Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Една добра идея за пловдивчани
Модератор: sapuna
Една добра идея за пловдивчани
Здравеите скоро пуснах една тема с въпрос какви са условията и как се взема водоем под аренда,но потърсих из форума и открих информация за това.Та идеята ми е зашто при толкова много пловдивчани във форума не направим нешто като сдружение и с малък месечен членски внос не вземем водоем под аренда да го потдържаме и зарибяваме,още повече че тука в форума има много вещи и доброжелателни хора, които биха ни помогнали най-малкото с информация.Прочетох и за водоема във Катуница, който го потдържат хора от селото и има всякаква по размер и вид риба защо трябва да се оплакваме по форумите кой арендатор кав бил и т.т. а не направим нещо добро за себе си,ако не можем по отделно защо не се сдружим.
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
и аз съм "ЗА" но както всяко дружно начинание ще има редица тудности...
Съгласен съм първо да започнем рибарите от Пловдив да си обменяме инфо ... мойе и тук да се направи една секция ПЛОВДИВ , а добре ще е да се направи по една сбирка ако не всяка седмица то поне веднъж на 2 седмици ... да се запознаем .. да обменим идеи .. да отидем заедно за риба ... и може би да доразвием горната идея.
Нека да помислим за място за срещи като за начало.
На слука
Съгласен съм първо да започнем рибарите от Пловдив да си обменяме инфо ... мойе и тук да се направи една секция ПЛОВДИВ , а добре ще е да се направи по една сбирка ако не всяка седмица то поне веднъж на 2 седмици ... да се запознаем .. да обменим идеи .. да отидем заедно за риба ... и може би да доразвием горната идея.
Нека да помислим за място за срещи като за начало.
На слука
Радвам се че идеятя ми ви е харесала,но много трудно ще се разберем във форума аз имам и други идеи които бих изкал да споделя,затова да се разберем някой ден след 18:00-19:00ч. да се срещнем в някое по-спокойно заведение да обменим идеи и информация и да се залавяме с начинанието .Очаквам предложения за мястото и деня на срещата.Надявам се да се саберем повече сериозни мераклии 

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
и де не сме толкова много първия път не мисля че ще е фатално !
важното е да се тръгне напред !
да изберем някоя дата ! началото или средата на октомври и просто нека го направим
за да не разцъкваме във форума приемам предложения за датата на емеил naribaplovdiv@abv.bg
когато уточним дата и място ще го обявим въф форуma
важното е да се тръгне напред !
да изберем някоя дата ! началото или средата на октомври и просто нека го направим

за да не разцъкваме във форума приемам предложения за датата на емеил naribaplovdiv@abv.bg
когато уточним дата и място ще го обявим въф форуma