Поморие

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Поморие

Мнение от butnik »

позволих си да пусна нова тема,понеже не съм вещ в морския риболов и ще моля за помощ.става въпрос за следното-по празниците ще съм на морето-в поморие,искам да пробвам да хвана някоя солена рибакъде мога да ловя,каква стръв и с какъв кол.приготвил съм си мача и фидера с бомбарди.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Виж в морски риболов темата на колегата Грегори69 за Поморие,той може да ти помогне.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

В Поморие има достатъчно буни за тази цел.Тази,която е до центъра на града е най-добра според мен. Може да се влиза с кола по нея.Влез в морски риболов.Там съм писал на няколко места за такъмите.Успех!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

В Поморие потърси бръснарницата на бат Щерю Бръснаря, той е един от най-добрите рибари в този град.Питай го за риболова и уловистите места за момента- ще ти каже, може да питаш и за такъми, и стръв къде има в Поморие на поносими цени. :lol:

Бръснарницата е в центъра на града. :lol:
Аватар
gregory69
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от gregory69 »

Здравей, съжалявам че няма да съм по празниците в Поморие, иначе можеше да спретнем едно "риболовство".
Значи сафрид и граца има на пристанището. Не ти препоръчвам да хвърляш чепаре навътре защото има много големи зелки (медузи) и чепарето лъже че си хванал нещо. Пробвай на клатене или вечер на плувка. За стръв ползвай скарида. Ако ти се лови илария или платерина, пробвай в началото на пристанището (зад ресторант "Перла"), на първия вълнолом или на "Помпата". Също може да пробваш и на буната до пречиствателната станция на пътя Бургас-Поморие. Зарган се обажда сутрин рано на Жълтия склад, "Помпата" и на първия вълнолом също. Доста слабо е още ама морето е топло като чай, и докато не поистине малко рибата е навътре. Ами мога да ти пожелая успех и "На слука!" :)
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”