Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от CrossFire »

mrenku написа:Някой да има инфо за комплекса НОВИ ИЗВОР? :?:
Калине, вярвам нямаш нищо против, че те цитирам. :)
lastika написа:Шаранчета от 700-800 до 2-3кг,каракуди и перки много......Но от към гората.
Това е информация, която са му е подали на уше. :D
Изображение
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

да ви кажа за Бодрово-шарани около двойката и каракуди по 300-400 гр....на плувка ,царевица...последните няколко пъти -добър риболов-кълве си...
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Викам си Асен що ли не пише,а вчера при една разходка с мотора по наште язовири ги видях с Ицо на Мечка.Седяли 2-3 дена и си хващат шарани доволно :D .Викам им дай да видя живарниците,че бяха 3 големи във водата.Ицо ми ги показа и имаха над 30 шарана :roll: .Ей това е работа.Рибари имаше много,но в интерес на истината те имаха най много риба,а другите по няколко шарана и как дане като Асен им знае кътните зъби на тия язовири наоколо.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Ужким честъра се гласеше за Брягово.Дончо пак го разконспирира.Поне шараните колко големи бяха бре, Дончо :!: Сигур на плувка ги е морял!
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

:oops: :oops: :oops: :oops:
То хубаво се гласих ама като отидохме в Неделя сутринта нямаше място на Брагово.
Сички дашни места бяха заети. :evil:
И решихме да се преместим на устието на Мечка понеже беше свободно а бяхме бая силна агитка.
Неделя и Понеделник беше доволно около 18 броя мерни шарана 1.00-2,00, като седем ги искарах на реката на устието на перо и имаш 3 звески късания на големи диви добичета.
Вторник ден след земетресение, пълнолуние и един метър падане на водата тотално разочарование 6-7 каракуди и 15 кефала.
И днеска сутринта си бихме чукалата че съм следобяд на работа.
В общи линий след инфо от други язовири и колеги найстина сме се представили много добре.
От опит да споделя :lol: нощно време става зверски студ 4 градуса отчети термометъра а спах на походното легло от вънка на сефалък, така че бъдете подготвени да не зъзните като мен. :mrgreen: А имам три палатки, шатра в гаража. :rolleyes:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

chestarfield написа::oops: :oops: :oops: :oops:
То хубаво се гласих ама като отидохме в Неделя сутринта нямаше място на Брагово.
Сички дашни места бяха заети. :evil:
И решихме да се преместим на устието на Мечка понеже беше свободно а бяхме бая силна агитка.
Неделя и Понеделник беше доволно около 18 броя мерни шарана 1.00-2,00, като седем ги искарах на реката на устието на перо и имаш 3 звески късания на големи диви добичета.
Вторник ден след земетресение, пълнолуние и един метър падане на водата тотално разочарование 6-7 каракуди и 15 кефала.
И днеска сутринта си бихме чукалата че съм следобяд на работа.
В общи линий след инфо от други язовири и колеги найстина сме се представили много добре.
От опит да споделя :lol: нощно време става зверски студ 4 градуса отчети термометъра а спах на походното легло от вънка на сефалък, така че бъдете подготвени да не зъзните като мен. :mrgreen: А имам три палатки, шатра в гаража. :rolleyes:
Седем на перо,а останалите на дънно ли ги изкара?Земетресението и пълнолунието едва ли са повлияли.Полковника ,като е видял кървавия понеделник и е пуснал :smt068 водата :!:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Браво на майсторите :D
Аз като съм на работа, едвам успях днес да открадна 3-4 часа и отидох на Тополово !
На устието, на мач и фидер .
5 удара и 4-ри късания в драките :rolleyes: / шарана се е научил и бяга право там /.
Та се прибрах с една 2-ка / цвърчи на скарата :mrgreen: / и десетина каракуди .
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Седем на перо,а останалите на дънно ли ги изкара?Земетресението и пълнолунието едва ли са повлияли.Полковника ,като е видял кървавия понеделник и е пуснал водата
Да на дъно излезнаха като повичето удари бяха нощно време след 2-3 часа :rolleyes: .
А за това че точът язовира не вярвам да е било за "кървавия Понеделник" :wink:
А че язовира се пука по шевовете буквално.
И ако на удари един порой и става бедствено положението,просто.
Преди една седмица е било нещо страшно,преливника едвам е смогвал да источи водата.
Бат Бойко ако работата пречи на риболова спираш работата,кво ша ги праиш толкоз пари бре.
Парите развалят човека :mrgreen: .
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Здравейте колеги!Бях 2 седмици на почивка и съм далеч от събитията,които се случват около сладководния риболов! :D Та молбата ми е някой да ми каже дали има инфо как е водата на Брягово,има ли вода в така наречения "залив на хишника"/като влезеш в горичката по асвалтовия път в ляво/?Изобщо интересува ме всякакво инфо за Брягово,че тези дни ми се отваря едно ходене!Също ме интересува как е пътя до каваците,дали е походим,че преди имаше много кал и минаването беше невъзможно!?Предварително благодаря на отговорилите!!! :D
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

