Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Волейболните национали
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Волейболните национали
Ето гледам гледам и не намерих тема за отбора по волейбол
та викам да пусна аз.Днес лично бях много разочарован от загубата с 0:3 гейма от ФИНЛАНДИЯ....мисля,че нашите са в моментен застой и логично няма да вземат медал от Европейското и съответно ще гледат Олимпиадата по ТВ-то 

То риба има ама водата е повече.
-
- ще става разбирач
- emo vasilev
- сериозен играч
- SILVESTER
- ще става разбирач
Какъв късмет бе,баш си са изложиха,какъв отбор са Финландия???
Не видяхте ли че нямахме никаква идея за играта.
Нямаме разпределител,а той е основата и цялата игра се гради от него.
А Жеков не става,това си е самата истина и всеки го знае.

Дано поне вечерта да ни донесе малко повече радост с футболистите,един равен няма да е зле
Не видяхте ли че нямахме никаква идея за играта.
Нямаме разпределител,а той е основата и цялата игра се гради от него.
А Жеков не става,това си е самата истина и всеки го знае.

Дано поне вечерта да ни донесе малко повече радост с футболистите,един равен няма да е зле

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
- dimitar_
- сериозен играч
В събота , до последно си мислех , че се "бъзикат" за това 3 : 0 срещу Финландия , часове след това стигнахме до извода "добре играхме , но паднахме" и от Холандия на футбол , може би това са загубите които съм изживявал най - леко , защото имахме повод за радост , пак на тема спорт . А вчера на волейболният мач с Италия , се питах това ли е отбора който загуби от Финландия ?! Вярно че силите са изравнени , но да мачкаш първите и да падаш от "някои си" , това вече май се оказва български "патент" !!!
Ще видим , на следващият мач , насреща ни ще бъде Русия , а освен нея , съдии и публика , но като влезе в работа българският "инат" , може напук на всичко , да ни "сърбат попарата" ... , дано този път господ да е с нас !!!
Каквото и да стане , ще "викаме" за тях ... !
Ще видим , на следващият мач , насреща ни ще бъде Русия , а освен нея , съдии и публика , но като влезе в работа българският "инат" , може напук на всичко , да ни "сърбат попарата" ... , дано този път господ да е с нас !!!
Каквото и да стане , ще "викаме" за тях ... !
- dimitar_
- сериозен играч
Не ми се пише , но най - лесно е да хвалиш победител , за съжеление , въпреки че играхме добре , загубихме !
Причини за една загуба , винаги ще се намерят , няма нищо по - лесно от това да "ритнеш паднал" ... !
Вътрешно в себе си , почти вярвах , че ще се преборим , въпреки съдии , публика , все пак БЪЛГАРИН не се дава как да е !!!
Е , не ни остава нищо друго , освен да бием Полша и Белгия , ако успеем , значи все пак в "гърдите ни бие сърце" ... !!!
Все пак , каквото и да стане , трябва да сме им благодарни , че за БЪЛГАРИЯ се пише и говори ... !!!
Причини за една загуба , винаги ще се намерят , няма нищо по - лесно от това да "ритнеш паднал" ... !
Вътрешно в себе си , почти вярвах , че ще се преборим , въпреки съдии , публика , все пак БЪЛГАРИН не се дава как да е !!!
Е , не ни остава нищо друго , освен да бием Полша и Белгия , ако успеем , значи все пак в "гърдите ни бие сърце" ... !!!
Все пак , каквото и да стане , трябва да сме им благодарни , че за БЪЛГАРИЯ се пише и говори ... !!!
-
- ще става разбирач
аз написах нова тема в обвиненение на съдията ако не беше той ги биехме!dimitar_ написа:Не ми се пише , но най - лесно е да хвалиш победител , за съжеление , въпреки че играхме добре , загубихме !
То риба има ама водата е повече.
- SILVESTER
- ще става разбирач
Прав си, просто сме страхливи и комплексирани.snegk написа:Проблема не е толкова в съдията а в нас Българите.Ние сме много способен народ в всички отношения,но неможем да издържим психически.Дали в фудбол,волейбол или нещо друго,от най малкото се стресираме и се схващаме.
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аз пък мисля че играта на момчетата си е 6.Трудно е да се бият Руснаците където и да е.Още по-малко на техен терен.Оказа се че и северните имат сериозен отбор.Не забравяйте че във волейболът топката лети а не се търкаля.Едно съдийско решение може да обърне мача.Както и да е - важното е че играем класен волейбол със класни отбори.От няколко години отборът ни е във челото неизменно - за малка страна като нашата това си е супер.Да не говорим че това е отборен спорт а ние както знаем сме ..... индивидуалисти.