Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

След срещата
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
-
- учете се от него
Да я еба и работата
,трети ден не остава времеда разгледам форума както трябва.МНООООГО добре - и за улова(браво Ивак) и за добрата компания макар и разделена.Съжелявам че нямах възможноста да присъствам, но гонех полякини
в Полша - служебно.
За следващата среща ако трябва ще взема отпуска но ще съм там.
Относно за това кой е "месар" или не е - ЕЖТЕ,ПИЙТЕ И СЕ ВЕСЕЛЕТЕ И С ДРУГИТЕ НЕ СИ ГИ МЕРЕТЕ

За следващата среща ако трябва ще взема отпуска но ще съм там.
Относно за това кой е "месар" или не е - ЕЖТЕ,ПИЙТЕ И СЕ ВЕСЕЛЕТЕ И С ДРУГИТЕ НЕ СИ ГИ МЕРЕТЕ

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- разбира нещата
- gorkata_petrov
- разбира нещата
- ceno cenov
- разбира нещата
- ivan_yo
- разбира нещата
Re: Среща-Жрепчево
Познах те, Неделчоооо! На снимката с цигара, очила и мустак и шапка http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 687&page=1Nedeltcho Delev написа:А бе и аз бях на жрепчево, близо до вас та се нагледах как хората хващат,само не видях снимки на първия амур дето го хванахте май беше по голям.Та от мерак от Вас и аз хоп та се регистрирах в сайта. Но не намерих нито един да пише за джетовете и лотките които буквално ти развалят риболова от брега, защото не се съобразяват въобще със шамандурите.И за кучето Бък имаше хубава компания.Следващия път съм със вас.Бъдете живи и здрави и много наслука.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Ало,навлизаш в моя територия а там черепите си ги хрускам сам и не обичам да ги споделям!Аре бегай,към Мусагеница и не се обръщай на обратно!5кила написа:САМО ИЗКОРМЕНИ РИБИ ще се ядат...аз ще си взема и малко черепи от гробищата в кв Дьрвеница
![]()
![]()
![]()
никакви пьржоли,никакви салами-най много-по един айрян
![]()

Re: Среща-Жрепчево
Браво бе Иване,етва се казва наблюдателност,ivan_yo написа:Познах те, Неделчоооо! На снимката с цигара, очила и мустак и шапка http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 687&page=1Nedeltcho Delev написа:А бе и аз бях на жрепчево, близо до вас та се нагледах как хората хващат,само не видях снимки на първия амур дето го хванахте май беше по голям.Та от мерак от Вас и аз хоп та се регистрирах в сайта. Но не намерих нито един да пише за джетовете и лотките които буквално ти развалят риболова от брега, защото не се съобразяват въобще със шамандурите.И за кучето Бък имаше хубава компания.Следващия път съм със вас.Бъдете живи и здрави и много наслука.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мерси за снимките
И други колеги извадиха амури, пък и доколкото разбрах Snegk също е имал удър рано сътринта, а Рибаря имаше цели 3 удъра, но едни шаранджийски куки с модерна извивка и бяха ялови, смени с класиката в жанра и резултата не закъсня
Троли нямаш си и на престава колко малко ми трябва
, нямам време да мъча такива риби пък и по Русенско няма амур в Дунав.
Ще се помъча за някой сом и щука на спининг че нямам никакво време.
Е ще ти хвана 3-4 големи шарана , ако толкова държиш
На клонк не е вървяло предната събота и неделя по Русенско, само 2 риби по 3 кг и повече не имало барване

И други колеги извадиха амури, пък и доколкото разбрах Snegk също е имал удър рано сътринта, а Рибаря имаше цели 3 удъра, но едни шаранджийски куки с модерна извивка и бяха ялови, смени с класиката в жанра и резултата не закъсня

Троли нямаш си и на престава колко малко ми трябва

Ще се помъча за някой сом и щука на спининг че нямам никакво време.
Е ще ти хвана 3-4 големи шарана , ако толкова държиш

На клонк не е вървяло предната събота и неделя по Русенско, само 2 риби по 3 кг и повече не имало барване