:rolleyes: Утри след работа в 12 часа вечерта, заминавам за Горски извор на яз.Прогрес :wink: поне на картата така пишеше :lol:
Така че два дена пак ме няма :oops:
Нова дистинацийка да проучим, най интересното е че язовира е с билет :idea: :?: :!: ша направа сефтето на билета за годината :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: до каде е докарахме.
Някой ако е ходил там ако иска можи да сподели това онова, макар че инфото ми е от първа ръка се пак ще ми е от полза.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

dobrin_dinev написа:Здравейте колеги!Бях 2 седмици на почивка и съм далеч от събитията,които се случват около сладководния риболов! :D Та молбата ми е някой да ми каже дали има инфо как е водата на Брягово,има ли вода в така наречения "залив на хишника"/като влезеш в горичката по асвалтовия път в ляво/?Изобщо интересува ме всякакво инфо за Брягово,че тези дни ми се отваря едно ходене!Също ме интересува как е пътя до каваците,дали е походим,че преди имаше много кал и минаването беше невъзможно!?Предварително благодаря на отговорилите!!! :D
Както споменах по горе,преди да ида на Мечка,минах през Брягово.На Тополите се отива спокойно,на помпата няма кал но ако са поливали сега може и да има.Беше пълно навсякъде,но не бяха доволни откъм риба.Погледнах и в горичката,всичко беше свободно и как така не знам.Но причината сигурно беше в ятата бъжгуни който буквално ма налазиха и хапат яко.Като ма натиснаха, с мръсна газ на едно колело излезнах на асвалта :lol: .Голям зор :roll: .В горичката на вилата като слезиш до водата пак същата работа.Колеги нямаше,само бъжгуните и аз за малко :D .Сигурно топлото ги държи под дърветата до водата.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

То хубвао бъжгуните през деня, ами вечерта като те нападнат ятата с комари в горичката не ми се мисли нещо страшно е да знаете. :rolleyes:
Точно за това забегнахме на Мечка инак не ми се мисли с тия малки деца, дето бяхме кво щеше да става, понеже само в горичката имаше места. :wink:
Инак за рибата тя си е в язовира и ва чака, ама нещо от две седмици неще и неще на Леново и Мечка отзивите са по-добри, както каза Майстора :D.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Одеве говорих с един дето седя на Леново от оня ден,като ходих на Мечка при Асен.Вчера се прибрал с един шаран 1,5 за тия дни,а имаше около 12въдици.Правете си сметка колко излиза.
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

Днеска бях до Брягово , под горичката дето е хижата . Язовира е яко пълен и имаше доста хора , не знам кой какво хващаше . Аз общо взето хванах доста тен и някоя и друга каракуда . Духаше си бая и на плувка беше трудно да се лови . Все пак хванах може би 20 - ина от тия убавци на царевица :
Изображение
За съжаление нямаше нито един над кило ( беше ми се приял шаран , ама явно ще е следващия път ) и всички си заминаха обратно . Иначе почти всички каракуди се хванаха на фидер , на бял червей . Имаше и хубави между тях .
Изображение
Изображение
Колегата Дончо е прав , че е пълно с комари в горичката , направо са на рояци . Който ходи там да си взима медикаменти , щото жилят яко :D
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

bigfish133 написа:Днеска бях до Брягово , под горичката дето е хижата . Язовира е яко пълен и имаше доста хора , не знам кой какво хващаше . Аз общо взето хванах доста тен и някоя и друга каракуда . Духаше си бая и на плувка беше трудно да се лови . Все пак хванах може би 20 - ина от тия убавци на царевица :
Изображение
За съжаление нямаше нито един над кило ( беше ми се приял шаран , ама явно ще е следващия път ) и всички си заминаха обратно . Иначе почти всички каракуди се хванаха на фидер , на бял червей . Имаше и хубави между тях .
Изображение
Изображение
Колегата Дончо е прав , че е пълно с комари в горичката , направо са на рояци . Който ходи там да си взима медикаменти , щото жилят яко :D
На фидера ,опита ли на царевица за някой по-едър шаро,по принцип на дъно на царевица не се ли обаждат мерни шарани?А иначе миналата година по това време под каваците бая каракуда излизаше на хранилка.През седмицата ще се пробвам,ако ме пуснат в отпуска :!:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”