Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

ТЕНИСКИ "НА РИБА"СПРЕТЕ БРАКОНИЕРИТЕ
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Кои хора имаш предвид LocalLocal написа:5кила написа:прав сьм ...за сьжаление за ВСИЧКО
А бе наливал съм на такива хора акъл в главата и има ефект да ти кажа , не е поразяващ , но все пак има.

и за какъв ефект стаа на въпрос ,че нещоне мога да зацепа

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
- Local
- учете се от него
Главно за "парашутистите" имам предвид , като ги обидиш пред други колеги и като ги наредиш , млъкват и си подвиват опашката и за някои знам че повече не са пипнали въпросния парашут.
Оня ден пак влиза един в магазина и вика : може ли един парашут.... и като кипнах... по-добре да не разказвам по нататък...
От обяснение и говорене винаги има полза , стига да имаш подход.
Оня ден пак влиза един в магазина и вика : може ли един парашут.... и като кипнах... по-добре да не разказвам по нататък...
Клавиатура риба не лови!!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Local написа:Главно за "парашутистите" имам предвид , като ги обидиш пред други колеги и като ги наредиш , млъкват и си подвиват опашката и за някои знам че повече не са пипнали въпросния парашут.

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- георги н.
- ще става разбирач
Преди в Ботевград продаваха по магазините ама сега гледам че ги продават само по сергиите . Даже са ги увисили като най атрактивен атрибут.
Май друго решение нема .За някои помага,като им говориш,ама за други парашута на главата,две тупаници и в гьола да се освежи
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ьхь,ьхь
освен всеизвестната си книжка "макс и мориц",Вилхелм Буш има още една преведена на бьлгарски,която според мен е и мноо по добра и тя се казва "цоп и цап"
дотук спамим по темата,ама след като кажа какво изречение има в нея,ще разберете мисьлта ми
а то е: "ТОЯГАТА,от памтивека,душата твьрда прави МЕКА"........

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- krokibg
- учете се от него
Фиксера каза човека какви могат да бъдат и ще бъдат фланелките,няма смисъл повече да се спори.Давай Фиксер,кажи как ще става преброяването,записването и пращането на парите за фланелките и всичко ще е наред.аз искам три броя,защото ако е една,ще свърши земния си път много бързо,като я пера винаги след всеки риболов.Казвай къде да пращам парите.Ако искате ,направете така че всеки да може да се запише и т.н Що се однася до колегата 5кила,и без фланелка като го види човек ще се светне че е от нашите

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
как така БЕЗKrokibg написа: Що се однася до колегата 5кила,и без фланелка .........![]()
![]()
![]()
![]()

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".