Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Жребчево 2-3.09.2007г.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Жребчево 2-3.09.2007г.
На 2 след дълги телефонни обаждания какво е времето и след обаждане на Павел от сливен ,че времето е добро за риболов с приятеля ми Полковника около 14 часа бяхме на язовира където Павката ни чакаше.Направихме бивака и не след дълго Павката отпраши за Сливен тъй като в понеделник трябваше да бъде на работа с добро количество шарена риба-платика,морунаж и червенопер.С Полковника се настанихме на неговото място но се стъмни и разбира се уважихме г-жаГроздова със салата.Сутринта станахме на време подхранихме но до 10 часа само 4 червенопера и в момента в който слънцето проби КЕФ тръгнаха едни платики да ти е кеф-ГОЛ след ГОЛ до 15 часа и събиране на бивака-боклука камшика и за Габрово.Лових на жито и със същото храних.Ако съм бил полезен НАСЛУКА 

Последно промяна от Божидар на Сря Сеп 05, 2007 12:26 pm, променено общо 1 път.
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Грешка става дума за МОРУНАЖ ,а за грешка Бира ще дойда да Ви видя в края на септемвриIvak написа:Само за маздругата не разбрах, бабушка ли трябва да я четем![]()
Иначе поздрави за добрия излет, чух че излизали хубави морунажи, не излъгахте ли някой друг

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Пич на 51 години съм когато Аз съм правил плувки от Балза-Телескопи от Карбон -Кевлар незнам къде си бил ти -но наистина човек иска да сподели за успешен излет ,а моите са винаги такива Вий .........Ще си помисля за в бъдеще дали да пиша НО ТЕ УВЕРЯВАМ ЧЕ ЩЕ ДОЙДА НА СРЕЩАТА да Ви гледам МАСТОРЛЪКА А ДАНО НАУЧА НЕЩОIvak написа:Само за маздругата не разбрах, бабушка ли трябва да я четем![]()
Иначе поздрави за добрия излет, чух че излизали хубави морунажи, не излъгахте ли някой друг

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ни най-малко имах намерение да обидя някого.
попитах за морунажите защото мой познати са ги ловили успешно след острова, и мислех да прескоча някой де в скоро време
За мен беше полезна информацията и то много, продължавай да споделяш.
П.П. Аз съм малък и още се уча
, ще попивам знания с най-голямо удоволствие 
попитах за морунажите защото мой познати са ги ловили успешно след острова, и мислех да прескоча някой де в скоро време

За мен беше полезна информацията и то много, продължавай да споделяш.
П.П. Аз съм малък и още се уча

Чочо Божко не така де човека не е искал да те оубижда... Браво че си правил плувки и телескопи и за майстолъка ама не така какво очакваш от колегите неможеш да напишеш четири реда и да очакваш всички да те разберат и да те уважават дет се вика поне една снимчеца да имаше или повечко подробности... Не се стягай рилакс живота е хубав когато си го направим хубав..Божидар написа:Пич на 51 години съм когато Аз съм правил плувки от Балза-Телескопи от Карбон -Кевлар незнам къде си бил ти -но наистина човек иска да сподели за успешен излет ,а моите са винаги такива Вий .........Ще си помисля за в бъдеще дали да пиша НО ТЕ УВЕРЯВАМ ЧЕ ЩЕ ДОЙДА НА СРЕЩАТА да Ви гледам МАСТОРЛЪКА А ДАНО НАУЧА НЕЩОIvak написа:Само за маздругата не разбрах, бабушка ли трябва да я четем![]()
![]()
![]()

-
- и господ не е толокова добър
Божидарe защо с лошото веднага,човека се майтапи.А за всичките ти излети,че са успешни това го знаеш само ти.За срещата ела-не да ни гледаш майсторлъка а да покажеш твоя,защото ние се събираме да се видим и между другото ловим риба,а не да показваме кой колко може.Успех брат,дано винаги да са успешни твойте излети 

-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
МАЙ ЩЕ МИ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТАivan_yo написа:ПРИЧИНАТА ТИ Е Уважителна и се чувствай оправдан но след като някогааааа ти дегостираме причинатаgrandal_331 написа:Мн. ви е лесноАз на 21-23 09 -ще бера грозде
Ама няма лошо
ЮНАК ВИНО ПИЕ
Дано сл. среща да съм свободен
![]()
![]()
![]()