Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Информация за каналите на с. Бръшлян, Русенско
Модератор: sapuna
- svil
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Информация за каналите на с. Бръшлян, Русенско
Колеги от региона, вярно ли е че каналите са абсолютно празни? Разбрах че ги били почиствали. Трактори са влизали да ринат. Ако е така трябва да забравим за щука тази година. Нама растителност, няма закачки, няма вода, пък камоли риба.
Ако имате някъква идея за щукарски места, моля споделете.
Ако имате някъква идея за щукарски места, моля споделете.
Орлите може да летят на високо, но невестулките не ги кълцат в двигателите
на самолетите!
на самолетите!
Аз също бях "напекан" за каналите на Бръшлян но след като ходих преди две седмици съжалих защото се ловяха едни гадни брамбари и по някоя дребна червеноперка.За щука не знам защото още не сам у своил този риболов.
Вървял приятел през реката,видял приятеля в реката рак,посегнал приятеля с ръка да хване рака............
- svil
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Като ти прочетох поста, просто не съм ходил там и за това съответно не съм писал нищо.ceslav написа:Svil уж беше напечен за Бръшленските канали пък не се обади да споделиш какво мислиш!Нещо май а ......
Разбира се, че ако посетя това място ще дам адекватен отговор.
на самолетите!
на самолетите!
- svil
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ето съвсем прясна информация от каналите.
Вчера неделя 30.09 аз и един приятел около 6 часа бяхме на каналите. Все още тъмно. Нищо не се вижда. Роса колкото искаш.
Както и да е. Установихме се на едно място. Разпънахме сергията, нанизахме рибетата и бум тапите във водата. Та накратко, към 7 едната тапа затанцува. Излезе щукле около 60-65 см. Половин час по-късно ситуацията се повтори. Долу-горе същия калибър. И това беше всичко. По обяд излязоха и две мъничета, които си плуват за да пораснат.
Вчера неделя 30.09 аз и един приятел около 6 часа бяхме на каналите. Все още тъмно. Нищо не се вижда. Роса колкото искаш.
Както и да е. Установихме се на едно място. Разпънахме сергията, нанизахме рибетата и бум тапите във водата. Та накратко, към 7 едната тапа затанцува. Излезе щукле около 60-65 см. Половин час по-късно ситуацията се повтори. Долу-горе същия калибър. И това беше всичко. По обяд излязоха и две мъничета, които си плуват за да пораснат.
на самолетите!
на самолетите!
-
- новобранец
Ами на "Чатала" какво е положението? Това лято бях тръгнал натам на проучване без въдици, ама се наврях в едни гори след помпената дето е между Бръшлен и Нова Черна и не можах да стигна...А и как си изподрах колата не е истина:)) За сметка на това стигнах до един ръкав на Дунава, който ми изглеждаше хубаво място за риболов, но имаше много стръмен бряг и много паднали дървета та не успях да заметна.Ако някой се сеща кой е и да ми даде малко инфо..