Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

пикаете ли в мивката?:)))
Модератор: dantho.mihov
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Re: пикаете ли в мивката?:)))
Е до колкото разбрах и за пикаенеNedeltcho Delev написа:Ам чи то мивките за кво стават за друго![]()
![]()

Неделчо,че ти се е срало,срало ти е се/то е видно от написаното/-но поне пусна ли си водатаNedeltcho Delev написа:Дълго се чудих дали да пиша в тая тема щото въпроса много ме подведе ма ша взема да са включаСя дали пикая в мивката
абе става ама мене по често ми се налага през прозореца
голям кеф ми прави да го изкарам през джама и кучето побеснява отдолу
лае та се къса,все си мисли че някоя анаконда иде да ма яде
![]()
![]()
Ама да ви разкажа една истинска случка:В далечната 83год.живях у сестра си,тогава още нямах апартамент в града и работих в рудниците,една сутрин съм заспал и сам в къщи няма кой да ме събуди съм закъснял за работническия рейс![]()
гледам има само двадесет минути до градския автобус от автогарата и викам си ша го фана,нямате си на представа как се обуват гащи и чорапи и фанели наведнъж,обувките ги вързвах набегом и със бястна скорост се изнасям към автогарата
Тамън стигам до половината път и ООО ужас напънаха ме тирантите яко,ами сега,ни назад ни напред,до автогарата остават още 500м. а да се връщам в къщи хич не става.Викам си ей ся я втасах,ша са насера на сряд пътя
![]()
светкавично ми иде в главата мисълтта в някой блок в мазетата,ама вече не са трай,с едната ръка на гъза с другата на главата щот ми са замай са изнесох до най-близкия вход,леко проблясване,че беше на около двадесет метра от мен и ОООООООО още по голям ужас,мазата заключена,ей тука загубих разсъдака си
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
отнама и къде сама и само да не е в гащите драснах нагоре по стълбите и едва стигнах мужду втория и третия етаж и усетих,че нещо излиза.Край викам си,насрах се на сряд града,гледам срещу мен една мивка,слагат ги там между етажите в едни малки килерчета,викам си тука ша да е,
гащите и се надупих на мивката,с гръм и трясък се облекчих,няма хартия,няма нищо,за секунди стана всичко,само успях да видя,че мивката е пълна до половината и беш пак към автогарата.
За вас лъжа за мен истина взех,че хванах и автобуса,после цял ден се хилих на мене си и си мислих колко ли псувни съм изял от тия дето са минали покрай мивката.
Та включих се и аз в темичката де...![]()

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
chapara написа:Пак добре НД е стигнал до мивката.Аз преди 4-5 години се връщам с жената и шерката от провинцията.Към караулката на Ботевградско ме напъна,викам си :ше удържиш,ей го де е Сточна гара.И айде през Х.Димитър,ама там след енергото ми изтръпнаха и двата крака...и Стоп.Рипам,нема време за шишето,грабвам на жената носната кърпа и към едно дърво,да ама не мога да стигна.Нищо не видех,свалих шортите и е...ти кефа.Кат свърших и ми дойде просветлението гледам че съм на тъч линията на едно импровизирано игрище на което ритаха 20тина човека.Па от там беж докат се осъзнаят ония бех отпрашил,а домочадието ше се пръсне от смех.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
на мен така ми се случи на цариградското,точно кьдето сега е младосткия шел....което ми напомня...бе пробвал ли е некой с ГАЗИРАНА вода...да се види у ЧУДО
пс-бати хората с кви глупости се занимават,докато ние тук говорим за космически технологии
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=196103.0

пс-бати хората с кви глупости се занимават,докато ние тук говорим за космически технологии

Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Сря Мар 19, 2008 3:50 pm, променено общо 1 път.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
как да не намразиш жените

- Николай Неделков
- учете се от него
Написах им много компетентен отговор за лечението на проблема "пъпки по анала" , ама нещо системата ме отхвърли и отказа да го побликува
Чудно , защо ли 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Моряка
- кандидат преподавател
Направо имам чуство ,че си ги избъзикал ти5кила написа:на мен така ми се случи на цариградското,точно кьдето сега е младосткия шел....което ми напомня...бе пробвал ли е некой с ГАЗИРАНА вода...да се види у ЧУДО![]()
![]()
![]()
![]()
пс-бати хората с кви глупости се занимават,дикато ние тук говорим за космически технологии![]()
![]()

А сега де? 

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Тия мноо пъпчиви бре. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
щото глупости си говорят и като видят нещо наистина ВАЖНО и ценностно..веднага го отфьрлятnikejo написа:Написах им много компетентен отговор за лечението на проблема "пъпки по анала" , ама нещо системата ме отхвърли и отказа да го побликуваЧудно , защо ли

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Аз че си пикая в мивката пикая си няма да се крием я па даже и стария съм го хващал няколко пъти!
Та имам няколко въпроса към вас:
1 Като се изпикаете пускате ли водата на тоалетното казанче?
2 А докато се къпете пикаете ли?
Та имам няколко въпроса към вас:
1 Като се изпикаете пускате ли водата на тоалетното казанче?

2 А докато се къпете пикаете ли?

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Николай Неделков
- учете се от него
1. - Ако съм си в къщи пускам - иначе рядко
2. - много , дори се кефя как топлата струя пикня ме гали нежно по космите на краката докато се стече и отиде в канала

2. - много , дори се кефя как топлата струя пикня ме гали нежно по космите на краката докато се стече и отиде в канала

Nedeltcho Delev написа:Дълго се чудих дали да пиша в тая тема ...

Е това вече е нещо! Всеки може да пикае в мифката, но сране в мифка е достойно за възхищение. Евала Дяка, облече жълтата фанелка!
-
- разбира нещата
Nedeltcho Delev написа:Дълго се чудих дали да пиша в тая тема щото въпроса много ме подведе ма ша взема да са включаСя дали пикая в мивката
абе става ама мене по често ми се налага през прозореца
голям кеф ми прави да го изкарам през джама и кучето побеснява отдолу
лае та се къса,все си мисли че някоя анаконда иде да ма яде
![]()
![]()
Ама да ви разкажа една истинска случка:В далечната 83год.живях у сестра си,тогава още нямах апартамент в града и работих в рудниците,една сутрин съм заспал и сам в къщи няма кой да ме събуди съм закъснял за работническия рейс![]()
гледам има само двадесет минути до градския автобус от автогарата и викам си ша го фана..........

Ма то щот няма мифка наблизо.

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Направо ме убиnikejo написа:2. - много , дори се кефя как топлата струя пикня ме гали нежно по космите на краката докато се стече и отиде в канала

- Николай Неделков
- учете се от него
Не бееееееее , правя го нарочно
Просто ме кефи докато се къпя да си препикавам космите на краката - така им прибавям желания блясък