Не е за вярване...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Не е за вярване...

Мнение от Pedro »

Днес рано-рано,почти на разъмване си загубих едно воблерче на една буна -откачи се както набирах от карабинката,която нв бях я щракнал както трябва в тъмното...Shallow Runner.
Стана ми много мъчно-само предния ден си го купих.
Сложих друго воблерче---Deep Runner ..и чудо след половин час изкарах Shallow Runnera закачен на тройките.Не е за вярване чак !!
Късметлийски ден - че си хванаха и една бяла риба после на него - 51см.И това беше..
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Marco polo,
Няма да ида-там съм хептен Marco Totev..досега съм им построил поне
една тото будка (пункт)..стига им вече от мене.
А иначе за воблерчето няма майтап ,че не беше и от евтините 15.40 Rapala...все още се чудя как е възможно това и то в Дунав из подводните камъни на буната...късмет и то голям !!
Аватар
Spatia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Spatia »

Хей Pedro,

ако няма да пускаш Тото, поне кажи кои са числата, аз ще ида да пусна един фиш с твоите числа. :lol:
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Pedro, братко, бегай обратно на буната и я изтрепи рибата и заради мен, че вчера и днес съм плътно на работа :lol:
П.П. Забравих да пиша, че понеделник вечерта помогнах с манчока на един пекан пич да си изкара распера. Около 2 кг, на бяла кефалска блесна от върха на буната, с 3 м прът на влачене :lol:
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

sestrata,

За днес приключих...един бял рибок ми стига.Ама защото не взех апарата и хванах - иначе пак щях да съм капо.Задават се почивни дни - тогава ще се накефиш.Дано да е хубаво времето.
Аватар
Bai Xristo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Bai Xristo »

Марко Поло, взе ми думата от устата.Птичката на щастието каца само веднъж на рамото ти и ако не я хванеш, едва ли ще има втори.Педро, ТИЧАЙ БЪРЗО НА ТОТОТО :!:
П.С. Може да ни повозиш и на джип-желая ти късмет :!:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Значи да тичам и да се набутам..ха ха ха.Това ще стане ама в събота.Играя само в неделните тиражи и само 5 от 35 вече и само за 1.20лв.Не съм противник на тотото..доброволно е и съм напълно наясно с последствията..господа.А джип ще гледам през крив макарон май ...ако се надявам на тотото.
СТАНА МНОГО OFF TOPIC..хайде да спреме.
Анди
новобранец
новобранец

Мнение от Анди »

Това ми напомня за случая как с 2 куки сивадих 3 риби :lol:

Случая се разви на язовир Ярловци(Трънско).Бях с бяща ми и няколко негови приятели.Малак и на плувка не спирах да оплитам.Баща ми ми направи една дънна.Заметна ми и и запчна чакането.След това замятане заметна пак дънна и на баща ми един приятел,но още при замятането-скъса.Сотавихме въдиците и аиде на скарата на 100м някаде от въдицата кадето се намира един фургон.След ядене отдохме към нащо място и гледам моята въдица се поразклаща леко.Започвам да върта и гледам 3 риби.Загледахме се сички и съзряхме и втората скъсама пружина на колегата.Каракудите бяха малки но все пак-С 2 куки 3 риби не се случва всеки ден :D
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Това ми напомня че като ваш мордератор скоро ще ми се наложи да преместя темата в "Разни" :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Да там и е мястото.Премести я..просто стана отклонение от раздела.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Оки :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
snegk

Мнение от snegk »

Щом темата е в разни и аз да напиша за моя късмет.На язовир Бата с болонезето на подвижен ваглер хвърлям на 30м.навътре и като реших да вадя изкарах пласмасова бутилка.Интересното беше,че повода беше намотан два пъти за дръжката на бутилката.А нека каже някой как е възможно. :lol:
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

януари 2006 на Струма при с.Пастух мятаме за скобар на гола тройка при едно от замятанията закачих след голямо дърпане с много зор искатах един клон на него парашут и много куки тройки найразлични цветове като коледна елха.... 48 тройки зелени, червени, жълти, бели и от тях само две или три бяха съвсем леко ръждясали останалите светеха и още светят в куфарчето ми имаше и 7 плувки и те нови и тях си ги взех и още ги ползвам...
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”