Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

За река Дунав
Модератор: sapuna
За река Дунав
Здравейте!решил съм да празнувам рождения си ден на голямата река.
никога не съм ходил моля да ме опътите за някое местенце.Аз съм от Шумен познати ме насочват към Ветрен.Ако може и някаква информация какво се лови в момента за щука мога ли да се надявам. Благодаря предварително.Живот и здраве в петък съм на реката
никога не съм ходил моля да ме опътите за някое местенце.Аз съм от Шумен познати ме насочват към Ветрен.Ако може и някаква информация какво се лови в момента за щука мога ли да се надявам. Благодаря предварително.Живот и здраве в петък съм на реката
Re: За река Дунав
i0909 написа:Здравейте!решил съм да празнувам рождения си ден на голямата река.
Ами сега нивото на Дунав е високо и мирни риби твърде не вземат.Но хищни има .Бялата риба гони около брега а и щука се обажда на рибка .Ако имаш ден и ти ще удариш нещо !
vdi
Здравейте и аз се интересувам как е нивото кротна ли се вече че стана 2 уикенда пропускам заради многото вода но поне си обрах лозето и си налях винцето
.Та можели някой да ми даде някаква информация че вече сърце не трай.И аз риболуван на село Ветрен и за сега капо няма но ако продалжава да качва водата не ми се ходи на празно та ако знаете нешто кажете

http://appd-bg.org/bg/AHTuXPuCT написа:Здравейте и аз се интересувам как е нивото кротна ли се вече че стана 2 уикенда пропускам заради многото вода но поне си обрах лозето и си налях винцето.Та можели някой да ми даде някаква информация че вече сърце не трай.И аз риболуван на село Ветрен и за сега капо няма но ако продалжава да качва водата не ми се ходи на празно та ако знаете нешто кажете

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
-
- новобранец
Как е на Дунава??
Ниакои знае ли какав е слуЧаиа в мом. на Дунава по-тоcно м-у Дунавcи и Ботево?Ште ходиа сабота и неделиа гоним главно хищник.Как е нивото?Абе ваопще каквото знаете за там в мом.Изв.се,Че пиша на латиниcа,но на кирилитcа пиша мн. бавно.
Ползвай кредора LAT>BG
Ползвай кредора LAT>BG