Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
- Моряка
- кандидат преподавател
Re: ЗАРГАН - 2009г
Ники има две Бели Лагуни
на нашата във Варненското езело можеш да търсиш само кефалови
зарган не влиза освен някоя заблудена инцидентно 

А сега де? 

-
- ще става разбирач
Ааа ясно. Мерси за уточнениетоМоряка написа:Ники има две Бели Лагунина нашата във Варненското езело можеш да търсиш само кефалови
зарган не влиза освен някоя заблудена инцидентно

Шото предни години се е навирала здраво във варненското езеро. Например в залива на Тополи, а също и в първия канал. Надявам се и тази година да влезе. Даже в неделя, ако позволи времето ще обиколя от Казашко до първия канал.
Днес на Илия Бояджиев от 18.10 до 20.00 един приличен чернокоп,имаше доста колеги но общо взето пълна скръб 

когато пиенето почне да пречи на работата,спираме работата 

Днес на вълнолома от 17.30 до тъмно девет заргана, от които един върнат да порасне.
Но прилагам успешно прочетеното в този форум, за което съм много благодарен на споделящите опита си колеги!
И аз да споделя - ловях с потъваща бомбарда, повод 0,12 ф.к. на Дам и син Мустад номер 12. Но хвърлям доста навътре.
ПП. И това от което съм най-доволен - нямах пропуснат удар!
Май за мен става въпрос /стария морски вълк/. Само че аз нямам опит - това е едва шестия ми риболов на зарган.NikiStoianov написа:...Имаше и един стар морски вълк който завъртя към десетина заргана. Опита си казва думата....todorix написа:Днес от 09.00 до 13.00 часа на Бялата лагуна 18 броя хванати и много изпуснати.
Но прилагам успешно прочетеното в този форум, за което съм много благодарен на споделящите опита си колеги!
И аз да споделя - ловях с потъваща бомбарда, повод 0,12 ф.к. на Дам и син Мустад номер 12. Но хвърлям доста навътре.
ПП. И това от което съм най-доволен - нямах пропуснат удар!
-
- ще става разбирач
на вълнолома във варна днес от 17 до 19 - 6 заргана, а по онзи ден 15 броя 

- Encho-master
- вече хвърля и на тежко
Вчера на Кранево

нов личен рекорд 85 бр.
Ето и оръжието
На слука на всички колеги 

Ето и оръжието

Това е ненормална работаEncho-master написа:Вчера на Кранево http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1![]()
![]()
нов личен рекорд 85 бр.

Хавайски копиехвъргач!
Ей сега ша са спрат за 2-3 дена защото морето излиза в ремонт.
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Има ли вълна?
Днес от 07:30 до 08:30 няколко зарганки,особено едната

Риба имаше но нещо нямах интерес след това http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 21#p448321

Риба имаше но нещо нямах интерес след това http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 21#p448321
Зарганолог
На шимано,ама си требе имайстор
Ама то името му си го издава

Позна колега. Днес на Тюленово от 6:00 до към 7:00 трима човека "взехме" общо 20 заргани и една изтървана прилична платерина. Като ми ти задуха един вятър, вдигна една вълна, изчакахме още около час, но беше невъзможно да се замята и си тръгнахме към Варна. Пътьом проверихме на Каварна, Балчик, Кранево - навсякъде едно и също - вятър, вятър и само вятър.lefera1 написа:Ей сега ша са спрат за 2-3 дена защото морето излиза в ремонт.