Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Днес се стягаме да ходим пак да ги хващаме каракудите и шараните на Леново !!Който иска да разбере какво съм уловил првз деня да чете и погледне по късно тук !!venelin71 написа:Категорично рибата на Леново не мирише !!За първи път похапвам риба със вкус на риба а не на тиня !!venelin71 написа:Колега искам да те питам дали опита рибата и вярно ли е ,че мирише ,защото такива отзиви има за Леновската каракуда.

Колеги един прекаран ден в почивка и много по малко риба предложи съботния ден на Леново.Аз нещо не бях в кондиция иначе риба имаше но не кълвеше както преди-интезивно.Само едри иначе се хващаха около 0.500 кг,предимно каракуди и кустур на дуно на торен.
Не само с вилица в ръка ,мога аз да ги ловя !!
някои ако може да каже условията на леново и кои язоир от всички че те са 4 

КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
И аз вчера бях на Леново.Успях да хвана 70 - 80 шаранчета с размери 10 - 12 см.Мъниците са много лакоми и взимат на всякаква стръв.На дъно нямах пипане - нито шаран,нито костур на симеонче,нито каракуда.Успях да хвана около 30-ина каракуди,повечето дребни.Слагах всичко в живарника,за да си избера на края няколко за мезе на бирата (става въпрос за каракудата,шаранчетата освобождавах моментално разбира се).На края като извадих живарника се оказа,че имам дупчица близо до дъното и всички,които са успели да минат през нея са се саморелийзнали.
Така че,се прибрах с 5 каракуди по 350 - 400 грама.Та така!
ПП:Между другото рибата наистина не мирише.
ПП2:За колегата mb4life:
Такса - 8 лева.
До 5 въдици.
До 5 кг шаран.
Без ограничения за другата риба.
Не се взима шаран под 1 кг.
Ето това е язовира:

ПП:Между другото рибата наистина не мирише.
ПП2:За колегата mb4life:
Такса - 8 лева.
До 5 въдици.
До 5 кг шаран.
Без ограничения за другата риба.
Не се взима шаран под 1 кг.
Ето това е язовира:

Новооткрит водоем за спортен риболов в близост до центъра на с.Красново, Община Хисаря - Деловски язовир, намиращ се в полите на балкана в близост до минерални бани.
В центъра на селото има указателни табели.
Такса 10лв. Рибата е бонус. Язовирът е зарибен с: Шаран от 1-10кг., бял Амур до 3кг., едра Каракуда по 700-800грама, Сом и Толстолоб .Предстой пускането на бяла риба и костур.Най-голямата дълбочина е 10 метра.
Околността около водоема е прекрасна за отдих, разходки и пикник. Има възможности и разрешение за нощен реболов, къмпинг, излети с каравани, палатки и приятели. Има дебели, хубави сянки, борова, дъбова гора.
Ако някой има инфо за този язовир да пише!На 13 мислим да го посетим!!!
Такса 10лв. Рибата е бонус. Язовирът е зарибен с: Шаран от 1-10кг., бял Амур до 3кг., едра Каракуда по 700-800грама, Сом и Толстолоб .Предстой пускането на бяла риба и костур.Най-голямата дълбочина е 10 метра.
Околността около водоема е прекрасна за отдих, разходки и пикник. Има възможности и разрешение за нощен реболов, къмпинг, излети с каравани, палатки и приятели. Има дебели, хубави сянки, борова, дъбова гора.
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Че то по-изчерпателно инфо от това ...........deo78 написа:Новооткрит водоем за спортен риболов в близост до центъра на с.Красново, Община Хисаря - Деловски язовир, намиращ се в полите на балкана в близост до минерални бани.
Поне да беше пуснал някоя снимка - като е реклама,поне да е както си му е реда .....
Снимки ще има другата седмица, и като съм писал инфо имах впредвид дали някои е ходил там и дали си заслужава!!!
Кога се очаква това.Месец-два или повече.Гледам на гугъл земя има два язовира около Красново,може ли обясниш по -подробноdeo78 написа:Предстой пускането на бяла риба и костур.
-
- научил се да хвърля
На края на юли или началото на август бях там.Табелата за 10лв и рибата бонус си стоеше,но се дават до 4кг риба.Още тогава това с бялата и костура щеше да се случва но като гледам... все още е проект.Водоема гъмжи от гамбуз и докато не се пусне хищник не виждам как ще има успешен излет там.Иначе играят риби и наистина е спокойно и приятно място.Пътя до там е 1.5-2км кофти черен път и при лошо време нямам идея какво ще се получи.Дървета има наоколо,но да ловиш от сянка...абсурд,просто са твърде далече.
навремето съм ходил на Красновският язовир ,който се намира на 2 км по черен път през едни асми.Там са два язовира,през единият се минава през стенатаму ,за да идеш на другия,Ако става за този на въпрос ,наистина е хубав .А какво е сега НИНАМ ! 

Не само с вилица в ръка ,мога аз да ги ловя !!
tsvetkoff написа:Че то по-изчерпателно инфо от това ...........deo78 написа:Новооткрит водоем за спортен риболов в близост до центъра на с.Красново, Община Хисаря - Деловски язовир, намиращ се в полите на балкана в близост до минерални бани.
Поне да беше пуснал някоя снимка - като е реклама,поне да е както си му е реда .....
deo78 написа:Снимки ще има другата седмица, и като съм писал инфо имах впредвид дали някои е ходил там и дали си заслужава!!!
Ето и малко снимки от язовира:

Каракуда - 2кг.

Шаран - 3кг.

Шаран - 7кг.

http://www.facebook.com/HobiRazvlechenie
-
- разбира нещата
Супер улов колега
Особено каракудата кърти мивки 

тая каракуда ако е 2 кг елате да видите кфа мряна сам хванал кило и 900

- stelco
- ще става разбирач
Колега mb4life,по снимки горе ,долу може да се прецени големината на рибата ,обаче само на думи не.Я кажи какво хвана на състезанието на Микрото.
един шаран с едно око и 2 каракуди по 3 килограма хахахахахахаха може и повече да бяха на око ги прецених

- stelco
- ще става разбирач
Браво,явно си се класирал първи.