Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Твърда лодка , подходяща за превоз върху автомобил
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Твърда лодка , подходяща за превоз върху автомобил
Това е другата разлика между нас Риболовците и вие Туристите,че аз Агогов го разбирам перфектно:има си Каравана и иска твърда лодка на покрива,защото нема къде другаде да го сложи твърдото корито!
Моята лодка е на колесар,но ако реша че ме мързи да разпъвам палатка и си купя Каравана,то няма как да ги карам и двете едновременно!Та ми оставя точно товарене на покрива!Ако разбирах от трактори,комбайни или земеделие щех да забележа,че не си разтоварваш лодката с кран!
Та наистина не те разбрах,кво точно искаш да ми кажеш по темата?
Печен си с тракторите и комбайните или имаш повече пари за лодка?
Изобщо не ми е ясно,какво те вълнува темата при положение,че не ловиш костури или други риби,демек си далеч от риболова?
И това е голям проблем за дадено общество,че всеки се меша там дето не му е работата!
Предлагам обаче перфектното решение за мъже:Феновете на Левски вместо да събличат Шампионския Тренер,да вземат те да ритат топката и да си излъчат тренер,па да му плащат от собствения джоб и да се кръстят 100пъти Левски,па да ги видим кви са можещи умници!
Та Павлине,покажи след схемата с лодката некоя риба или туристическа дестинация на промоция!

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

Нямам повече пари за лодка, ама пак ти не вникваш в смисъла. Попитах те как определи цената която ти каза, че е еди колко си. Или се правиш на луд или си. Тия дни ловя зарган/много умна риба/, не е като костура и някои тук дето пишат по темите. И не си прави изводи къде съм печен и къде не по снимката която съм качил заради тебе. Хората с това ми натовариха лодката. По темата/въпроса на Агогов/ съм го казал. Ако ти не си разбрал нещо пак питай, ама задай конкретен въпрос. И що все промоции търсиш, да не си пенсионер, ако е така стой си на ...къде си тръгнал с лодка в гьола.Troli Rapala написа:Това е другата разлика между нас Риболовците и вие Туристите,че аз Агогов го разбирам перфектно:има си Каравана и иска твърда лодка на покрива,защото нема къде другаде да го сложи твърдото корито!Моята лодка е на колесар,но ако реша че ме мързи да разпъвам палатка и си купя Каравана,то няма как да ги карам и двете едновременно!Та ми оставя точно товарене на покрива!Ако разбирах от трактори,комбайни или земеделие щех да забележа,че не си разтоварваш лодката с кран!
![]()
Та наистина не те разбрах,кво точно искаш да ми кажеш по темата?
Печен си с тракторите и комбайните или имаш повече пари за лодка?
Изобщо не ми е ясно,какво те вълнува темата при положение,че не ловиш костури или други риби,демек си далеч от риболова?
![]()
И това е голям проблем за дадено общество,че всеки се меша там дето не му е работата!
![]()
![]()
Предлагам обаче перфектното решение за мъже:Феновете на Левски вместо да събличат Шампионския Тренер,да вземат те да ритат топката и да си излъчат тренер,па да му плащат от собствения джоб и да се кръстят 100пъти Левски,па да ги видим кви са можещи умници!
![]()
![]()
Та Павлине,покажи след схемата с лодката некоя риба или туристическа дестинация на промоция!
![]()
Ето още един моряк, готов да се раздели с така хвалената тук лодка, сепия ли мепия ли :
http://prodavalnik.com/lodka-i30724047" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prodavalnik.com/lodka-i30724047" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Цената е перфектна,а и като инвестиция е 100пъти по-добре от всяка надуваема лодка!bulgarian написа:Ето още един моряк, готов да се раздели с така хвалената тук лодка, сепия ли мепия ли :

