Тролинг на Жребеца

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Тролинг на Жребеца

Мнение от Troli Rapala »

Не ти трябва бистра вода,щот рибите са точно в мътната вода=това не е клише а самата истина,убедих се лично как удряха,като обезумели точно в най-кафявата-лайняна вода,не може да не си я видял,ту беше в реката,ту пред боровете в Устието! :wink:Сега не знам къде е лайняната вода,тя се измества от течението или вятъра постоянно,но ти гарантирам удари точно там! :idea: :wink: Подозирам даже,че тази лайняна вода се образува от акото на толстолобите и събира много дребосък заради хранителната база,а от там и хищниците се завъртат!Мислех,че лайняната вода е от някакво наводнено торище,но явно не е,защото се задържа в Устието от почти месец,което говори,че се оформя ежедневно на място,а не е от друга дестинация! :roll: Това са само мисли,но са близо до истината! :wink: :drinkers: Та просто треа да си там и да ги разгадаеш рибите,щот да разчиташ само на късмета не си е работа! :drinkers:
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

[quote="Troli Rapala"] Мислех,че лайняната вода е от някакво наводнено торище,но явно не е,защото се задържа в Устието от почти месец,което говори,че се оформя ежедневно на място,а не е от друга дестинация! :roll: Това са само мисли,но са близо до истината! :wink: :drinkers:

Април месец нямаше такава вода, факт, миналата година април също нямаше такъв цвят вода. Защо, защото нивото беше 2 метра по-ниско. Такъв цвят вода има само когато нивото е фул макс до козирката, защото почвата по бреговете в някои участъци на устието и реката е точно такъв цвят :wink: . И е нормално при вълни и вятър тези водни слоеве да се местят. А дребосъка гледа да се скатае в по-мътното и край тях все ще се намери по някой гладен хищник да гризне дръвцето. Аде изкарах един Старопрамен студен :drinkers:
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Досега в мътна вода нямам пипване имам Удари на границата от мътна и бистра вода Колеги
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Krasi-ribata написа:Досега в мътна вода нямам пипване имам Удари на границата от мътна и бистра вода Колеги
Съгласен на 100%,ма немаше нужда да си казваш прекалено лични неща тук! :shock: Нека има некаква загадка,щот като изчвъкаш всичко наготово и се губи тръпката от Отривателството! :oops: :cry: :drinkers:
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

ТРОЛИ АДСКИ СИ ПРАВ . НЯКОЙ хора само следят какво се пише по форумите и попиват като гъби и после Големи Рибари ама на чужд Гръб:(
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Krasi-ribata написа:ТРОЛИ АДСКИ СИ ПРАВ . НЯКОЙ хора само следят какво се пише по форумите и попиват като гъби и после Големи Рибари ама на чужд Гръб:(
И ти натам отиваш :lol:
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Ха ха с грешка симама спирам да пиша само ходя и бой по сомовете.
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Krasi-ribata написа:Ха ха с грешка симама спирам да пиша само ходя и бой по сомовете.
Грешка-мешка,ама спираш да пишеш,а.... :lol:
Аватар
dido ov4arica
новобранец
новобранец

Мнение от dido ov4arica »

Вторник положението с водата беше същото/червена/ ве сулки по 40см. и нищоооо девет лодки некой нищо.
Развъртях воблери по всички дълбочини и не.
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Днес на Копринка Същото 1 риба колегите и те така .
djeky
новобранец
новобранец

Мнение от djeky »

Troli Rapala написа:
djeky написа:
Troli Rapala написа:
А,не искаш ли случайно извинение,че моята трофейна риба е минала през вашите линии и сама се е скъсала,като ви е нанесла дълбоки психически травми за цял живот? :rolleyes: Вместо да ви псувам и мачкам се отнесох възпитано,като ви казах за довиждане че:Нема проблем пак ще я хвана=както и стана след час! :wink: А не да ви кълнем до 10-то коляно,че явно така сте свикнале и чекате конфронтация,та недейте да ми наглеете,че има една приказка за "со кротце,со благо или тояго",та избирайте как да ви посрещам другия път! :rolleyes: Аз "изпъквам" от години пред "аудиторията" с рибите и думите си дори и без вас,можеш ли да го повярваш или искаш статистика? :rolleyes: В риболовен форум можеш да изпъкнеш най-вече с класни риби,а не с некви измишльотини! :idea: Аз имам моите страхотни риби и за това изпъквам,а не заради вас,които за 6 години имате 6 мнения=каквото си посял=това ще пожънеш! :wink: Аз доста посях,като инфо и се раздадох душевно без задръжки,та за това и жъна редовно точно на Жребеца и за това 99% от рибите са ми от там и нямат преброяване! :drinkers: Та дано ми се извините скоро,иначе ви чека Бумеранга!Вие преценете,дали съм ви ценен като приятел в тролинга или ще се конфронтирате за ваша сметка! :wink: :drinkers: :roll:
Якооооооо.........., но комент! Жив и здрав да плуваш!!!! Имах мнение за теб, че си пич, но това е ........................
ПП Това, че не пиша не означава нищо!!! И да ни държи господ далеч един от друг.
Поздрави,
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Krasi-ribata написа:Днес на Копринка Същото 1 риба колегите и те така .

Краси , по кое време тролихте ?
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Ot 6 do 3 sletobed
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

djeky написа: Якооооооо.........., но комент! Жив и здрав да плуваш!!!! Имах мнение за теб, че си пич, но това е ........................
ПП Това, че не пиша не означава нищо!!! И да ни държи господ далеч един от друг.
Поздрави,
Е,ти вече си изпълни задачката и "изпъкна пред аудиторията" чрез конфронтацията си с Троли,но това не е успех! :idea: Успех е,ако ме биеш от към риби или как си знаеш! :wink: Та успех на всички този уикенд,че аз го пропускам и не мога да участвам в Играта на господство над рибите у гьола! :cry: :drinkers: Дават го ветър 5м/с Северен,който е дащен по принцип освен ако не прекали и не обърне водата,тогава риболова замира и рибата се стресира и Господ да си не можеш да се спасиш от капото! :rolleyes: Та очаквам вашите отзиви след този Уикенд,да видим дали ми е била точна преценката или бъркам? :oops: За мен това е интелектуална игра,като все едно да играя шах с природата!Независимо от неблагоприятните условия,които ще се създадат утре с този вятър след 12часа по обед,аз бих се пробвал,но просто немам как!Та вие сте на ход и чекам риби тук на тепиха! :drinkers:
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Видях възела супер е Троли
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”