Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Не е за вярване...
Модератор: dantho.mihov
Не е за вярване...
Днес рано-рано,почти на разъмване си загубих едно воблерче на една буна -откачи се както набирах от карабинката,която нв бях я щракнал както трябва в тъмното...Shallow Runner.
Стана ми много мъчно-само предния ден си го купих.
Сложих друго воблерче---Deep Runner ..и чудо след половин час изкарах Shallow Runnera закачен на тройките.Не е за вярване чак !!
Късметлийски ден - че си хванаха и една бяла риба после на него - 51см.И това беше..
Стана ми много мъчно-само предния ден си го купих.
Сложих друго воблерче---Deep Runner ..и чудо след половин час изкарах Shallow Runnera закачен на тройките.Не е за вярване чак !!
Късметлийски ден - че си хванаха и една бяла риба после на него - 51см.И това беше..
Marco polo,
Няма да ида-там съм хептен Marco Totev..досега съм им построил поне
една тото будка (пункт)..стига им вече от мене.
А иначе за воблерчето няма майтап ,че не беше и от евтините 15.40 Rapala...все още се чудя как е възможно това и то в Дунав из подводните камъни на буната...късмет и то голям !!
Няма да ида-там съм хептен Marco Totev..досега съм им построил поне
една тото будка (пункт)..стига им вече от мене.
А иначе за воблерчето няма майтап ,че не беше и от евтините 15.40 Rapala...все още се чудя как е възможно това и то в Дунав из подводните камъни на буната...късмет и то голям !!
- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Значи да тичам и да се набутам..ха ха ха.Това ще стане ама в събота.Играя само в неделните тиражи и само 5 от 35 вече и само за 1.20лв.Не съм противник на тотото..доброволно е и съм напълно наясно с последствията..господа.А джип ще гледам през крив макарон май ...ако се надявам на тотото.
СТАНА МНОГО OFF TOPIC..хайде да спреме.
СТАНА МНОГО OFF TOPIC..хайде да спреме.
Това ми напомня за случая как с 2 куки сивадих 3 риби
Случая се разви на язовир Ярловци(Трънско).Бях с бяща ми и няколко негови приятели.Малак и на плувка не спирах да оплитам.Баща ми ми направи една дънна.Заметна ми и и запчна чакането.След това замятане заметна пак дънна и на баща ми един приятел,но още при замятането-скъса.Сотавихме въдиците и аиде на скарата на 100м някаде от въдицата кадето се намира един фургон.След ядене отдохме към нащо място и гледам моята въдица се поразклаща леко.Започвам да върта и гледам 3 риби.Загледахме се сички и съзряхме и втората скъсама пружина на колегата.Каракудите бяха малки но все пак-С 2 куки 3 риби не се случва всеки ден

Случая се разви на язовир Ярловци(Трънско).Бях с бяща ми и няколко негови приятели.Малак и на плувка не спирах да оплитам.Баща ми ми направи една дънна.Заметна ми и и запчна чакането.След това замятане заметна пак дънна и на баща ми един приятел,но още при замятането-скъса.Сотавихме въдиците и аиде на скарата на 100м някаде от въдицата кадето се намира един фургон.След ядене отдохме към нащо място и гледам моята въдица се поразклаща леко.Започвам да върта и гледам 3 риби.Загледахме се сички и съзряхме и втората скъсама пружина на колегата.Каракудите бяха малки но все пак-С 2 куки 3 риби не се случва всеки ден

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
януари 2006 на Струма при с.Пастух мятаме за скобар на гола тройка при едно от замятанията закачих след голямо дърпане с много зор искатах един клон на него парашут и много куки тройки найразлични цветове като коледна елха.... 48 тройки зелени, червени, жълти, бели и от тях само две или три бяха съвсем леко ръждясали останалите светеха и още светят в куфарчето ми имаше и 7 плувки и те нови и тях си ги взех и още ги ползвам...