- krokibg
- учете се от него
А бе глупак,вятъра ми изтръгна тентата и се опита да обърне лодката,просто не успях да я сваля на време.А що се отнася до вълните,когато излязох на брега,вълната стана много висока и взе ма пълни лодката да я блъска във брега.Нормално е,аз съм с нисък борд и единственото което може да направи вълната е да ми вкара малко вода в лодката но за това си имам помпа да я изпомпиTroli Rapala написа:Цената е перфектна,а и като инвестиция е 100пъти по-добре от всяка надуваема лодка!bulgarian написа:Ето още един моряк, готов да се раздели с така хвалената тук лодка, сепия ли мепия ли :
http://prodavalnik.com/lodka-i30724047" onclick="window.open(this.href);return false;За 600левчета просто нема как да стигнеш по-бързо до риболова!
Тази лодка е перфектна и за ел.двигател,а който не е карал безшумно сред вълните лодка,нищо не знае какво е изпуснал!Пак повтарям,че въпроса не е морски въпреки,че съм ловил сафрид и чернокоп на чепаре от "Айгул-21"+Ел.двигател Рино-34лрб. в залива на "Германката" и "Таляна" край Созопол!
![]()
Та дайте да не си говорим,кой е моряк и кой не е,че почти 70-80% от живеещите по морето не могат и да плуват!
![]()
Та го каня Павлин заедно с неговия прекрасен Багер или Трактор на риболов,на Жребчево и по възможност във вятър 6-7м/с,та да видя как ше си пусне или прибере 5-метровия кораб сам или с помощ от жена си?
![]()
![]()
Щот Крокодилчо веднъж рева на язовир Пясъчник в силен вятър и се беше наквасил яко с вода при прибирането на лодката си тип-"троен леген" с нисък борд предвиден за река!
![]()
![]()
Не знам да му се подигравам или да го съзалявам за проблемите му с вятъра и вълните?
![]()
![]()

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Същата лодка топ 'мичуринка' я има в още няколко обяви, пък и нова на 800лв. Тя е с малко по-висок борд и 7,8 кг повече принципно и 20-30 см по-къса. По-добрия вариант ли е от 'сепията' и защо или все тая?
- krokibg
- учете се от него
Взимай я бе,още ли се мислишagogov написа:Същата лодка топ 'мичуринка' я има в още няколко обяви, пък и нова на 800лв. Тя е с малко по-висок борд и 7,8 кг повече принципно и 20-30 см по-къса. По-добрия вариант ли е от 'сепията' и защо или все тая?

И да ме каниш и да не ме каниш, няма да дойда. Аз, като съм избирал моята лодка съм заложил съвсем други критерии. Ти разсъждаваш от твоя гледна точка и при тебе нещата са други. И стига с този багер, не е мой де да беше. Лодката си има колесар/регистриран и с гражданска/.Troli Rapala написа:Цената е перфектна,а и като инвестиция е 100пъти по-добре от всяка надуваема лодка!bulgarian написа:Ето още един моряк, готов да се раздели с така хвалената тук лодка, сепия ли мепия ли :
http://prodavalnik.com/lodka-i30724047" onclick="window.open(this.href);return false;За 600левчета просто нема как да стигнеш по-бързо до риболова!
Тази лодка е перфектна и за ел.двигател,а който не е карал безшумно сред вълните лодка,нищо не знае какво е изпуснал!Пак повтарям,че въпроса не е морски въпреки,че съм ловил сафрид и чернокоп на чепаре от "Айгул-21"+Ел.двигател Рино-34лрб. в залива на "Германката" и "Таляна" край Созопол!
![]()
Та дайте да не си говорим,кой е моряк и кой не е,че почти 70-80% от живеещите по морето не могат и да плуват!
![]()
Та го каня Павлин заедно с неговия прекрасен Багер или Трактор на риболов,на Жребчево и по възможност във вятър 6-7м/с,та да видя как ше си пусне или прибере 5-метровия кораб сам или с помощ от жена си?
![]()
![]()
Щот Крокодилчо веднъж рева на язовир Пясъчник в силен вятър и се беше наквасил яко с вода при прибирането на лодката си тип-"троен леген" с нисък борд предвиден за река!
![]()
![]()
Не знам да му се подигравам или да го съжалявам за проблемите му с вятъра и вълните?
![]()
![]()
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
чета, препрочитам и освен алуминиева лодка, се сещам само за още един тип ТВЪРДИ лодки, които може сам човек да качва/сваля от тавана на кола:
КАЯК

Лятото дори се бях запалил да си купувам (когато продадох чисто новата си 5х2-метрова рибарска лодка, без дори да ми остане време за читава снимка)...
КАЯК

