Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от G.Petkov »

GODzillata написа:Забеллежка: ползването на спа цнтъра не включва руска баня и хамам. :roll: - така ли е, Жоре?

И ако го сравниш с Гранда - е? :roll:

Базата им за настаняване не ме впечатли, освен това ме дразнят хотели с изисквания за минимален брой нощувки! :twisted:
По първи абзац - даже не съм и разбрал, щото при толкова спа-, "руската" баня въобще не ми вдъхна доверие, пък към хамам - нямам интерес.

По втори абзац - досега ГХВ беше без конкуренция, ама днес там са едни познати, та разбрах за много ниски температури на водата, което не е добре. Може и новите хотели, които са в по-ниското да "цакат" с топлата вода старите, които са по-нависоко, ама това са само догадки, без никаква яснота по въпроса.
А целият гъдел е в топлата, ама топла, поне 36-37 С вода. Няма ли я нея, всичко друго е прост/просто хотел :mrgreen: !

По третия абзац - при тези цени, какво те боли оная работа :D , то сега е пълен тънкаж.
Иначе, "Макси" е много по-лачен отвсякъде, ама и цените са впечатляващи :roll: !
lusienn

Мнение от lusienn »

Абе погледнах-пише-22 евро на човек.Ние сме 4ма-та,не е за мен.Но-добре е направен,спор няма-може да им пожелая да гледат по платежоспособни клиенти.В момента,на страницата им гледат 4 потребители-Бате Гошо,трябва пак да го поканят за рекламно лице.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Тео 62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Тео 62 »

На мен либовницата ми е 20 евро на ден :rolleyes: :lol:
МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ ЧОВЕК ОТ КАЛТА,
НО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ КАЛТА ОТ ЧОВЕК !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

vatus56 написа:Късно през нощта, преди предстоящ изпит, телефона на видният видински преподавател г-н Кирил Петров, звъни:
- Ало?
- Спиш ли, гад мръсна?
- Да.
Спиш нали, а ние тук учим цяла нощ.

...

:lol: :lol: :lol:

Ето една истинска история - по късна доба ми звъни телефона, сънен вдигам и отсреща разпознавам гласа на една ученичка, на която съм й дал номера си, за да ми се обадя някой ден, та моето куче да :ANAL: нейното........ама посред нощ едва ли беше за това.......та тя мъртво пияна мотика ми фъфли "ко праиш уе"...., на което я попитах дали знае на кого звъни и май след това се осъзна, че е сгазила лука и некфо запелтечи и затвори. :lol: :axe:

Ние тук се шегувкаме, а май сме в навечерието на WWIII. :roll:
Последно промяна от GODzillata на Нед Мар 02, 2014 8:28 pm, променено общо 1 път.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Илаш написа:На мен либовницата ми е 20 евро на ден ...
Ама, не може кандидат за евро-модератор да пише подобни неща ............. :D !
Дори и така да е, трябва да се търсят други вербални възможности !
И граматическа грешка даже има :lol: !

А сега, извън контекста на темата /за модераторите, били те и евро 3/!
Илаш-е,
Би ли споделил, какво точно прави въпросната, за гореуказаната сума :D ?
И това е в конкретно избрани дни или среднодневно възнаграждение за по-продължителен период :roll: ?
Тео 62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Тео 62 »

GODzillata написа: Ето една истинска история - по късна доба ми звъни телефона, сънен вдигам и отсреща разпознавам гласа на една ученичка, на която съм й дал номера си, за да ми се обадя някой ден, та моето куче да :ANAL: нейното........ама посред нощ едва ли беше за това.......та тя мъртво пияна мотика ми фъфли "ко праиш уе".....
А ние се избръснахме с мотиките и хапнахме доматити с колцити :lol:
Даскалеееее,внимавай с тез ученички бре.И таз кучешката легенда някак си... :rolleyes: :lol: :lol: :lol:
Тео 62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Тео 62 »

