Волейболните национали

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Волейболните национали

Мнение от ribata92 »

Ето гледам гледам и не намерих тема за отбора по волейбол :D :D та викам да пусна аз.Днес лично бях много разочарован от загубата с 0:3 гейма от ФИНЛАНДИЯ....мисля,че нашите са в моментен застой и логично няма да вземат медал от Европейското и съответно ще гледат Олимпиадата по ТВ-то :)
То риба има ама водата е повече.
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Много добре си играха момчетата, просто нямаха шанс.
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

абе истина е,че късмета днес определено не беше с тях,но аз лично очаквах малко повече от началния удар на Матей и Пламен...първия гейм примерно го загубихме,защото направихме точно 1 блокада..
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

Играта на финланците вървеше навсякаде много добра защита и блокада
запълваха всички дупки и празноти за съжаление спечелиха...Немога да
си обясня отсъствието на Владо Николов и Христо Цветанов защо не са на европеиското?
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Този път късмета им изневери !
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Какъв късмет бе,баш си са изложиха,какъв отбор са Финландия???
Не видяхте ли че нямахме никаква идея за играта.
Нямаме разпределител,а той е основата и цялата игра се гради от него.
А Жеков не става,това си е самата истина и всеки го знае. :evil: :evil: :evil:

Дано поне вечерта да ни донесе малко повече радост с футболистите,един равен няма да е зле :roll:
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

няма да е зле ама мисля,че ще загубим с 2:1 с гол на Ивелин Попов!
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Пък аз мисля,че победихме.
Аватар
promi
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от promi »

a как хубаво си играеха момчетата.Някакви си европейски шампиони им разказахме играта.само овации за нашите.БЪЛГАРИ ЮНАЦИ :smt026
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

В събота , до последно си мислех , че се "бъзикат" за това 3 : 0 срещу Финландия , часове след това стигнахме до извода "добре играхме , но паднахме" и от Холандия на футбол , може би това са загубите които съм изживявал най - леко , защото имахме повод за радост , пак на тема спорт . А вчера на волейболният мач с Италия , се питах това ли е отбора който загуби от Финландия ?! Вярно че силите са изравнени , но да мачкаш първите и да падаш от "някои си" , това вече май се оказва български "патент" !!!
Ще видим , на следващият мач , насреща ни ще бъде Русия , а освен нея , съдии и публика , но като влезе в работа българският "инат" , може напук на всичко , да ни "сърбат попарата" ... , дано този път господ да е с нас !!!
Каквото и да стане , ще "викаме" за тях ... !
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Не ми се пише , но най - лесно е да хвалиш победител , за съжеление , въпреки че играхме добре , загубихме !
Причини за една загуба , винаги ще се намерят , няма нищо по - лесно от това да "ритнеш паднал" ... !
Вътрешно в себе си , почти вярвах , че ще се преборим , въпреки съдии , публика , все пак БЪЛГАРИН не се дава как да е !!!
Е , не ни остава нищо друго , освен да бием Полша и Белгия , ако успеем , значи все пак в "гърдите ни бие сърце" ... !!!
Все пак , каквото и да стане , трябва да сме им благодарни , че за БЪЛГАРИЯ се пише и говори ... !!!
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

dimitar_ написа:Не ми се пише , но най - лесно е да хвалиш победител , за съжеление , въпреки че играхме добре , загубихме !
Причини за една загуба , винаги ще се намерят , няма нищо по - лесно от това да "ритнеш паднал" ... !
Вътрешно в себе си , почти вярвах , че ще се преборим , въпреки съдии , публика , все пак БЪЛГАРИН не се дава как да е !!!
Е , не ни остава нищо друго , освен да бием Полша и Белгия , ако успеем , значи все пак в "гърдите ни бие сърце" ... !!!
Все пак , каквото и да стане , трябва да сме им благодарни , че за БЪЛГАРИЯ се пише и говори ... !!!
аз написах нова тема в обвиненение на съдията ако не беше той ги биехме!
snegk

Мнение от snegk »

Проблема не е толкова в съдията а в нас Българите.Ние сме много способен народ в всички отношения,но неможем да издържим психически.Дали в фудбол,волейбол или нещо друго,от най малкото се стресираме и се схващаме.
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

snegk написа:Проблема не е толкова в съдията а в нас Българите.Ние сме много способен народ в всички отношения,но неможем да издържим психически.Дали в фудбол,волейбол или нещо друго,от най малкото се стресираме и се схващаме.
Прав си, просто сме страхливи и комплексирани.
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

Аз пък мисля че играта на момчетата си е 6.Трудно е да се бият Руснаците където и да е.Още по-малко на техен терен.Оказа се че и северните имат сериозен отбор.Не забравяйте че във волейболът топката лети а не се търкаля.Едно съдийско решение може да обърне мача.Както и да е - важното е че играем класен волейбол със класни отбори.От няколко години отборът ни е във челото неизменно - за малка страна като нашата това си е супер.Да не говорим че това е отборен спорт а ние както знаем сме ..... индивидуалисти.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”