Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

долни богоров---щука
Модератор: Paublo_Eskobar
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
долни богоров---щука
kolegi hodih za dva dni na bogorov na sredniq giol kadeto si hodq i estestveno 4 shtuki no malki po 50 sm 500g i dva kustura po 500g iskam davi kaja 4e na bogorov vinagi sym hvashtal i shte hvashtam shtuka no ne zabravqite ribata ne kalveli i gospod nemoje davi pomogne 4ao i nasluka
-
- научил се да хвърля
а ако може да попитам къде ги улови(място,стръв,час,влакно)?
Аз също ходя на Богров НО имам точно и само 3 костура(200-250г)и около 900 слънчака(много са де:наистина около 50......)
Иначе съм виждал как на блесна за точно 5 минути един пичага извади 2 щуки по 3-4 кг
Наслука!
Аз също ходя на Богров НО имам точно и само 3 костура(200-250г)и около 900 слънчака(много са де:наистина около 50......)

Иначе съм виждал как на блесна за точно 5 минути един пичага извади 2 щуки по 3-4 кг

Кефал-ти мислиш за всичко 

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
d.bogorov---shtuka
mi kade na pompata ili levo ot plaja na 0.30 vlakno styv karakuda ili 4ervenoperka povad kevlar kuka 0/2 na pluvka podvijna slagash pluvakta na 3m ribeto s povoda na 1.5m i nai dolo 50g tejest taka ribeto e nad vodoraslite i tapata ne trqbva daq premqtash 50 pyti za denq 4ao i na sluka
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
долни богоров---щука
mi kukata s povoda da e mejdu olovoto i tapata ako hodish na bogorov mi kaji i shte hodime zaedno i shteti pokaja
-
- новобранец
- Обратна връзка: