3-та буна,Варна

Модератори: emo vasilev, alekst

shok1
новобранец
новобранец

3-та буна,Варна

Мнение от shok1 »

ЗДРАВЕЙТЕ колеги, Ебати рибата!!!!!!Може ли такова нещо бе хора??? Събота и Неделя -левия рог я убиха иларията и платерината а на 20 30 метра надясно почти пълно капо. Цял ден не мръдна от него място пустата и риба! Място за 10 човека а другите лапахме мухите.В 6ч. нямаше вече място.Евала на ранобудните които бяха заели пзицията!Направиха работа.
shok1
новобранец
новобранец

Мнение от shok1 »

Soleno,точно така беше! Един познат беше там с жена си и до толкова се е увлякъл в риболова, че му гепали едната въдица.А пък имаше доста нахални и не им пука.Полека,полека се присламчва и хоп застава до някой и започва да хвъря.Имаше един виетнамец ли,китаец ли беш ли му мамата ама се намести точно на ъгъла!
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Те ,поради тази причина не идвам по буните и вълнолома. :evil: :evil:
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

чуруликпенчо написа:Те ,поради тази причина не идвам по буните и вълнолома. :evil: :evil:
Абсолютно съм съгласен,но вчера случайно се озовах и аз там. :lol: Лудница е в неделя...нищо неможеш направи.Истина е,че всеки си мята на където му падне и стават ебаси циганиите за едната риба.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Как е на яхтеното на Златните?Някой има ли идея?Миналата година беше центъра на сечта на иларията,тази година не съм ходил.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

чуруликпенчо написа:
Те ,поради тази причина не идвам по буните и вълнолома. Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Абсолютно съм съгласен,но вчера случайно се озовах и аз там. Laughing Лудница е в неделя...нищо неможеш направи.Истина е,че всеки си мята на където му падне и стават ебаси циганиите за едната риба.
То,там си е жива война.Аз,ако исках да воювам,щях да отида в Ирак или Авганистан......... Те,дори и терористите си имат някакви правила,а по буните разни образи са направо непредсказуеми. Преди време гледах, как един дърпа като замаян и вика: "Бахти рибата,как се дърпа" , а един друг на 20 метра от него пищи: Оле-е-е ухото ми". Ама това все още нищо не е....... Като се появи чернокопа ,ще видите тогава каква сеч ще настане...
Аватар
suzdatel
новобранец
новобранец

мераклия за сряда ?

Мнение от suzdatel »

Има ли някой мераклия и свободен сряда да се пуснем към 3-та буна...да удари 1 рамо да хвана първия си зарган ;) и новобранците в морския риболов сме хора...ако някои има желание да се включи да пише на лично съобщение да се разберем ;)

мисля че имам всички необходими такъми , имам 1 бомбрада ама не знам каква е ...подариха ми я наскоро не знам потъваща ли е каква е нито знам разликите ...досега само 4ета тук по форумите ми то нема новобранци като мен,само майстори....
:) успех на всички...
Аватар
Боро
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Боро »

чуруликпенчо написа:
То,там си е жива война.Аз,ако исках да воювам,щях да отида в Ирак или Авганистан......... Те,дори и терористите си имат някакви правила,а по буните разни образи са направо непредсказуеми. .
Колега, този път и ти не си погледна правописа...
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Колега, този път и ти не си погледна правописа...
:?: :roll: Kъде точно? :arrow: :idea:
Аватар
suzdatel
новобранец
новобранец

май няма мераклии

Мнение от suzdatel »

е май няма мераклии карай здраве да е ,ще ида сам да се пробвам какво ше направя
Аватар
Шнорхел
новобранец
новобранец

Re: мераклия за сряда ?

Мнение от Шнорхел »

suzdatel написа:ми то нема новобранци като мен,само майстори....
:) успех на всички...
А,не е вярно,колега :D ! Има и други новобранци в морския риболов,аз съм един от тях - преди няма и месец хванах първите си морски риби! Просто чети и осмисляй това,което четеш :wink: ! А ако не разбираш нещо,то направи като мен - разходи се по рибарските магазини,тук-там има и темерути,но на повечето места продавачите с удоволствие обясняват каквото ги питаш.Събираш две и две и .... не винаги се получава - майката му е късмет,а бащите му са упоритост и търпение.Но когато се получи,удоволствието,че си се справил сам е неописуемо.

Наслука :D !!!
Най-трудно е да замълчиш , когато няма какво да кажеш !!!
Аватар
suzdatel
новобранец
новобранец

компания

Мнение от suzdatel »

колега аз говорех за компания , от някой който е по-чак...иначе и сам мога да отида ама нема да има някой който дса ми каже що не хващам :))
Аватар
suzdatel
новобранец
новобранец

благодарности на Солено

Мнение от suzdatel »

Благодарности на Soleno е тази сутрин си направих сефтето зарган4ета + еларии много се кефя....ама свърши червея...утре сигурно пак :))

наслука на всички...
ще сложа снимки
Последно промяна от suzdatel на Сря Сеп 26, 2007 12:45 pm, променено общо 1 път.
Аватар
suzdatel
новобранец
новобранец

тц

Мнение от suzdatel »

Unable to move file [/tmp/phpwYqJCk] [/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/9340/26_09_2007_zargani.JPG]

странна работа не може да се качат снимките е карай :))) друг път
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Камбата питаше как е на яхтеното на Златните?Някой има ли идея?Миналата година беше центъра на сечта на иларията,тази година не съм ходил.
Днес бях там,да видя как е работата за пускане на лодка,и се поогледах малко.На пристана нямаше никой,явно е забранено,на буната отсреща имаше само двама,но не можех да видя какво ловят,но не е като преди две години,тогава поне на буната имаше много народ по всяко време.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”