Какво кълве на яз.Цонево ?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
zliaster

Re: Какво кълве на яз.Цонево ?

Мнение от zliaster »

навсякъде в дълбоката част ври от сулка ..
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Абе кой ми трие постовете? :axe:
ztabakov
новобранец
новобранец

Мнение от ztabakov »

Какъв е статута на яз.Елешница в момента?
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Свободен е.
Аватар
Georgi Duchev
новобранец
новобранец

Мнение от Georgi Duchev »

На откриването направихме добър риболов на Цонево.Няколко сулки на воблери ,едно сомче на дъно и една изненада -платика на воблер.
Прикачени файлове
Снимка0361.jpg
Снимка0361.jpg (574.77 KiB) Преглеждано 2067 пъти
Снимка0368.jpg
Снимка0368.jpg (565.38 KiB) Преглеждано 2067 пъти
Изображение0599.jpg
Изображение0599.jpg (734.76 KiB) Преглеждано 2067 пъти
Изображение0597.jpg
Изображение0597.jpg (591.65 KiB) Преглеждано 2067 пъти
Изображение0593.jpg
Изображение0593.jpg (473.17 KiB) Преглеждано 2067 пъти
Изображение0591.jpg
Изображение0591.jpg (787.17 KiB) Преглеждано 2067 пъти
Аватар
pop_stavri_
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pop_stavri_ »

Поздравления, колега! Хубав риболов се е получил. Да те помоля да споделиш това кой точно вариант на Red Shadow е и какво ти е мнението за пръчката, как е като поведение? Аз си взех на 2,60 с тест 7-28 гр., но не съм я тествал още.
Аватар
Georgi Duchev
новобранец
новобранец

Мнение от Georgi Duchev »

Пръчката е 10/35 и съм много доволен.Бърза и стегната.Харесва ми и бих си взел още една с малка акция за блесни за морето.
Аватар
pop_stavri_
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pop_stavri_ »

ОК, Благодаря! Надявам се скоро да намеря време да вкарам и моята в боя, че още не съм откривал сезона.
sergo_23
новобранец
новобранец

Мнение от sergo_23 »

колеги някой може ли да сподели къде е удобно за разпъване на платка за 3 дена на сянка
laren
новобранец
новобранец

Мнение от laren »

Здравейте,
От Петък до Неделя бяхме срещу Дебелец. Пътя от Аспарухово е проходим, но не бих си прекарал колата втори път по него. На дъно излизаха прилични таранки и червеноперки, някой и друг костур (на червей) и едри часовници :). Освен това се закачиха и две дребни сомчета. На плувка - хубави таранки, дребни червеноперки и няколко платики. Успех !
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rado25 »

Здравейте и от мен. И аз бях от петък до неделя на язовира, само че от взривния склад в дясно и като се слези на поляната в ляво. За първи път през живота ми се случи да не ми стигне червея. Основно се работеше с директен седмак и импровизиран фидер. На фидера не съм захранвал, а и често сменях дистанциите, но макар и рядко излизаха таранки и платики по около 25 см., на торен червей. На директния със стабилно хранене, на торен излизаха малко по малки таранки, платики и прилично големи за моите разбирания червеноперки. В събота след обяд ми свърши торния, смених такъма на директния с по малка кука и обърнах на бял червей. На такъв гладен уклей, до сега не бях попадал. Уклея беше дребен но за сметка на това много. С едно червейче се вадеха по 3-5 рибета, кълвяха дори и само на ципата от червейчето. Иначе хищник не съм търсил, но тролингистите вадеха по някоя друга сулка, даже пред мен се изкараха 3-4 риби,само че все дребни.
По принцип нямам навика да правя снимки, но точно по този повод, че ще съм няколко дена на язовира си купих и живарник, за да мога да съхраня рибата, че и аз да се похваля. Само че 4 год. ми щерка явно е била на друго мнение и снощи е делнала по атрактивните снимки от тел.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rado25 »

Това е от петък след обяд
IMG_20150607_125250.jpg
IMG_20150607_125250.jpg (1.75 MiB) Преглеждано 1956 пъти
IMG_20150607_125314.jpg
IMG_20150607_125314.jpg (1.55 MiB) Преглеждано 1956 пъти
. А в неделя водата изглеждаше така
IMG_20150607_094305.jpg
IMG_20150607_094305.jpg (1.2 MiB) Преглеждано 1956 пъти
.

Това е което остана от снимките
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

И така, накратко.
Не бях ходил на язовира от година. Толкова плюс-минус седмица не бях ходил за риба въобще. Успях да открадна малко време да вържа 4-5 куки и някой такъм, колкото да мога да стартирам.
Баща ми и брат ми бяха подготвили "терена" от трети петли, а аз пристигнах с останалата част от фамилията за "второто полувреме".
Излизаха главно бабушки от дребни до едри, разнообразявани от редки платики и платички. Излезе и една хубава таранка. Основно вървеше на шарен червей. Другите лакомства, с които пробвахме, бяха торен червей, царевица, кастер и различни комбинации.
Опекохме си шишовете, изпихме си бирата, хванахме по някоя рибка и дъждът реши да ни изпрати към вкъщи.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Merakliq
новобранец
новобранец

Мнение от Merakliq »

Смятам да ходя на Цонево до Дебелец.Смятам като за начало с директен 5м какво ще кажете ?
zliaster

Мнение от zliaster »

в Събота имах слуката да хвана сом на тролинг :Д .. поляната вдясно на малкото язовирче .. съжалявам , че не разполагам със снимков материал .. 5 кг сомче на триделен Страйк Про до 3 метра .. жълто-черна разцветка .. надвечер беше след 19:00 .. изби уклея отгоре и се е вдигнал да яде .. има един скос , който върви на 50-60 метра от брега .. по него влачихме като удари .. имаше там някоя друга лодка и хора по брега .. не е като без свидетели ;щ иначе за цял ден с почивка по обед .. 2ма изкарахме 7 сулки над кило .. като повечето бяха до кулата парапета къде си пускат лодките .. там пускат лодката и заминават .. рибата не е наплашена :) .. една на Гулево и още една на малкото язовирче .. само на плитки воблери .. зелено-жълти разцветки .. а сега се е изтеглила рибата надълбоко .. гледам и уклея играе навътре .. след този дъжд водата бистра .. не са го изпускали язовира .. а нагоре към тясното не съм ходил изобщо .. някой нещо да каже за там ?
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”