Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

3-та буна,Варна
Модератори: emo vasilev, alekst
3-та буна,Варна
ЗДРАВЕЙТЕ колеги, Ебати рибата!!!!!!Може ли такова нещо бе хора??? Събота и Неделя -левия рог я убиха иларията и платерината а на 20 30 метра надясно почти пълно капо. Цял ден не мръдна от него място пустата и риба! Място за 10 човека а другите лапахме мухите.В 6ч. нямаше вече място.Евала на ранобудните които бяха заели пзицията!Направиха работа.
Soleno,точно така беше! Един познат беше там с жена си и до толкова се е увлякъл в риболова, че му гепали едната въдица.А пък имаше доста нахални и не им пука.Полека,полека се присламчва и хоп застава до някой и започва да хвъря.Имаше един виетнамец ли,китаец ли беш ли му мамата ама се намести точно на ъгъла!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абсолютно съм съгласен,но вчера случайно се озовах и аз там.чуруликпенчо написа:Те ,поради тази причина не идвам по буните и вълнолома.![]()

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
То,там си е жива война.Аз,ако исках да воювам,щях да отида в Ирак или Авганистан......... Те,дори и терористите си имат някакви правила,а по буните разни образи са направо непредсказуеми. Преди време гледах, как един дърпа като замаян и вика: "Бахти рибата,как се дърпа" , а един друг на 20 метра от него пищи: Оле-е-е ухото ми". Ама това все още нищо не е....... Като се появи чернокопа ,ще видите тогава каква сеч ще настане...чуруликпенчо написа:
Те ,поради тази причина не идвам по буните и вълнолома. Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Абсолютно съм съгласен,но вчера случайно се озовах и аз там. Laughing Лудница е в неделя...нищо неможеш направи.Истина е,че всеки си мята на където му падне и стават ебаси циганиите за едната риба.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
мераклия за сряда ?
Има ли някой мераклия и свободен сряда да се пуснем към 3-та буна...да удари 1 рамо да хвана първия си зарган
и новобранците в морския риболов сме хора...ако някои има желание да се включи да пише на лично съобщение да се разберем 
мисля че имам всички необходими такъми , имам 1 бомбрада ама не знам каква е ...подариха ми я наскоро не знам потъваща ли е каква е нито знам разликите ...досега само 4ета тук по форумите ми то нема новобранци като мен,само майстори....
успех на всички...

мисля че имам всички необходими такъми , имам 1 бомбрада ама не знам каква е ...подариха ми я наскоро не знам потъваща ли е каква е нито знам разликите ...досега само 4ета тук по форумите ми то нема новобранци като мен,само майстори....

- чуруликпенчо
- сериозен играч
май няма мераклии
е май няма мераклии карай здраве да е ,ще ида сам да се пробвам какво ше направя
Re: мераклия за сряда ?
А,не е вярно,колегаsuzdatel написа:ми то нема новобранци като мен,само майстори....
успех на всички...

Наслука

Най-трудно е да замълчиш , когато няма какво да кажеш !!!
компания
колега аз говорех за компания , от някой който е по-чак...иначе и сам мога да отида ама нема да има някой който дса ми каже що не хващам
)

благодарности на Солено
Благодарности на Soleno е тази сутрин си направих сефтето зарган4ета + еларии много се кефя....ама свърши червея...утре сигурно пак
)
наслука на всички...
ще сложа снимки

наслука на всички...
ще сложа снимки
Последно промяна от suzdatel на Сря Сеп 26, 2007 12:45 pm, променено общо 1 път.
тц
Unable to move file [/tmp/phpwYqJCk] [/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/9340/26_09_2007_zargani.JPG]
странна работа не може да се качат снимките е карай
)) друг път
странна работа не може да се качат снимките е карай

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Камбата питаше как е на яхтеното на Златните?Някой има ли идея?Миналата година беше центъра на сечта на иларията,тази година не съм ходил.
Днес бях там,да видя как е работата за пускане на лодка,и се поогледах малко.На пристана нямаше никой,явно е забранено,на буната отсреща имаше само двама,но не можех да видя какво ловят,но не е като преди две години,тогава поне на буната имаше много народ по всяко време.
Днес бях там,да видя как е работата за пускане на лодка,и се поогледах малко.На пристана нямаше никой,явно е забранено,на буната отсреща имаше само двама,но не можех да видя какво ловят,но не е като преди две години,тогава поне на буната имаше много народ по всяко време.