Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Разочарованието ми до забраната тази година
Разочарованието ми до забраната тази година
Все е било, ама такова чудо като тази година не е бивало. Пет уикенда ходим на Ивайловград (Бориславци) все с надежда, че този път - аха, аха... и нещо добро ще стане. Но не, та не ... От излет на излет все по-лошо. Де що се срещнах с колеги, всички се молеха, поне за .. каракуда. Ккакви времена дойдоха, да се молим за това, което преди с отвращение изхвърляхме. Уж се поизчистиха водите, уж по-голям контрол, но не би ... ПЪК И ГЪБИТЕ ОЩЕ ГИ НЯМА. Да даде Бог, след забраната да бъде по-добре!
-
- научил се да хвърля
Re: Разочарованието ми до забраната тази година
около София е същата историяniklas написа:Все е било, ама такова чудо като тази година не е бивало. Пет уикенда ходим на Ивайловград (Бориславци) все с надежда, че този път - аха, аха... и нещо добро ще стане. Но не, та не ... От излет на излет все по-лошо. Де що се срещнах с колеги, всички се молеха, поне за .. каракуда. Ккакви времена дойдоха, да се молим за това, което преди с отвращение изхвърляхме. Уж се поизчистиха водите, уж по-голям контрол, но не би ... ПЪК И ГЪБИТЕ ОЩЕ ГИ НЯМА. Да даде Бог, след забраната да бъде по-добре!

Наслука!!!
Кефал-ти мислиш за всичко 

Е, днес поне валя. Стана като ... "Ур-р-р-ааааа, тате е на лов... Поне ще хапнем гъби." Майтап бе, Уили. Ще тарашим пресевни 1,2,3, 4 ... (за Ст.загорска област), макар, че никой не знае кои точно са те (и от ИАРА надали ги знаят). Принципът е: ако са затворени,т.е. през тях не минава Тунджа - може, ако минава - не. Не мога да им хвана логиката. Как може да подложиш на обезрибяване (пак майтап, бе Уили) един затворен водоем и в същото време да забраниш тези, при които има връзка помежду им. Там дори и да се намали рибата в някой от тях, ще се пресели от съседните. "Ум царува, ум робува ум п.тки ..."