Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

как да зарибя ?
Модератор: emo vasilev
-
- новобранец
как да зарибя ?
Здравейте искам инфо.Как да зарибя едно малко гйолЧе там има каракудки много малки.Някой ще ми дадели инфо с каква ЗАХРАНКА да ги храня за да пораснат
БЛАГОДАРя ПРЕДВАРИТЕЛНО !

-
- новобранец
-
- новобранец
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не се базикай с детето,че да не вземе наистина да хвърлзя по една кофа Sensas.milo69 написа:със захранка Сенса много бързо растат, направо пред очите ти

Малък,кажи какво е това гьолче,с какви размери е ,къде се намира?Не съм сигурен че има смисъл да влагаш особено големи средства.Само ти ли ловиш там.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
- новобранец
-
- новобранец
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ами на село сигурно имате някакви смески (ярма примерно) за животни.Ако искаш храни с нея ,ама да не ти се карат вашите.
Както ти казах за мен няма голям смисъл да влагаш големи инвестиции.
На моето село,в самото село има едно гьолче около 60-70 квадрата,в което водата извира.Водата е около 50-60 см и има сигурно 2 пъти пове4е тиня.Когато съм си на село и нямам време да ходя другаде си ходя там,ловя си рибата и си я пускам пак там.На времето имаше пуснати шаранчета ,хранеше се ,даже една малка част от тях успяха да порастнат и по някога закачахме по някой от тях (2-3 кг).Да ама селските бекове докато не ги изловиха със серкметата не се спряха.Сега гъолчето държи бабушка ,малко каракуда и кефал.
Та това ми е мисълта ,ако схващаш.Щом не е лично твое,колкото и да искаш трудно ще го опазиш.особено ако е в самото село и ако вътре се завъди по-едричка риба.

Както ти казах за мен няма голям смисъл да влагаш големи инвестиции.
На моето село,в самото село има едно гьолче около 60-70 квадрата,в което водата извира.Водата е около 50-60 см и има сигурно 2 пъти пове4е тиня.Когато съм си на село и нямам време да ходя другаде си ходя там,ловя си рибата и си я пускам пак там.На времето имаше пуснати шаранчета ,хранеше се ,даже една малка част от тях успяха да порастнат и по някога закачахме по някой от тях (2-3 кг).Да ама селските бекове докато не ги изловиха със серкметата не се спряха.Сега гъолчето държи бабушка ,малко каракуда и кефал.
Та това ми е мисълта ,ако схващаш.Щом не е лично твое,колкото и да искаш трудно ще го опазиш.особено ако е в самото село и ако вътре се завъди по-едричка риба.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
- новобранец
-
- новобранец
-
- новобранец
по добре с стар хляб.Той е корав и просто го чупиш да стане целия на трохи и ги фърляш,така мъниците ще ядат яко хлеб.или ги научи на по странна стръв ,такаче само ти да ловиш на нея а другите да метат цръви и да не става нищо 

butnik написа:3кг млечна царевица,добре това един месец и после кво правим.ами ти си храниш добре рибките,сигурно ако хванеш кефал и му излизат пуканки от задника.

-
- новобранец
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: как да зарибя ?
Не разбрахме само ще зарибяваш ли,ще ги захранваш ли,или ще ги угояваш?Рибарче Малко написа:Здравейте искам инфо.Как да зарибя едно малко гйолЧе там има каракудки много малки
И не забравяй да занесеш някое рибе на ветеринарния,да види да не би да има варицела,трихинела или червенка по каракудките,че тогава бадева ще ги храниш.Болни ли са-ядат,ама не растат и само влизаш в разход!

-
- новобранец