G.Petkov написа:
Илаш написа: Би ли споделил, какво точно прави въпросната, за гореуказаната сума :D ?
И това е в конкретно избрани дни или среднодневно възнаграждение за по-продължителен период :roll: ?
Бе не е всеки ден,ама :wink: За правенето виж :? Абе общо взето втвърдява омекналия карбон със всички подръчни средства :lol:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Люс , кой го е страх от мечки не ходи в гората :wink: Инак от честият ми контакт с япончета едно нещо ми е направило силно впечатление , на кой от тях съм му споменал че нещо от предлаганите от него неща ми е скъпо , ми е отговорил с едно и също - "щом ви е скъпо , сменете си бизнеса" :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
lusienn

Мнение от lusienn »

Павка-те япончетата,от растояние,може да си говорят врели некипели.Тука по София-не съм виждал много да шарят по бизнес.Веднъж на терминала си чаках,и кацна една делегация от тях.То не беха посрещания с рози-то не беше клекане.А пичовете въъоръжени с последен модел фотоапарати,стативи-от влизането в залата наснимаха всичко,все едно Летището е най важното в държавата.Качиха се на автобуса и с градския транспорт,да се умешат с тълпата.На Витоша пак ги мяркам-само снимки правят и са по тихи от тревата,хапват сандвичи и не влизат в ресторант.На морето не съм виждал никога-Японец,По Спатата също.Та повече ти говорят ми се струва.Иначе специално на Велинград,имам няколко сезона на почивка кто дете-общо ми се събира над 200 дни по града,но от едно по старо време.Тогава за 20 кинта се почиваше-10 дни-с яденето.Но спата има и по тънкана,зависи къде търсиш.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Илаш написа: ...Абе общо взето втвърдява омекналия карбон със всички подръчни средства ...
Еее, да,
То сега карбона не е като онзи от старото време, особено стъклопласта си беше перманентно твръд :D !
А освен подръчните, орални методики не се ли предвиждат ?
Или за тях се иска допълнително материално стимулиране, извън оферираните до този момент стойности :wink: !
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Къде си е?
Изображение
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Люс , разстоянието от София до Токио е 9225.0 km по въздушен път . Не ми е ясно защо очакваш да е пълно с япончета по Витошка :roll: То и като дестинация не сме им първа грижа та ... Ти самият колко пъти отскочи до Япония , ей тъй , да поснимаш :roll: Или поне на японски ресторант ходи ли да пробваш как е при тях ? От време на време попадам на едно предаване за екстремните спестяващи по TLC , мамата са си ебали направо :lol: 22 евро за СПА с включена закуска си е доста под летвата за средностатичен такъв не само у нас а и на всякъде . Не мисля че е зор да се набие човек в някое мухлясало място с претенции за СПА и ниски цени , само и само да обяви че е бил на такова .

Краси , той Трапера сигур яко заляга над риболовните учебници та за туй го отнема такъв :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Ние пък днес ловихме литрови костури на яз. Кърджали в едно ужасно време съпроводено с проливен дъжд. :lol: Това е щот още сме млади и дъжд не ни плаши. Бах мааму, бях толкоз подгизнал, че над неопреновия гащеризон бях кат къпан :lol: А, костурите излязоха в района на Сухово, при много лошо време.
Почнахме от с.Китница-втичалото на р.Арда, минахме през с.Сухово и стигнахме до с.Главатарци.... (яз.Кърджали). Излетът ни завърши на понтоните на Моби Дик при Ангел с мерло гарнирано обилно със сом и ядки от шаран......
Такъв дъжд "не ме е перал от казармата", но излетът беше уникален..............
Някоя снимка, как изглежда р.Арда на устието на язовира, щото в тоя порой други не можах да направя... Природата е толкоз красива и уникална, дори и в това дъждовно време, че душата ме се напълни в този уикенд, до следващия де.... и пак и пак.....
Изображение
Изображение
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Пичове, нещата не отиват на добре, инфарктът и инсултът се надпреварват кой първи да почука на вратата ми..... :oops: .........счупих всички свои досегашни рекорди:
Изображение

...скоро кантарът няма да може да ме хване и ще трябва да ходя да се меря на ония, на които мерят животни за предаване на "Родопа". :evil:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
danikl

Мнение от danikl »

Жив и здрав да си даскале ,но намали малко калориите,че има оше много риба за ловене :smt117 ,много ученички за учене :ANAL: а и други хубави неща за правене. :lol:
Заключено

Обратно към “Разни”