Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

На юг от Бургас
Модератори: emo vasilev, alekst
На юг от Бургас
Здравейте колеги! Някой има ли инфо за риболова по морето и по специално на юг от Бургас.
-
- учете се от него
Риба дава доволно- зарган,сафрид и платерина.Само да не беше проблема с червеите
някой ще каже "алтернативна" стръв - таратанци.Пробвах и на маринован и на новия "Холандски" червей, но резултата НЕ Е същият - Заргански хвана 5 на нашенския а аз 1 на чуждоземния и спрях с експериментите.Естествено когато няма от нашите и алтернативните вършат работа, но.........не е същото.
Накрая след като ни изгони вятъра преброих 28 заргана и 7 платерини като имаше два чифута от по 47 и 50см.
Заргански и той си защити името с 27 заргана и 5 платерини, но ако имахме още една две дози "нашенски" .............
ако имахме
.Всичко това става на 15.09. на къмпинг ВЕСЕЛИЕ.
Още по на ЮГ с лодки спукват сафрида, а вчера в ЧЕРНОМОРЕЦ извадили 850гр. паламуд парчето.Верно една бройка с тези размери а другите по малки, но.......
Между другото миналата седмица на Северния плаж пред самите кръчми по точно пред "Адам и Ева" накъсали зарганите и платерините дори теглили един подобаващ за поклонение 300гр. зарган при КОСЪРА в новия магазин.
Тази събота съм дежурен
имах желанието да посетя майсторите на ЖРЕБЕЦА да се запознаем,но за една вечер не си струва да стягам цялата цигания. А пък и ще изтърва ЗЪБАТКОВЦИТЕ
.
Това е от мен дано съм бил полезен на някой
.

Накрая след като ни изгони вятъра преброих 28 заргана и 7 платерини като имаше два чифута от по 47 и 50см.
Заргански и той си защити името с 27 заргана и 5 платерини, но ако имахме още една две дози "нашенски" .............

Още по на ЮГ с лодки спукват сафрида, а вчера в ЧЕРНОМОРЕЦ извадили 850гр. паламуд парчето.Верно една бройка с тези размери а другите по малки, но.......

Между другото миналата седмица на Северния плаж пред самите кръчми по точно пред "Адам и Ева" накъсали зарганите и платерините дори теглили един подобаващ за поклонение 300гр. зарган при КОСЪРА в новия магазин.
Тази събота съм дежурен

Това е от мен дано съм бил полезен на някой

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- учете се от него
Пробвахме на нощен, но на Германката в сряда - 41 сафрида до 22.30ч. после ни изгони вятъра
.Довечера замислям едно посещение в Поморие, но зависи от времето - дано не вали.
За Порта добре ловят хората ама "някои", ей Батю дай да уредим едно пропускче а

За Порта добре ловят хората ама "някои", ей Батю дай да уредим едно пропускче а

-
- учете се от него
А бе аз за жриците ще ходя
, пък и за мен не се отнася Рамазана
.
Ти да не си на работа, що не си за риба в Порта.Колю е на Нефтобазата, но не могъл да свари да вземе място и сега мята чепарето а колегите имали 8-9 ЛЕФУНДЕРИ на дъно.
Кандърдисвам го за довечера ако не утре на базата в 05ч.

Ти да не си на работа, що не си за риба в Порта.Колю е на Нефтобазата, но не могъл да свари да вземе място и сега мята чепарето а колегите имали 8-9 ЛЕФУНДЕРИ на дъно.
Кандърдисвам го за довечера ако не утре на базата в 05ч.
-
- учете се от него
На Нефтобазата хората си хващат пък ние в събота вечерта хванахме настинка
. До 4.00ч. - 10сафрида за стръв и един изстърван на вдигане от водата към 1.30ч.Колю не сложил шлаух и изедника скръцна със зъби. Колегите извадиха едно калканче към 1.5кг.и толкова.
В Поморие е това - не ми хареса

В Поморие е това - не ми хареса