Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Въпрос относно захранката
Модератор: sapuna
Въпрос относно захранката
Искам да попитам с каква захранка е най-добре да захраня за риболов на Шаран ?Мерси предварително.
- doko
- ще става разбирач
Тука малко не съм съгласен с тебе. Ако става на въпрос за амур някой казват че като я трошял сухата царевица и другите амури се привличали което незнам дали е вярно - според мен не. Но накиснатата царевица се усвоява по бързо. Тоест рибата по бързо огладнява.Chester написа:Зависи но най добре е с суха царевица
- CERRUTI
- сериозен играч
А ти чувал ли си че рибата освен много добре развито зрение,има също такъв слух?И че звука във водата се разпространява впъти по бързо и надалеч отколкото във вуздуха..?Ти ако си гладен и чуеш някой да мляска няма ли да ти те прияде и на теб?doko написа:Тука малко не съм съгласен с тебе. Ако става на въпрос за амур някой казват че като я трошял сухата царевица и другите амури се привличали което незнам дали е вярно - според мен не. Но накиснатата царевица се усвоява по бързо. Тоест рибата по бързо огладнява.Chester написа:Зависи но най добре е с суха царевица

- doko
- ще става разбирач
А ти замислял ли си си че като се наядеш и организма ти неможе да преработи бързо храната започва да те боли стомаха, чувстваш се сит и съответно спираш да се храниш?CERRUTI написа:А ти чувал ли си че рибата освен много добре развито зрение,има също такъв слух?И че звука във водата се разпространява впъти по бързо и надалеч отколкото във вуздуха..?Ти ако си гладен и чуеш някой да мляска няма ли да ти те прияде и на теб?doko написа:Тука малко не съм съгласен с тебе. Ако става на въпрос за амур някой казват че като я трошял сухата царевица и другите амури се привличали което незнам дали е вярно - според мен не. Но накиснатата царевица се усвоява по бързо. Тоест рибата по бързо огладнява.Chester написа:Зависи но най добре е с суха царевица
- angels1975
- новобранец
- Обратна връзка:
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
първо не е уточнен метода на риболов,има разлика в това как ловиш и как да храниш.това което сте писали важи за дънен риболов.не мога да се съглася ако някой твърди ,че важи и за плувка.за плувка подхранвай с шаранска захранка,тя е с по-едър състав,като прибавиш сладка царевица.след това дохранваш с прашката зърна и малки топки.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Ivan_Qnkov
- новобранец