ЗАРГАН - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Re: ЗАРГАН - 2010

Мнение от YordanDanev »

Днес на Бургаския плаж беше слабо, още към два-три часа плажа се опразни. Нямаше ги дребните иларийки заради които заргана се върти, но се навъртаха някакви десет сантиметрови чернокопчета.

Изображение
Изображениеима ли комат кучета много
stambog
новобранец
новобранец

Мнение от stambog »

Неми остана време да пиша вчера, в неделя на Болата от 16.00 до тъмно трима човека около 40бр не даваше бомбардата да падне ,предимно средно големи и малки по размер рибата просто беше полудяла. :rolleyes:
Но това става само след 16 часа а иначе за цял ден 4-5 бр на човек интересна аномалия досега толкова риба на това място тази година не е излизала ,бях готов да зазимявам а то .............луда работа имам чувството че рибата сега идва :D
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan_nikolov »

stambog написа:Неми остана време да пиша вчера, в неделя на Болата от 16.00 до тъмно трима човека около 40бр не даваше бомбардата да падне ,предимно средно големи и малки по размер рибата просто беше полудяла. :rolleyes:
Но това става само след 16 часа а иначе за цял ден 4-5 бр на човек интересна аномалия досега толкова риба на това място тази година не е излизала ,бях готов да зазимявам а то .............луда работа имам чувството че рибата сега идва :D
А дано сега да идва че и варненци да хванем някой друга риба :D :D :D
Аватар
даката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от даката »

Ivan_nikolov написа:
stambog написа:Неми остана време да пиша вчера, в неделя на Болата от 16.00 до тъмно трима човека около 40бр не даваше бомбардата да падне ,предимно средно големи и малки по размер рибата просто беше полудяла. :rolleyes:
А дано сега да идва че и варненци да хванем някой друга риба :D :D :D
риба ще има :D
има и които не са се наловили за тази година :D
риба къща няма-риба време няма
Аватар
borkok
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borkok »

Днес на буничката на Почивка от 16.00-17.00 3 бр. зарган.От колегата до мен разбрах че преди 2-3 дни на Рубин са взели доста риби.Е никой ли се намери да пише .....или да се похфали. :evil: :evil: :evil:
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan_nikolov »

Утре смятам да посетя Фичоза :) вечерта ще драсна някой друг ред за инфо от излета :drinkers: :drinkers:
Аватар
Black sea_fb
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Black sea_fb »

Ivan_nikolov написа:Утре смятам да посетя Фичоза :) вечерта ще драсна някой друг ред за инфо от излета :drinkers: :drinkers:
Вчера ходих до там но голяма вална имаше
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

как е положението на бургаския плаж?някои от 8952198465240-те човека,които се пробват там няма ли да пише 2 реда?! :wink:
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
hgtod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hgtod »

Положението на бург. плаж е зле. Днес по обед избягах от работа за кратко разузнаване - имаше доста рибари - повечето за платерина на дъно. Докато бях там един колега изкара две иларии. Към 15.00 отидох вече с въдиците и още преди да съм ги разпънал колегата до мен изкара зарган. Казах си - ей сега я убихме. Да, ама не. Нямах даже и удар. Същият колега улови още 1-2 заргана и това беше...Вече съм пред компа и чакам жената да надялка една салатка, че ми подариха една бутилка мускатова...:drinkers:
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

hgtod написа:Положението на бург. плаж е зле.
Потвръждавам. И аз бях там от 15 до 16,30 ч нямах удар. За това време видях само един изваден зарган. Май силния западняк във вторник го издуха нанякъде заргана.
Аватар
hgtod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hgtod »

Днес на бург. плаж от 11.00 до 12.30 - 2 заргана и 3 платерини. Щях да постоя още малко ама заваля, а и без това имах друга работа.
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

borkok написа:Днес на буничката на Почивка от 16.00-17.00 3 бр. зарган.От колегата до мен разбрах че преди 2-3 дни на Рубин са взели доста риби.Е никой ли се намери да пише .....или да се похфали. :evil: :evil: :evil:
В събота(20.11) пред х-л Рубин от 7:00 до 10:00 1 заргана, другите до мен се капотираха.
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Аватар
borkok
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borkok »

Много-рано е търсиш колега.От 07.00-10.00 я търся през лятото.Рибата сега става активна по- обяд до свечеряване.
Gogo69
новобранец
новобранец

Мнение от Gogo69 »

borkok написа:Много-рано е търсиш колега.От 07.00-10.00 я търся през лятото.Рибата сега става активна по- обяд до свечеряване.
и вчера и днес от 15 до към 16.30 на бург. плаж на бомбарди, първо-по светло на непотъваща, после-по тъмно на потъваща, нито един удар, нито платеринка, нито зарганче, въобще никакво почукване, даже пробвах и изкуственият блатен червей на Бъркли, дето ги "аутфишвал" другите примамки :)
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Gogo69 написа:даже пробвах и изкуственият блатен червей на Бъркли, дето ги "аутфишвал" другите примамки :)
Това в магазина ли ти го казаха,колега жули с морския,понякога пробвай и на филе..ако липсват удари.
Зарганолог
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”