Душанци!

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Душанци!

Мнение от 6tukata »

как да стигна до там?добри места за ловене?риба излизаща там?костур удря ли?блабла казвайте всичко което знаете за Яз.Душанци 8)
Кефал-ти мислиш за всичко :lol:
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Re: Душанци!

Мнение от old fox »

6tukata написа:как да стигна до там?добри места за ловене?риба излизаща там?костур удря ли?блабла казвайте всичко което знаете за Яз.Душанци 8)
8) След Златица Пирдоп 3-4км в дясно. Каракудак, слънчак, по малко от костур, бабушки, щука и бая раци-мутанти :shock:
6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Душанци!

Мнение от 6tukata »

old fox написа:
6tukata написа:как да стигна до там?добри места за ловене?риба излизаща там?костур удря ли?блабла казвайте всичко което знаете за Яз.Душанци 8)
8) След Златица Пирдоп 3-4км в дясно. Каракудак, слънчак, по малко от костур, бабушки, щука и бая раци-мутанти :shock:
щука>?>?>? :roll: оО искам раааааааааак :twisted:
Кефал-ти мислиш за всичко :lol:
gosko135
новобранец
новобранец

Мнение от gosko135 »

язовира е супер и риба има
само големи риби

гошко
poizon
новобранец
новобранец

Душанци

Мнение от poizon »

Най вече червеноперка каракудка но дребна предимно, платика това ми се усмихна преди няколко седмици. От известно време искам да питам миналата година на маитап извадих десетина бая едри миди докато се къпех дали стават за ядене все пак те филтрират водата а имаше някакъв проблем със медните мини по нагоре
kutsuzlia
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kutsuzlia »

poizon, ако бях на твое място със сигурност нямаше да ги ям, пич! аз имам вила в едно село малко преди Челопеч и знам кво е в тая местност.Красота, природа, направо супер, ама всичко е отровено.Има една река Тополница, която е текла ЧЕРВЕНА от тия комбинати и др... :x Така че праи си му сметка.Иначе гьола е страшно красив!
Айде и наслука!
-Кълве ти, кълве ти!!! Звънчето ти излетя направо!!!
-Абе да се лови сама като й е мерак толкоз...
:-D
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”