Може ли да е истина?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
saksi
фен клуб-скобар

Може ли да е истина?

Мнение от saksi »

Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Не виждам логика, на кои и с какво помага това нещо, а какъв е и смисъла да се пречи на кълването. Едва ли някои от персонала смята , че някои ще му излови рибата с въдица.
DOC
новобранец
новобранец

Мнение от DOC »

И на мен ми звучи идиотско, но е заемка от един още по-друг форум, може и да е вярно...
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

nasco2 написа:Не виждам логика, на кои и с какво помага това нещо, а какъв е и смисъла да се пречи на кълването. Едва ли някои от персонала смята , че някои ще му излови рибата с въдица.
Логика има.Не знам дали си ходил там ,ама събота и неделя се събират по 200 човека.Ако всеки хване по 3-4 шарана?
Арендатора преди зареждаше на две седмици,сега всяка седмица.Аз съм го виждал лично ,как плаща 2500 лв.на зареждане.
Логиката е ,че като се хваща по -малко ,ще плаща по-малко.
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

:lol: гиагантски вибратор :lol: пълни глупости.... нали ако няма риба при бунгалата няма да има и клиенти :lol:
Изображение
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

saksi написа: Логиката е ,че като се хваща по -малко ,ще плаща по-малко.
и ще печели по-малко....
Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Mitak написа:
saksi написа: Логиката е ,че като се хваща по -малко ,ще плаща по-малко.
и ще печели по-малко....
Клиенти(будали като мен :lol: ) винаги ще има.Веднъж да хванеш малко повече риба там и после три капота поред не могат да те спрат да ходиш на същото място :lol:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

В Пернишко, няма невъзможни неща, но от опит знам, че логиката я няма в този регион. :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

chirusa_bg написа:В Пернишко, няма невъзможни неща, но от опит знам, че логиката я няма в този регион. :lol:

логика нема и нема да има :lol: ама логическо мислене... :roll: тука у нащо с.Бучино мангалите свалят гумите с джантите на колата от 2 до 5 минути и неможе да докажеш и да разбереш после нищо,както всички пътища водят към Рим,така всичко тъпо( то е гениално,но зависи от гледната точка) води към Перник, а за това изобретение не се съмнявайте,щом е ПЕРНИК е възможно, тука е града на НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

да, за боя, който е отнесъл човека от персонала не се и съмнявам но за изобретението "гигантски подводен вибратор" невярвам колкото и да е развита инжинерната мисъл в Пернишко... дет се вика поне един щеше да има пострадал от токов удър... я помислете един запечатан варел колко трябва да тежи зада потъне и с какво да е пълен за да е лек и лесно да може да си искара от водата само с един кабел :roll: незнам ако го видя ще повярвам иначе си е просто един рибарски виц или анекдот или нещо подобно
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Аз се чудех, от где се взе тоя ген(ий) в мен, а то било от пернишката жилка дето се прокрадва из веничките ми :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Re: Може ли да е истина?

Мнение от emo vasilev »

Абе не ми се вярва Асен да се изложи така ....... ама знае ли човек? :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”