Лятото дори се бях запалил да си купувам (когато продадох чисто новата си 5х2-метрова рибарска лодка, без дори да ми остане време за читава снимка)...
Да, каяка е добър вариант, защото гребането влиза в сметките, но риболова ми се вижда труден с това съоръжение, поставянето дори на ел. моторче и управлението му - приключение.......Тедо написа:чета, препрочитам и освен алуминиева лодка, се сещам само за още един тип ТВЪРДИ лодки, които може сам човек да качва/сваля от тавана на кола:
КАЯК
Защо само алуминиевата лодка да може да се качва върху колата, а стъклопластовата не, при съизмерими размери и тегло?
- krokibg
- учете се от него

Тедо,тоя има от 2010 година от както се е регистрирал 21 мнения и всичките тук

Това че Агогов е Троли му го вметнах и аз ама не даде нишан. Не даде нишан и споменатата "пишка" от Агогов. Тогава Троли не се самосезира, .....моя пост за "дължината на лодката" обаче му подейства като като Жигула на баир. Сега чакам Агогов да "смачка" Тедо с мение , че не се интересува от каяци, а пита само за онези две коритца от първия пост.krokibg написа:
Тедо,тоя има от 2010 година от както се е регистрирал 21 мнения и всичките тук![]()
![]()
Това е поредния Троли за жалост и не търси никаква лодка а целта му е друго,явно да завърти някаква интрига.Е,господ си знае работата,дано му се пробие "новата лодка" веднага щом я вземе
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
в силен вятър и се беше наквасил яко с вода при прибирането на лодката си тип-"троен леген" с нисък борд предвиден за река!
Не знам да му се подигравам или да го съжалявам за проблемите му с вятъра и вълните?
Аз знам, че ти много знаеш, че аз нищо не знам, защото ти не знаеш, какво аз знам.............но в такава ситуация се помага, а не да се чудиш, хилиш или снимаш с телефона, който имаш за ГЪЗария. Ако не можеш да помогнеш сам, звънни на приятели. Водата много дава, но и много взема. На твоето киснене с леген в лошо време споменатите от тебе немци му казват неразумен риск. Сега очаквам да се включиш и да "критикуваш" Тедо, защо дава идеи за каяк,....и на Агогов естествено, след като ТИ взе отношение за оборудването между краката, скарай му се защо се заяжда, когато някой му даде мнение по темата. Ако не схващаш за какви иде реч, прочети си цялата тема и води и записки. ...............Аз мисля да спрем със "закачките", ако искате де.

Аз знам, че ти много знаеш, че аз нищо не знам, защото ти не знаеш, какво аз знам.............но в такава ситуация се помага, а не да се чудиш, хилиш или снимаш с телефона, който имаш за ГЪЗария. Ако не можеш да помогнеш сам, звънни на приятели. Водата много дава, но и много взема. На твоето киснене с леген в лошо време споменатите от тебе немци му казват неразумен риск. Сега очаквам да се включиш и да "критикуваш" Тедо, защо дава идеи за каяк,....и на Агогов естествено, след като ТИ взе отношение за оборудването между краката, скарай му се защо се заяжда, когато някой му даде мнение по темата. Ако не схващаш за какви иде реч, прочети си цялата тема и води и записки. ...............Аз мисля да спрем със "закачките", ако искате де.
Не знам защо някои ги хапе кучето доста..agogov написа:Здравейте колеги!
Поизчетох тук и в други форуми за лодките, предимствата и недостатъците им, имам скромен опит, но се нуждая от вашите мнения, базирани на опит относно твърда лодка, която може да се превозва върху автомобил. От последното произлизат някои ограничения относно тегло(50-60мах) и габарити(дължина 3,60мах). Катамаран не ми е по вкуса. Ще се ползва за риболов и разходка 2,3 пъти годишно.
Защо твърда, защо малка и опасна, нека не обсъждаме в тази тема.
Всеки има право да си прави както и каквото реши.
Всеки има право да е капацитет.
Очаквам коментари за коли, футбол, жени, мъже и политика.
Темата ми е все по-интересна и я посещавам всеки ден!

ПП Доста бостъни, бригове, зодиаци, ямяхи, байлайнери и други такива неща гледам че също се продават..
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"