил изморен .Приятен уикенд на всички![]()