Съдията,съдията...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Съдията,съдията...

Мнение от ribata92 »

педерас...Какво ви е мнението за мача България-Русия по волейбол..аз мисля,че тва е *бахти мафията първия гейм играхме доста добре,но....Втория почнахме добре,но съдията ни отряза главата с 2-3 решения за третия същото..и все пак мисля,че Финландия ще падне от Русия и Белгия ,а Италия от Русия,ние ще бием Полша(които имат 3 загуби от 3 мача и са без двете си звезди) и Белгия и ще стане голямата въртелешка-Русия първи а за второто място ние и Италия,може би и Финландия...
Мисля,че финала е Русия-България..доста оптимистично мнение,но така си мисля..
То риба има ама водата е повече.
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от riboxva6tacha »

ми и аз така си мисля,че садията ни прееба жестоко все пак е роснак дали саму 5 шишета водка :lol: :wink:
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ами то , няма време да "ближем рани", просто утре трябва , щем не щем да бием !!!
Днес си беше за днес , утре е нов ден , и ако не искаме да гледаме шампионата по телевизията , май да "теглим по една на всички", и да бием !!!
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Че ни прецака съдията да, ама и нашият отбор изглеждаше много зле все едно не бяха същите момчета от оня ден. Ако продължават да играят така наистина не заслужаваме финал. Руснаците правеха на моменти серий от 5-6 точки а ние ги гледахме и чакахме да збъркат сами.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”