Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Vid
- кандидат преподавател
Re: Къца- кълве воблери BG
Къца, оня ден пробвах старите ти жабки за кефал..., е отбелязах поредно капо, НО задната кука при всяко второ замятане се заклецва между краката на жабката....
Имам спомен, че вече сме дискутирали този проблем с жабите и той е отстранен? Тук визирам оне жаби де правеше преди 3-4 г. и още ми стоят в кутишката...
Имам спомен, че вече сме дискутирали този проблем с жабите и той е отстранен? Тук визирам оне жаби де правеше преди 3-4 г. и още ми стоят в кутишката...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
Този проблем с заклецването се решава бързо.Слагаш по-малка тройка отзад и готово.За капото обвиняваш бракониерите,но аз мисля,че главната вина е в замърсяването.Като ме води по Марица забелязах,че водата има не естествен цвят.Може да има киселинност която не позволява размножаването и така рибата от ден на ден намалява.Vid написа:Къца, оня ден пробвах старите ти жабки за кефал..., е отбелязах поредно капо, НО задната кука при всяко второ замятане се заклецва между краката на жабката....
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Айде па ти . То и Панега има доста по-различен цвет от другите реки , постоянно се зарибява , целогодишно е в режим "хвани и пусни" , ама рибата пак от ден на ден намалява в което сигура пръст има основно народонаселението .къца - кълве написа:.... забелязах,че водата има не естествен цвят...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- къца - кълве
- сериозен играч
Панега е малка река.Там бракониерите могат да направят големи поразии,но Марица е много голяма и народонаселението трудно ще повлияе.То тези дето изхвърлят отпадни води пак са народонаселение.Павел Иванов написа:Айде па ти . То и Панега има доста по-различен цвет от другите реки , постоянно се зарибява , целогодишно е в режим "хвани и пусни" , ама рибата пак от ден на ден намалява в което сигура пръст има основно народонаселението .къца - кълве написа:.... забелязах,че водата има не естествен цвят...
-
- вече хвърля и на тежко
Много боклук се излива
Та мръсен народ сме ,незнаем как да пазим за бъдещето...,
РИБКА СИ ХВАНИ И БЪРЗО ТИ ПУСНИ
Ооо pike 13, такива ни направихаpike13 написа:Много боклук се излива

- Vid
- кандидат преподавател
Нещо влезох в недоумение?? Тъй като воблерите се продават с монтирани тройки, що ти не сложиш по малка кука и проблема да се разреши?? По малките тройки повече пара ли струват? Ако пък не, продавай воблерите без тройки, от таме насетне всеки да си решава......къца - кълве написа:Този проблем с заклецването се решава бързо.Слагаш по-малка тройка отзад и готово.Vid написа:Къца, оня ден пробвах старите ти жабки за кефал..., е отбелязах поредно капо, НО задната кука при всяко второ замятане се заклецва между краката на жабката....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
Аз обичам да ловя с големи куки.Това,че се закачат не ми пречи.Всеки решава какво да прави.Vid написа: Нещо влезох в недоумение?? Тъй като воблерите се продават с монтирани тройки, що ти не сложиш по малка кука и проблема да се разреши?? По малките тройки повече пара ли струват? Ако пък не, продавай воблерите без тройки, от таме насетне всеки да си решава......
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Първо дa блaгодaря нa къцето зa воблерите,ето и от мен снимкa нa кефaлa който хвaнaх с осa.
- Прикачени файлове
-
- CAM00262.jpg (1.33 MiB) Преглеждано 972 пъти
- къца - кълве
- сериозен играч
Много съм благодарен,когато споделяте.Това,което казвате вие е истината.Не слушайте производителите,а потребителите.БЛАГОДАРЯ !!! 

- къца - кълве
- сериозен играч
№ 3 и 4 са между 5 и 5,8 грама.
№ 5 е от 3,3 до 3,8 грама.
№ 3 много ми харесаха, както ги направи по-тежки. Много интензивна и "вибрираща" игра. Към момента веднъж имах кратко повличане, последствие откачане /вероятно на расперче/, както и няколко удари на расперчета и бели рибки. Това се случва на р. Дунав, за където съм ги предвидил.
Доволен съм от примамките, за което благодаря на Къцата.

- къца - кълве
- сериозен играч
Аз също съм доволен от теб.Ако не беше ти сигурно още да не съм направил тежкия вариант, а с него ги разбих на Огоста.Днес ми се обадиха и от Тунджа доволни клиенти.ventork написа:№ 3 много ми харесаха, както ги направи по-тежки. Много интензивна и "вибрираща" игра. Към момента веднъж имах кратко повличане, последствие откачане /вероятно на расперче/, както и няколко удари на расперчета и бели рибки. Това се случва на р. Дунав, за където съм ги предвидил.

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Къци, имам една идея, ама ще требе малко да си поиграеш за един два кастъм модела. Тия моделчета да ги напреавиш на 3-4 см за пъстърва, окраски, лешанка, пъстървичка и някое розово извращение. Какво мислиш? Имат много хубава игра на туйч и ще станат според мен. Може плуващи и потъващи да спретнеш, пък аз ще те промотирамкъца - кълве написа:Време е да ви представя цялата колекция "КЪЦА - КЪЛВЕ"1.Рибка 10 сантиметра, 12 грама ,плаваща,гази около 2 метра.
2.Рибка 7 сантиметра,8 грама, плаваща,гази около 1,5 метра.
.

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- къца - кълве
- сериозен играч
Виж № 3 и 5 от 61 ва страница.Може би искаш да са по тънки,но за целта ще ми трябват нови пет бона,а знаеш ли как се връщат подобни средства?Д.Граховски написа:Къци, имам една идея, ама ще требе малко да си поиграеш за един два кастъм модела. Тия моделчета да ги напреавиш на 3-4 см за пъстърва, окраски, лешанка, пъстървичка и някое розово извращение. Какво мислиш? Имат много хубава игра на туйч и ще станат според мен. Може плуващи и потъващи да спретнеш, пък аз ще те промотирамкъца - кълве написа:Време е да ви представя цялата колекция "КЪЦА - КЪЛВЕ"1.Рибка 10 сантиметра, 12 грама ,плаваща,гази около 2 метра.
2.Рибка 7 сантиметра,8 грама, плаваща,гази около 1,5 метра.
.