За река Дунав

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

i0909
новобранец
новобранец

За река Дунав

Мнение от i0909 »

Здравейте!решил съм да празнувам рождения си ден на голямата река.
никога не съм ходил моля да ме опътите за някое местенце.Аз съм от Шумен познати ме насочват към Ветрен.Ако може и някаква информация какво се лови в момента за щука мога ли да се надявам. Благодаря предварително.Живот и здраве в петък съм на реката
velizar
новобранец
новобранец

Re: За река Дунав

Мнение от velizar »

i0909 написа:Здравейте!решил съм да празнувам рождения си ден на голямата река.
никога не съм ходил моля да ме опътите за някое местенце.Аз съм от Шумен познати ме насочват към Ветрен.Ако може и някаква информация какво се лови в момента за щука мога ли да се надявам. Благодаря предварително.Живот и здраве в петък съм на реката

Ами сега нивото на Дунав е високо и мирни риби твърде не вземат.Но хищни има .Бялата риба гони около брега а и щука се обажда на рибка .Ако имаш ден и ти ще удариш нещо !
vdi
Аватар
AHTuXPuCT
новобранец
новобранец

Мнение от AHTuXPuCT »

Здравейте и аз се интересувам как е нивото кротна ли се вече че стана 2 уикенда пропускам заради многото вода но поне си обрах лозето и си налях винцето :drinkers: .Та можели някой да ми даде някаква информация че вече сърце не трай.И аз риболуван на село Ветрен и за сега капо няма но ако продалжава да качва водата не ми се ходи на празно та ако знаете нешто кажете
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

AHTuXPuCT написа:Здравейте и аз се интересувам как е нивото кротна ли се вече че стана 2 уикенда пропускам заради многото вода но поне си обрах лозето и си налях винцето :drinkers: .Та можели някой да ми даде някаква информация че вече сърце не трай.И аз риболуван на село Ветрен и за сега капо няма но ако продалжава да качва водата не ми се ходи на празно та ако знаете нешто кажете
http://appd-bg.org/bg/ :wink:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
щуков дунавски
новобранец
новобранец

Как е на Дунава??

Мнение от щуков дунавски »

Ниакои знае ли какав е слуЧаиа в мом. на Дунава по-тоcно м-у Дунавcи и Ботево?Ште ходиа сабота и неделиа гоним главно хищник.Как е нивото?Абе ваопще каквото знаете за там в мом.Изв.се,Че пиша на латиниcа,но на кирилитcа пиша мн. бавно.

Ползвай кредора LAT>BG
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”