Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Мъртвата "Широка поляна"
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мъртвата "Широка поляна"
Вчера бяхме един джип народ на гореспоменатия обезрибен водоем. "мухи , воблери, блесни , рибки , червеи....." ... нищо братя нищооооооооооооо. А бяхме там където човешки крак скоро не беше стъпвал. То крак може да не е стъпвал ама маи мрежи са минавали много пъти... Един съвет ... забравете го тоя водоем за много дълго време.
На слука
На слука
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Говорим за асвалтовия, главния път по който се качваш до Широка поляна или от Доспат или от Голям Беглик. Пътя стига до "центъра" на Широка поляна където са магазина, някакви хижи и кръчми има, изкупуват манатарки, караваните спират там, Ловна среща имаше една кръчма и тн. Ти ако си се качил от Доспат и преди язовира си завил на дясно, по табелките "бунгала" не си стигнал до кочината. Но ако пътуваш от другата страна от Батак примерно, като стигнеш Широка поляна те посреща едно истинско сметище изградено с булдозер до пътя буквално на 50 метра от водата. Наоколо целия бряг също е затрупан с боклуци. Ето една снимка, сметището се пада зад гърба на снимащия през пътя.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
снимката така няма да стане, ето линк: http://picasaweb.google.com/tanitass/Ro ... 8177543330
Re: Мъртвата "Широка поляна"
maznislav написа:Вчера бяхме един джип народ на гореспоменатия обезрибен водоем. "мухи , воблери, блесни , рибки , червеи....." ... нищо братя нищооооооооооооо. А бяхме там където човешки крак скоро не беше стъпвал. То крак може да не е стъпвал ама маи мрежи са минавали много пъти... Един съвет ... забравете го тоя водоем за много дълго време.
На слука

Здравейте колеги,
послушайте maznislav, забравете го тоя водоем за много дълго време, изключително тегав е. А и има ли смисъл да се друсате до там за три дребни костурчета!?
- borislav58
- сериозен играч
Извинявам се но и аз се включвам Първо за колегата с снимката вярно е всичко заснето . Почти всяка седмица съм там и аз лично съм доволен от чисия въздух наи вече. На снимката е заснет изкупвателният пункт за Гъби и е пълно с мърша защото беше пълно с Индиянци / роми / и след тях никои не почиства но тези боклуци които се виждат това си го правим и ние защото културата ни малко куца. Бях миналата седмица на палатка 4 дни преди да свърши язовира посока Доспат има едно пътче в ляво.Та всеки ден минаваха от там и се отбиваха доста колеги рибари нямам думи вски си изхвърля пликчетата от захранките кутииките от червеи и какво ли още не. Та думата ми е не си ли почистваме ние то кой ....................... За риболова общо взето пак е вярно нали заваля сняг след като се стопи и риболова и той. Риболовният надзирател ми е приятел човека съвесно си гледа работата но от бракониери оттърване няма . Каракудата все още дава и то доста добри екземпляри но трябва да е търсите повече в шавара там се крие . Е Благодаря че некой си е направи изводи от по горе написаното. А риба има доста но трява дасе забрани влизанено с лодки защото те не само се разхождат за разнообразие.
- borislav58
- сериозен играч
Колеги, не казвам че там като отидеш на почивка с лодка не можеш да бракониерстваш ,напротив ,пускат си малки мрежи и си правят там на место буркани с риба.Аз лично видях как си затварят буркани с Каракуда. Риба има, но в момента казах ,че се крие повечe в тревата.Ако не вали този уикенд пак ще ходя на Широка Поляна. Ако имам късмет ще ви покажа риболова си на снимки-документирано.Така или иначе всеки има свое лично мнение относно риболовът, та аз казвам че риба има там многооооооооооооооо на този язовир .
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
какво стана със снимките с рибатаborislav58 написа:Колеги, не казвам че там като отидеш на почивка с лодка не можеш да бракониерстваш ,напротив ,пускат си малки мрежи и си правят там на место буркани с риба.Аз лично видях как си затварят буркани с Каракуда. Риба има, но в момента казах ,че се крие повечe в тревата.Ако не вали този уикенд пак ще ходя на Широка Поляна. Ако имам късмет ще ви покажа риболова си на снимки-документирано.Така или иначе всеки има свое лично мнение относно риболовът, та аз казвам че риба има там многооооооооооооооо на този язовир .