Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

с.Блъсково ?
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
с.Блъсково ?
Някой знае ли нещо за Блъсково тези дни планувам да го посетя.Последно бях там преди 2 седмици имаше мн измряла риба по брега водата беше много топла и почти никакво калване,сега водата трябва да е в по нормални температури и се надявам че ще е по-добре
колега да не те отчайвам ама моята информация е същата,измряла риба и слабо кълване.Познат е бил там и за 2 дена 4 риби е взел, от онези по около кило които са,същия ми каза че има изсипана амониева силитра в гиола предполага се че е от пазача.Това последното го чувам от няколко човека,каквото знам ти казвам на слука.

-
- ще става разбирач
-
- ще става разбирач
- tihomirmarinov
- новобранец
-
- ще става разбирач
Колега,защо мислиш че са "го ....".Заради измрялата риба ли ?За тази риба всеки дава различно обяснения,че рибата е доста а язовира малък и водораслите цъфтят и рибата има много малко кислород,други мислят че е от горещините,трети мислят че пазача е изсипал амониева силитра и т.н.Всеки си има мнение:) но за мен единствения останал сностен язовир около Варна с едри риби си остава Блъсково 
Наслука на всички

Наслука на всички

блъсково шаран
и аз сам доволен от там.смятам да отида другата седмица.chipi не ме излага за там наистина даржи големи риби.беше ми дал ценна инфо.за там.благодаря.
-
- ще става разбирач
-
- ще става разбирач
- tihomirmarinov
- новобранец
-
- ще става разбирач