Зарган и илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Зарган и илария
Последно промяна от vsiak на Пет Окт 31, 2008 2:46 pm, променено общо 1 път.
Браво колега.Отличен улов.На морски червей ли я улови?
Да на морски .Интересното беше че при тихо море кълвеше много по рядко на плуваща отколкото на потапяща.На плуваща обаче се хващаха по-едри екземпляри.
Натискаш Img, не URL.
КИРО
Натискаш Img, не URL.
КИРО
Днес от 10:00 до 17:00 на морска гара,къпах червея.Нищо общо с вчера.Краен резултат 5-6 заргани и 2 иларии.Някой ако е ходил по буните нека сподели каква е хавата там защото утре мисля да отида на 1-ва или 3-та.
Зарганолог
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Пък мен ме тръшна грипа /да го е@а...../. Само не ми казвайте,че е от нередовно пиене, 'щото не е така. Е@ахти късмета....,баш събота и неделя. Ама може и да се пробвам да метна бомбардата.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- SILVESTER
- ще става разбирач
Днеска ходих до яхтеното на дружба,след това на траката.
От 13.00 до 16.30-нула,пълно капо
На траката един колега го видях за час да вади една заргана и един чернокоп,това беше всичко което беше хванал
От 13.00 до 16.30-нула,пълно капо
На траката един колега го видях за час да вади една заргана и един чернокоп,това беше всичко което беше хванал
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Съболезнования!И аз скоро бях така и "знам за какво говориш".Лошото е че с лекарства минава за 7 дни,а без лекарства -за цяла седмица.Не зная дали си струва да се "мъчиш" ,рибетата май се поскриха нещо.чуруликпенчо написа:Пък мен ме тръшна грипа
Ама пък знам ли - сега като научат че си грипав може и да шавнат малко

Днеска 2 хубави кефалови и едно дребно.Това от към 7 до към 12 .Лоша работа!
п.п И да се оправяш бързо!
Днес на Галата голям кеф-супер време,слънце бол,вятър и вълни няма,хора също няма...въобще супер...само да имаше и риба
.От 9,30ч до 13,30 едно голямо,амо голямо капо.Какво ли не правих-сменях сто вида бомбарди/куантуми,тубертинита,мавери,екзорита,флай и т.н.-съответно плаващи,полупотъващи,потъващи,с малко и голямо газене,с малки и големи коефициенти/ , сменях макари и такъми , сменях поводи и дължини , бързо и бавно и средно водене и какво ли още не...Е, няма и няма,не ще и толкова
!!!Че си взех специално и почивен ден
. И всичко това на място,на което миналата година взимах най-малко по пет заргани при най голям карък ?! Е,можем да отчетем една едра платерина,която ми скъса такъма щом я поведох,ама това не се брои. В интерес на истината на плажа мятаха и вземаха доста добра платерина и малка илария на дъно - имах такъми и червеи,ама не ме кефи този вид риболов и това е,погледах малко и си тръгнах.Остана ми поне къпането-водата беше страхотна,не ми се излизаше-детска радост.
Късмет на всички,които ще ходят събота и неделя!Аз ще пропусна,омръзна ми да въртя напразно напоследък.Ще се прескача към някой гьол май,да си почина малко от морето.

Късмет на всички,които ще ходят събота и неделя!Аз ще пропусна,омръзна ми да въртя напразно напоследък.Ще се прескача към някой гьол май,да си почина малко от морето.
Най-трудно е да замълчиш , когато няма какво да кажеш !!!
-
- учете се от него
Далече, далече на юг ми спрягат едни умопомрачителни бройки заргани на фона на цялото нямане, та утре 05.00 ще отлепяме надолу да проверим. Дано излезе вярна мълвата
и си заслужава разходката.

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- charlitobg
- новобранец
Здравейте колеги.Днес на 3 буна сутринта удари малко илария до кам 11часа и после НУЛА. Стоях до 16 часа пълно капо.ЗАРГАН къкво е това ? яде ли се ? Пий ли се?
не сам го срещал скоро. Успех на тези които мислят да ходят на юг.

Прогнозата за днес е благоприятна - за тихо време. Мисля да я пробваме на север от Албена. Дано, най-накрая, изгрее слънчице и на нашата улица!
Наслука на всички през уикенда! Чуруликпенчо, желая ти бързо оздравяване!
Наслука на всички през уикенда! Чуруликпенчо, желая ти бързо оздравяване!
Добро утро на всички, отивам на вълнолома за заргани пък каквото сабя покаже.
Пашата обича смелите.
И сабята показа ..... мрежииииии!Бях там към 5.30 да изкъпя блесните и видях защо изведнъж изчезна рибата .2 нещастни зизита и толкова,ще сменям мястото пак
.

... Слабо ... е, все пак не е без хич - 6 иларии (едната - маломерна, пусната) между 6.30 - 9ч. Зарган - и помен няма.