Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Отзиви за Strike Pro
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Отзиви за Strike Pro
Колеги днес в един магазин намерих едни малки брамбъзъци на Strike Pro, които много ми заприличаха на тез Юдзурита от които съм много доволен.

Ето ги и тях.
http://www.cwcab.com/eg036.htm
Интересно ми е някой дали ги е ползвал и доволен ли е от тях.
Ето ги и тях.
http://www.cwcab.com/eg036.htm
Интересно ми е някой дали ги е ползвал и доволен ли е от тях.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Е все пак не трябва да очакваш същият ефект като при "Бобчетата" ако и да са тяхна доста добра поне визуално имитация
Държат се доста по-горе и по течение направо си изплуват , играта им е по-вяла и с по малка амплитуда , по-грубичка изработка ама това не касае рибата а рибаря , не правят малкият модел на един грам а най-малкото Про пак си надхвърля двата грама на голямото бобче с около 70% , не излизат по-евтино само къде у нас се срещат по-рядко но иначе си ловят 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
А от де да си взема в България още Дзурита от тез, не знам.Павел Иванов написа:Е все пак не трябва да очакваш същият ефект като при "Бобчетата" ако и да са тяхна доста добра поне визуално имитацияДържат се доста по-горе и по течение направо си изплуват , играта им е по-вяла и с по малка амплитуда , по-грубичка изработка ама това не касае рибата а рибаря , не правят малкият модел на един грам а най-малкото Про пак си надхвърля двата грама на голямото бобче с около 70% , не излизат по-евтино само къде у нас се срещат по-рядко но иначе си ловят
Иначе на мен са ми нужни дори по-големи.
Малкото не съм го сефтосвал оше.
Имам и от тез с опаашката Вашите "пъстърволовци".
Ама и те малчът.
За сега.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Пробвах го,
и понеже "сичкуту кифал съ беших изпукрил" (както ми рече един бай мангал като отивах към рякътъ).
Аз не можах и да го сефтосъм дори.
Ама игра си има не е кат да е без хич.
И затуй Лайта набързо се надърви от превъзбуда, кво го чака и му турих една Моска петорка та да я забележи некоя щучка.
И за половин час спинингуване две по .....см.
П.П.
Ей тва пръчле много го товаря.
и понеже "сичкуту кифал съ беших изпукрил" (както ми рече един бай мангал като отивах към рякътъ).
Аз не можах и да го сефтосъм дори.

Ама игра си има не е кат да е без хич.
И затуй Лайта набързо се надърви от превъзбуда, кво го чака и му турих една Моска петорка та да я забележи некоя щучка.
И за половин час спинингуване две по .....см.
П.П.
Ей тва пръчле много го товаря.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз съм доволен от воблерчетата на Strike pro.Ловя предимно клен.Най-добър резултат имам с плуващ 4см прилича на уклейче.Точно модела ми е проблем за момента да напиша.При ветровито време се получава почти мухарски риболов.Взимат го с падането във водата ,дори и във въздуха.Тия последните обаче обикновено се откачват.Бигела е отворен още.Има голям корем влакното ,а и рибата се тръска във въздуха.Важното от цялата работа е тръпката.
Последно промяна от vladoto на Нед Дек 02, 2007 12:02 am, променено общо 1 път.